Jaguar f-pace svr

Лукс, котешка грация и пъргавина
Jaguar f-pace svr

Най-мощният Jaguar с впечатляващ V8 мотор и спиращи дъха 550 к.с. С него може да ускорите бързо и лесно от 0-100 км/ч за едва 4,3 секунди и да достигнете без проблем максимална скорост от 280 км/ч. Роден да бъде различен, този автомобил е перфектният избор за хора със смели очаквания.


F-PACE SVR осигурява изключителна динамика и фина возия. Той съдържа модерната архитектура за електрически автомобили (EVA 2.0), рекалибрирано управление и реакции на горивния дросел и новата функция за динамично стартиране Dynamic Launch, която задвижва автомобила от място.


Дизайнът на F-PACE SVR включва по-големи въздухозаборници, въздуховоди на предния капак, странични въздуховоди на калниците и заден спойлер - като всички те увеличават притискащата сила и намаляват въздушното съпротивление. Резултатът е по-добра динамика и по-добро управление.


Изявеният външен вид на F-PACE SVR е допълнен от функционалността на купето. От предните и задните седалки Performance с тапицерия от полуанилинова кожа до новия волан и интуитивната информационно-развлекателна система Pivi Pro*. Практичността на SUV се съчетава със стила на спортен автомобил.


И макар да вярваме, че този автомобил е истинско олицетворение на съвършенството, предлагаме Ви да го оборудвате с допълнителни екстри и персонализирани опции спрямо Вашите изисквания, стил и начин на живот. Свържете се с оторизирано Jaguar представителство в страната за подробна информация.