ОФИЦИАЛНИ ПАРТНЬОРИ
MICHELIN

В продължение на над 125 години моторните спортове допринасят за основната мисия на Michelin - да улеснява мобилността. От основаването си компанията създава иновации с печеливши технологии, които са били от полза за серийните автомобили.

Ясен пример за това как Michelin се подготвя за мобилността на бъдещето е ангажираността на компанията с такива значими за несъстезателните автомобили състезания като шампионата Формула Е на ABB и FIA, заедно с партньори от ранга на Jaguar Racing.

Michelin са горди да бъдат ексклузивен доставчик на Jaguar I‑PACE eTROPHY, което допълнително помага на компанията да усъвършенства динамиката и енергийната ефективност на гумите си за електрически автомобили.

ABB

ABB е лидер в пионерните технологии при електрическите мрежи, електрифицираните продукти, индустриалната автоматизация, роботиката и придвижването, обслужвайки клиенти в сферата на комуналните услуги, промишлеността, транспорта и инфраструктурата в цял свят.

Продължавайки историята на иновации от над 130 години, днес ABB пише бъдещето на индустриалната дигитализация с две задачи с ясна стойност: отвеждането на електричеството от всяка електроцентрала до всеки контакт и автоматизацията на индустриите от естествените ресурси до крайните продукти.

Като партньор в шампионата Формула Е на ABB и FIA, изцяло електрическото международно състезание по моторни спортове, ABB разширява границите на електрическата мобилност, за да допринесе за устойчиво бъдеще.

Естествено продължение на това сътрудничество е ролята на ABB като Официален партньор за зареждане на новата серия Jaguar I‑PACE eTROPHY.

ONE ALL SPORTS
Моторните спортове са смесица от скорост, тръпка и стил. С над две десетилетия опит в спортните облекла и аксесоари One All Sports са се развивали през годините, за да произвеждат отлични рекламни стоки за състезателния свят както на пистата, така и извън нея. Те са експерти в индивидуалните поръчки в електронната търговия и имат колекция от ексклузивни продукти, които се предлагат само чрез One All Sports. One All Sports са изключително горди да се присъединят към Panasonic Jaguar Racing за предстоящия пети сезон на шампионата Формула Е на ABB и FIA и дебютния сезон на серията Jaguar I‑PACE eTROPHY.
ALPINESTARS
Над пет десетилетия пионерство в безопасността и динамиката в моторните спортове означава, че Alpinestars отбелязва 55 години на върхови нива в професионалните състезания като водеща в света компания за обувки, дрехи и защитни средства за моторни спортове, като погледът на компанията е вперен в бъдещето. Продължавайки иновациите чрез технологични проучвания, дизайн и разработки, със свръхмодерни бази в САЩ и Европа, поддържащи световна програма за разработки в сферата на състезанията, Alpinestars е глобална сила във всяка основна серия моторни спортове. Продуктите, осигуряващи комфорт и улесняващи дишането във високостресовата среда в кокпита, намаляват умората на пилота и подпомагат концентрацията му. Една цел. Една визия.
SABELT
Основана през 1972 година, Sabelt е световен лидер в разработването и производството на автомобилни седалки, предпазни колани, продукти за моторни спортове, за състезателни дейности и специални приложения, включително системи за обезопасяване на товари. Качеството на продуктите на Sabelt е резултат от интензивна научноизследователска и развойна дейност и вътрешни динамични тестове (ECE & FIA), което ни позволява да достигнем най-високите нива на динамика и безопасност. Sabelt снабдява мрежата на Jaguar I‑PACE eTROPHY през целия сезон със седалки GT-625 (номер на хомологация 8862) със специални странични опори, волани, висококачествени предпазни колани с алуминиеви обтегачи и мрежи на стъклата за защита на главата.
СЛЕДВАЙТЕ НИ

Нямате нужда от отбор, за да участвате. Ако сте фен на електрическите състезания, вижте най-новите снимки, видеоклипове и новини в социалните мрежи.


FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС