INCONTROL APPS
<center>INCONTROL APPS</center>

InControl Apps представлява интерактивен комплект приложения, които позволяват медия стрийминг, услуги, базирани на облака и на локацията, и др. - през USB порт.


  • Забавлявайте се, като избирате от над 45 000 безплатни аудиокниги

РАЗВЛЕЧЕНИЕ
MYTUNER PRO
Над 30 000 радиостанции и 1 милион подкасти от 120 страни на върха на пръстите Ви, от спорт до новини, музика и много други. Можете да търсите радиостанции и подкасти по държава/град и жанр, да създавате Списък с Любими и да го слушате вкъщи или в чужбина, във Вашия автомобил, на Вашия смартфон, таблет или Apple TV/носимо устройство.
АУДИОКНИГИ
Изтеглете или слушайте поточно аудиокнига от нашата библиотека от над 45 000 безплатни аудиокниги, включително бестселъри, нови заглавия и класики от всички жанрове.
ПЪТУВАНЕ И УДОБСТВО
ACCUWEATHER
Weather for Life Ви предоставя възможно най-добрата информация за времето със Superior Accuracy™ за всяко място, с безконтактен изглед на текущите метеорологични условия, почасови прогнози, предупреждения за опасно време и резюме MinuteCast® - всичко това, докато шофирате безопасно, сигурно и без разсейване.
SYGIC
Sygic е офлайн GPS навигационна система, помагаща на 33 милиона души да пътуват уверено и безопасно всеки ден в 115 държави.
PARKOPEDIA
Parkopedia е най-големият доставчик на информация за паркинги в света, използван от милиони водачи всеки месец онлайн и през приложението на компанията за смартфон. Parkopedia предоставя подробна информация за 28 милиона паркоместа в над 90 000 паркинга в 6 000 града в 40 държави.
GLYMPSE
Glympse е бърз, безплатен и лесен начин да споделяте местонахождението си със семейството и приятелите си чрез GPS проследяване в реално време.

За да използвате одобрени от Jaguar приложения на сензорния екран на Вашия автомобил, изберете InControl Apps, когато поръчвате Вашия нов Jaguar. Има еднократно плащане и хардуерът може да бъде само заводски оборудван. InControl Apps за Вашия смартфон се предлага безплатно в Google Play и Apple App Store. Някои приложения на трети страни могат да изискват покупка или абонамент. След свързване към Вашия смартфон InControl Apps може да се управлява от сензорния екран на Вашия Jaguar.

ИНСТАЛИРАЙТЕ INCONTROL APPS
РАЗГЛЕДАЙТЕ УПЪТВАНЕТО ЗА УПОТРЕБА
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
Свържете се с нас
Моля, изпратете вашите коментари, въпроси или съображения
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
ОБЩИ УСЛОВИЯ
Вижте документите Общи условия и Политика за поверителност на Jaguar InControl.

Считано от 30 септември 2019г., Spotify вече няма да поддържа достъп през InControl Apps. Достъп до Spotify ще може да се осъществява от клиентите чрез Smartphone Pack, ако автомобила е оборудван с такъв.

С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Консултирайте се с Вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия във Вашата страна. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от Вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.

**Обърнете внимание, че ние нямаме тясно партньорство с Dropbox или Google Drive, използваме само предлагания от тях отворен приложно-програмен интерфейс API (отворено решение). Ние трябва да следваме техните изисквания по отношение на лого и марка, затова можем да споменаваме техните услуги в описанието на нашето приложение. Повече информация на https://developers.google.com/drive/v3/web/branding and https://www.dropbox.com/branding