ОФИЦИАЛНИ ПАРТНЬОРИ

ONE ALL SPORTS

ONE ALL SPORTS

Моторните спортове са смесица от скорост, тръпка и стил. С над две десетилетия опит в спортните облекла и аксесоари One All Sports са се развивали през годините, за да произвеждат отлични рекламни стоки за състезателния свят както на пистата, така и извън нея. Те са експерти в индивидуалните поръчки в електронната търговия и имат колекция от ексклузивни продукти, които се предлагат само чрез One All Sports. One All Sports са изключително горди да се присъединят към Panasonic Jaguar Racing за предстоящия пети сезон на шампионата Формула Е на ABB и FIA и дебютния сезон на серията Jaguar I‑PACE eTROPHY.
ALPINESTARS

ALPINESTARS

Над пет десетилетия пионерство в безопасността и динамиката в моторните спортове означава, че Alpinestars отбелязва 55 години на върхови нива в професионалните състезания като водеща в света компания за обувки, дрехи и защитни средства за моторни спортове, като погледът на компанията е вперен в бъдещето. Продължавайки иновациите чрез технологични проучвания, дизайн и разработки, със свръхмодерни бази в САЩ и Европа, поддържащи световна програма за разработки в сферата на състезанията, Alpinestars е глобална сила във всяка основна серия моторни спортове. Продуктите, осигуряващи комфорт и улесняващи дишането във високостресовата среда в кокпита, намаляват умората на пилота и подпомагат концентрацията му. Една цел. Една визия.
SABELT

SABELT

Основана през 1972 година, Sabelt е световен лидер в разработването и производството на автомобилни седалки, предпазни колани, продукти за моторни спортове, за състезателни дейности и специални приложения, включително системи за обезопасяване на товари. Качеството на продуктите на Sabelt е резултат от интензивна научноизследователска и развойна дейност и вътрешни динамични тестове (ECE & FIA), което ни позволява да достигнем най-високите нива на динамика и безопасност. Sabelt снабдява мрежата на Jaguar I‑PACE eTROPHY през целия сезон със седалки GT-625 (номер на хомологация 8862) със специални странични опори, волани, висококачествени предпазни колани с алуминиеви обтегачи и мрежи на стъклата за защита на главата.