БЕЗЖИЧНИ АКТУАЛИЗАЦИИ НА СОФТУЕРА

ВИНАГИ СВЪРЗАНИ, ВИНАГИ АКТУАЛНИ

Вашият технологично усъвършенстван Jaguar се актуализира дистанционно, точно както вашия смартфон. Благодарение на софтуерната технология за актуализации по въздуха, автомобилът винаги ще бъде актуален и готов за пътуванията, които предстоят. Използвайки вградената връзка за данни на вашия Jaguar, най-новият софтуер може да бъде изтеглен автоматично, безплатно. Не е необходимо актуализациите да се извършват незабавно - можете да планирате актуализация до две седмици предварително в удобно за вас време.

КАК ДА ИНСТАЛИРАМ АКТУАЛИЗАЦИЯТА НА СОФТУЕРА

СТЪПКА 1 - ЗАПОЧНЕТЕ АКТУАЛИЗАЦИЯТА

СТЪПКА 1 - ЗАПОЧНЕТЕ АКТУАЛИЗАЦИЯТА

Когато е налична актуализация, ще видите съобщение на сензорния екран с две опции: „Актуализиране сега“ или „Насрочване“. При поискване, моля, приемете общите условия, за да продължите.
СТЪПКА 2 - ИНСТАЛИРАЙТЕ

СТЪПКА 2 - ИНСТАЛИРАЙТЕ

Когато сте готови да започнете, натиснете „Актуализиране сега“. Някои актуализации изискват Вашият автомобил да бъде загасен, заключен и с активирана аларма, преди актуализацията да започне. В този случай няма да можете да използвате автомобила си, докато инсталацията е в ход. ВашиятJaguar ще ви уведоми, когато се изисква такъв тип актуализация.
СТЪПКА 3 - НАСРОЧЕТЕ

СТЪПКА 3 - НАСРОЧЕТЕ

Ако актуализацията изисква спиране на автомобила, можете да я планирате в удобно за вас време. Актуализациите могат да бъдат насрочени до две седмици напред.
СТЪПКА 4 - ЗАВЪРШЕТЕ

СТЪПКА 4 - ЗАВЪРШЕТЕ

Когато актуализацията приключи, ще получите известие на вашия сензорен екран, което ви информира, че инсталацията е успешна. Вече можете да се насладите на най-новия софтуер за вашия Jaguar.

БЕЛЕЖКИ ЗА АКТУАЛИЗИРАНЕ НА СОФТУЕРА

Вижте съдържанието на всяка версия на софтуера, като използвате връзките по-долу:

OPEN ALL
OS 2.0.1
OS 2.0.2
OS 2.0.3
OS 2.0.4
OS 2.0.5
OS 2.0.6

АВТОМАТИЧНИ АКТУАЛИЗАЦИИ

Повечето актуализации на софтуера ще изискват ръчно приемане преди инсталирането. Понякога обаче вашият Jaguar ще се актуализира автоматично за безопасността, сигурността или поддръжката на системите. За автоматични актуализации не е нужно да правите нищо, няма да видите известие на сензорния екран и можете да шофирате както обикновено.