АКТИВИРАНЕ НА JAGUAR PROTECT
АКТИВИРАНЕ НА JAGUAR PROTECT

За да се възползвате от услугите на InControl, Вие ще трябва да активирате услугите InControl, които вече сте закупили.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА INCONTROL ОТ ТЪРГОВЕЦА
Моля, кликнете върху линка в имейла, изпратен от Вашия търговец, който Ви отвежда в уебсайта, и следвайте простите стъпки, указани на екрана.
 
Ако не сте получили имейла за активация от Вашия търговец, моля, проверете в папката Спам или се свържете с Вашия търговец.
РЕГИСТРАЦИЯ ЗА INCONTROL ОТ ПОТРЕБИТЕЛЯ
Ако Вашият търговец не Ви е регистрирал акаунт, моля, следвайте простия процес, за да се регистрирате, свържете и активирате Вашия InControl.
 
Преди да започнете, се уверете, че имате достъп до автомобила, че той е паркиран на открито, има добро покритие на мобилната мрежа и имате регистрационния номер под ръка.
 
Необходим Ви е също идентификационният номер (VIN) на Вашия автомобил, който ще откриете в лявата част на предното стъкло или в ръководството за експлоатация на автомобила.
СТЪПКА 1
Посетете уебсайта My Jaguar InControl и създайте акаунт, като въведете Вашия имейл адрес, на който да Ви бъде изпратен имейл за регистрация. Щракнете върху защитения линк в имейла и следвайте инструкциите за настройване на екрана.
ПОСЕТЕТЕ УЕБСАЙТА MY JAGUAR INCONTROL
СТЪПКА 2
След това ще Ви бъде поискано да свържете Вашия Jaguar с Вашия акаунт, за да потвърдите, че Вие сте собственикът или оторизираният ползвател на автомобила. За да направите това, ще Ви е нужен достъп до Вашия автомобил в рамките на 60 минути, за да завършите настройката, преди да трябва да рестартирате процеса.
СТЪПКА 3
Ще Ви бъде поискано да попълните данните за автомобила и да приемете правните условия. Ще можете също да включите функцията Пътувания.
REMOTE SMARTPHONE APP

След като завършите процеса на активация, можете да изтеглите и влезете в приложението за смартфон Remote, като използвате идентификационните данни от Вашия акаунт. Приложението е безплатно и включва демонстрационен режим.

ИЗТЕГЛЯНЕ ЗА APPLE IOS
ИЗТЕГЛЯНЕ ЗА ANDROID
УЕБСАЙТ MY JAGUAR INCONTROL

Можете да влизате в My Jaguar InControl, като използвате същите идентификационни данни за влизане, за да променяте Вашите данни, да модифицирате настройките на автомобила, да добавяте или премахвате автомобили, да управлявате абонаменти и Пътувания и др.

ПОСЕТЕТЕ УЕБСАЙТА MY JAGUAR INCONTROL
ДОБАВЯНЕ НА АВТОМОБИЛ КЪМ ВАШИЯ АКАУНТ
Преди да започнете, се уверете, че имате достъп до автомобила, че той е паркиран на открито, има добро покритие на мобилната мрежа и имате регистрационния номер под ръка. Необходим Ви е също идентификационният номер (VIN) на Вашия автомобил, който е в лявата част на предното стъкло или в ръководството за експлоатация на автомобила.

За да добавите автомобил към акаунта си, влезте в акаунта и отидете на менюто Добавяне на автомобил. Следвайте стъпките, указани на екрана, за да свържете Вашия автомобил с Вашия акаунт.
ПРЕМАХВАНЕ НА АВТОМОБИЛ ОТ ВАШИЯ АКАУНТ
При частна продажба, замяна с нов или прехвърляне на собствеността на Вашия Jaguar трябва да премахнете автомобила от Вашия InControl акаунт. За да направите това, влезте в My Jaguar InControl, изберете менюто Настройки на автомобила и натиснете бутона Премахване на автомобил.

Ако имате някакви текущи абонаменти за InControl, те ще бъдат прехвърлени на новия собственик на автомобила за останалата част от абонаментния срок при условие, че новият собственик извърши настройка на акаунта за InControl.
ПОДДРЪЖКА НА JAGUAR INCONTROL
УЕБСАЙТ MY JAGUAR INCONTROL
Регистрирайте се и влезте в My Jaguar InControl, за да персонализирате Вашите предпочитания и да управлявате Вашите InControl функции.
ПОСЕТЕТЕ УЕБСАЙТА MY JAGUAR INCONTROL
ПОДДРЪЖКА НА JAGUAR INCONTROL
Ние с радост ще отговорим на всички Ваши въпроси или ще Ви разкажем повече за Jaguar InControl.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
ВИЖТЕ ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
ОБЩИ УСЛОВИЯ
Вижте документите Общи условия и Политика за поверителност на Jaguar InControl.
ВИЖТЕ ОБЩИ УСЛОВИЯ
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
Свържете се с нас
Моля, изпратете вашите коментари, въпроси или съображения
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
ОБЩИ УСЛОВИЯ
Вижте документите Общи условия и Политика за поверителност на Jaguar InControl.

С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Консултирайте се с Вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия във Вашата страна. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от Вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.