ТВОРИМ ИСТОРИЯ

През 2016 година Jaguar бе първият производител на премиум автомобили, който се присъедини към Формула Е. Сега отново творим история с първото в света изцяло електрическо производство, базирано на международните състезателни серии. Като основната поддържаща серия на шампионата Формула Е на ABB и FIA шампионатът Jaguar I‑PACE eTROPHY засилва нашата ангажираност с електрическите автомобили.

20 АВТОМОБИЛА I‑PACE<span style="text-transform: lowercase">s</span>. 10 ГРАДА. 1 ПОБЕДИТЕЛ.

20 състезателни автомобила Jaguar I‑PACE SV, базирани на серийните модели, с идентични спецификации премерват сили и всичко зависи от уменията на пилотите и тактиката на отборите, за да се реши кой ще бъде провъзгласен за шампион. Провеждайки се в 10 състезания в някои от най-известните градове в света, серията Jaguar I‑PACE eTROPHY обещава да бъде следващата вълнуваща глава в нашето Състезание за иновации.

„ИНОВАЦИЯТА Е СЪЩЕСТВЕНА ЗА МОТОРНИТЕ СПОРТОВЕ И СЪСТЕЗАНИЯТА С ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ СА ВАЖНА ЧАСТ ОТ БЪДЕЩЕТО, ТАКА ЧЕ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ ДОЙДЕ В ИДЕАЛНИЯ МОМЕНТ.

БОБИ РАХАЛ
Капитан на отбор, Rahal Letterman Lanigan Racing

НИЕ СМЕ ПАРТНЬОР НА ФОРМУЛА Е ОТ СЪЗДАВАНЕТО Й И СЕ ВЪЛНУВАМЕ ДА РАЗШИРИМ ПРИСЪСТВИЕТО СИ В ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ МОТОРНИ СПОРТОВЕ С ШАМПИОНАТА JAGUAR I‑PACE eTROPHY.“

ПАСКАЛ КУАСНОН
Директор на Michelin Motorsport

ЗА АВТОМОБИЛИТЕ

Проектирани, конструирани и създадени от екипа на Special Vehicle Operations на Jaguar Land Rover, тези изцяло електрически състезателни автомобили I‑PACE наистина ще окажат огромно влияние.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
БЪДЕЩЕТО ИЗГЛЕЖДА ЕЛЕКТРИЧЕСКО

От дизайна през концепцията до производството I‑PACE е електрически автомобил с батерия, който е несъмнено Jaguar. Въодушевяващ на външен вид и при шофиране, той е най-интелигентният 5-местен автомобил в света.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
РЕКЛАМНИ СТОКИ НА JAGUAR RACING

Няма нужда да сте пилот, за да изглеждате като такъв. Разгледайте нашия онлайн магазин и открийте идеалния подарък за вас или за ваш близък.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОНЛАЙН МАГАЗИНА
СЛЕДВАЙТЕ НИ

Нямате нужда от отбор, за да участвате. Ако сте фен на електрическите състезания, вижте най-новите снимки, видеоклипове и новини в социалните мрежи.


FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС