ДОПЪЛНИТЕЛНА АКТУАЛИЗАЦИЯ ЗА INCONTROL

Добавете нови функции, безжични актуализации на софтуера и пакет Smartphone.

Последната актуализация за системите InControl Touch Pro добавя нови функции и новия ни интерфейс. Надстройката е безплатна за отговарящи на условията автомобили и включва пакет Smartphone и безжични актуализации на софтуера.

ПАКЕТ SMARTPHONE

ПАКЕТ SMARTPHONE

С пакета Smartphone можете да споделяте екрана на смартфона си с информационно-развлекателната система на Вашия автомобил. Приложенията от пакета Smartphone включват:
- Apple CarPlay®
- Android Auto™
- Baidu CarLife™

Услугите, предлагани от Apple CarPlay® и Android Auto ™, зависят от наличността на функциите във вашата страна, моля, вижте Apple CarPlay® или Android Auto™
БЕЗЖИЧНИ АКТУАЛИЗАЦИИ НА СОФТУЕРА

БЕЗЖИЧНИ АКТУАЛИЗАЦИИ НА СОФТУЕРА

Получаването на най-новата актуализация е лесно и може да бъде направено от местния търговец. След като бъде инсталирана новата актуализация, можете допълнително да оптимизирате системите на автомобила си с безжични актуализации на софтуера - използвайки Wi-Fi или SIM карта и без да е необходимо да посещавате търговец. Актуализациите на софтуера поддържат ключовите системи на вашия автомобил, като например InControl Touch Pro, за да гарантират, че ще продължите да се възползвате максимално от вашия Jaguar.

КАК ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ

Говорете с вашия търговец, за да разберете дали вашият Jaguar отговаря на условията за тази актуализация на софтуера. Вашият търговец ще провери моделната година на вашата кола, информационно-развлекателната система и панела на потребителския интерфейс, за да потвърди дали вашият Jaguar може да се възползва от актуализацията.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР

За да потвърдите дали вашият Jaguar може да се възползва от последната актуализация на софтуера, свържете се с вашия търговец.