Най-мощният чистокръвен jaguar

Взеемете бонус оферта още сега
Най-мощният чистокръвен jaguar

Нашият луксозен мощен SUV съчетава отличен с награди дизайн, динамиката на Jaguar и интуитивни технологии, за да направи всяко пътуване изключително изживяване. Вече наличен като Plug-in Hybrid.


С динамиката на Jaguar в основата на своето ДНК, Jaguar F-PACE предоставя подобрено спортно управление и по-нисък разход на гориво. Насладете се на въодушевяващо шофиране благодарение на избор от силови агрегати, включително Plug-in Hybrid, осигуряващ още по-голяма икономия на гориво и по-ниски CO2 емисии. В сърцето на интериора на F-PACE е информационно-развлекателната система Pivi Pro1.


Можете да се свържете бързо с най-използваните функции от началния екран или чрез Amazon Alexa. 11,4-инчовият сензорен екран е с интуитивен, подобен на смартфон интерфейс с навигация и онлайн търсене с нов дизайн. Jaguar F-PACE е готов да посрещне всяко предстоящо приключение през уикенда, с 1842 литра използваемо, водещо в класа багажно пространство.


Ще се насладите и на допълнителна увереност зад волана благодарение на изобилие от интелигентни функции, проектирани да осигурят безопасността на всички в автомобила.