JAGUAR XE

Подобреният спортен седан. Jaguar XE разполага с нова гама дизелови двигатели с mild hybrid технология.

360° ИЗГЛЕД

CO2 ЕМИСИИ ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ г./км.
От 112

РАЗХОД НА ГОРИВО ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ л./100км.
От 4.3

in2VwFPRc40

Изобразеният автомобил може да не представя напълно всички нововъведения. Някои описани функции могат да зависят от пазара или силовия агрегат. Моля, обърнете се към Вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
Сравнете функции и спецификации.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя перфектен Jaguar XE.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Открийте най-близкия до Вас търговец на Jaguar.
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини около Jaguar.
ДИЗАЙН
РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА
РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА

Луксозен интериор, създаден за Вас и Вашите пътници. Насладете се на усъвършенстваните седалки със зърнеста кожа или изберете богатството на кожа Windsor. Селекторът Jaguar SportShift и JaguarDrive Control олицетворяват спортната същност на XE.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ДЕТАЙЛИ НА ДИЗАЙНА
ДЕТАЙЛИ НА ДИЗАЙНА

Освеженият интериор в купето предлага изключителни нива на комфорт, а централната конзола подчертава спортния характер на автомобила.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА
РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА

Атлетичната стойка на Jaguar XE подчертава стилното му присъствие и инстинктивно грабва погледа. Премиум LED предни фарове с характерни дневни светлини, широката решетка и предната броня подчертават профила на автомобила.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
JAGUAR XE
С по-широк, по-нисък профил - Jaguar XE е изваян от детайли, които надграждат неговия самоуверен характер.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
JAGUAR XE R-DYNAMIC
R‑Dynamic отведежда спортния характер на XE стъпка напред.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
JAGUAR XE R-DYNAMIC BLACK
Елегантността и красотата на черното се вижда от пръв поглед. Jaguar XE R-Dynamic Black.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ДИНАМИКА
ДИНАМИЧНО ШОФИРАНЕ
ДИНАМИЧНО ШОФИРАНЕ

Известен с динамичното си управление, динамиката на XE е подобрена с модерни технологии и функции за шофиране. Бъдете подготвени за вълнуващо пътуване.

TORQUE VECTORING <br>BY BRAKING
TORQUE VECTORING <br>BY BRAKING

Безпроблемно балансиране на разпределението на въртящия момент между колелата. Системата осигурява по-голяма увереност на водача, като поддържа гъвкавостта и стабилността на автомобила при завиване.

РАЗГЛЕДАЙТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА
Системата за задвижване на всички колела на XE усъвършенства динамиката и контрола на автомобила. Софтуерът на системата Интелигентна динамика на задвижване (IDD) анализира текущите пътни условия и разпределя мощността между колелата, за да спомогне за постигане на динамично кормилно управление при всякакви терени.
ДВИГАТЕЛИ
Гамата ни бензинови и дизелови двигатели са проектирани да съчетават нисък разход на гориво и плавна динамика, постигайки вълнуващо пътуване всеки път. По-мощните дизелови двигатели са подобрени с мека хибридна технология, която предлага още по-голяма ефективност и усъвършенстване чрез интелигентна регенеративна система.
ПАКЕТ DYNAMIC HANDLING
Подобряващ едновременно естетиката на автомобила и Вашето изживяване при шофиране, този пакет съдържа Конфигуруема динамика, Адаптивна динамика, червени спирачни апарати, 355-милиметрови предни спирачки и 325-милиметрови задни спирачки.
ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА
ЛЕСНИ ЗА УПОТРЕБА
ЛЕСНИ ЗА УПОТРЕБА

Стандартните функции на Pivi включват:

• 10-инчов сензорен екран
• Цифрово радио
• Изцяло обновен интерфейс
• Apple CarPlay® 1
• Android AutoTM 2
• Remot 3


Преминете на Pivi Pro 4 и ще бъдете придружени от най-новия изкуствен интелект в автомобила, предоставящ функции като навигационната система със самостоятелно обучение за изцяло свързано пътуване.

ЛЕСЕН ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯ
ЛЕСЕН ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯ

Изберете от множество различни изгледи, включително 3D навигация на цял екран, информация за шофиране или проверете коя песен се възпроизвежда, всичко това се случва на новия 12,3-инчов дисплей с висока разделителна способност.
Опционалният преден дисплей 5 проектира ключова информация на предното стъкло. Лесно следете скоростта, положението на предавките и навигацията на Вашия автомобил на пълноцветния дисплей.

MERIDIAN™ AUDIO
MERIDIAN™ AUDIO

Британската аудиосистема MeridianTM Audio е всичко, което може да искате за едно уникално музикално изживяване. Не просто говорим за увеличаване на нивата на силата на звука. Става въпрос за увеличаване на нивата на дълбочина, яснота и реализъм на музиката, като се използва комбинация от модерна акустична технология и стратегически разположени високоговорители, за да се създаде аудио платформа - това, което наричаме „звукова сцена“ - това е перфектно за интериора на XE. Изберете коя е Вашата аудиосистема MeridianTM или MeridianTM Surround.

СВЪРЗАНОСТ
Пакетът Online 10 предлага допълнителни свързани услуги чрез вградена SIM карта, предоставяйки достъп до:

- Неограничен брой медии 11
- Разпознаване на глас - Прогнози за времето
- Онлайн синхронизация на календара
ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ
Изберете опционалния план Wi-Fi Enabled 9 и ще можете да използвате:

• Предпочитаните от Вас музикални платформи
• До 20GB данни на месец
• Антена за подобрена връзка
• Възможност за свързване на няколко устройства
БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ
Опционалното зареждане с безжично устройство с усилвател на телефонния сигнал Ви позволява да зареждате съвместими смартфони без нужда от кабели или зарядно устройство. Докато сте в колата, телефонът Ви ще използва антената на автомобила за по-добър сигнал и разговори.
СИСТЕМА ЗА ЙОНИЗАЦИЯ НА ВЪЗДУХА В КУПЕТО С PM2,5 ФИЛТЪР
Опционалната система Nanoe ™ за йонизация на въздуха в купето подобрява благосъстоянието на водача и пътниците. Активирайки бутона PURIFY, специално проектираният филтър улавя фини частици от външния въздух, като PM2,5 и алергени във въздуха като прах и полени.
ПРАКТИЧНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ
ПРАКТИЧНО БАГАЖНО ОТДЕЛЕНИЕ
С възможност за прибиране на седалките, сгънете лесно втория ред и опаковайте всичките си вещи. Дори ако ръцете ви са заети, може да отворите багажника с жестове, което Ви позволява да отваряте и затваряте с лекота
ACTIVITY KEY
Водо- и удароустойчив, изцяло обновеният Activity Key8 Ви позволява да отключвате, заключвате и стартирате автомобила си. Така че каквито и дейности на открито да сте планирали, вече няма да имате нужда от конвенционалните ключове за кола.
ВЪТРЕШНО ОГЛЕДАЛО ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ CLEARSIGHT
Опционалната технология от най-ново поколение осигурява безпрепятствен изглед на пътя зад Вашия Jaguar XE9. Камера, разположена в антената, подава видео сигнал в огледалото за обратно виждане, като гарантира постоянна видимост, независимо от това какво има зад Вас.
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
Jaguar XE разполага със системи в помощ на водача, които спомагат за по-лесното и приятно шофиране и паркиране. Тези технологии засилват Вашето шофьорско изживяване, като помагат да се отпуснете и да се отървете от стреса.
ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ JAGUAR XE
Пълната гама от модели можете да откриете тук с богат избор от превъзходни дизайни и иновативни технологии.
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
ГАЛЕРИЯ
Вниманието към детайла винаги е било в основата на нашите автомобили. XE е изваян от детайли, които допълват неговия самоуверен характер.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
СПЕЦИФИКАЦИИ
Разгледайте по-фините детайли. Научете повече за работата на двигателя, размерите и разхода на гориво.
РАЗГЛЕДАЙТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ПЕРФЕКТНОТО ШОФИРАНЕ ЗАПОЧВА ТУК

Най-усъвършенстваният, динамичният и луксозен спортен седан, който Jaguar някога е произвеждал. Използвайте конфигуратора, за да създадете своя перфектен Jaguar XE.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
JAGUAR <br> АКСЕСОАРИ
JAGUAR <br> АКСЕСОАРИ

Персонализирайте Вашия XE още повече с редица опции и аксесоари, от устройство за безжично зареждане с усилвател на сигнала до напречни греди.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИТЕ
БРАНДИРАНИ ПРОДУКТИ
БРАНДИРАНИ ПРОДУКТИ

Нашата изключителна гама от луксозни дрехи, аксесоари и подаръци са вдъхновени от нашите автомобили и техния дизайн.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
Сравнете функции и спецификации.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя перфектен Jaguar XE.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Открийте най-близкия до Вас търговец на Jaguar.
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини около Jaguar.

†Предоставените данни са изчислени по NEDC2 от официалните WLTP тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС. Само за сравнителни цели. Реалните стойности може да се различават. Данните за CO2 емисиите и разхода на гориво могат да варират в зависимост от джантите и опционалните екстри. NEDC2 са данни, изчислени чрез правителствена формула от WLTP данни, еквивалентни на стойностите, които биха имали по стария NEDC тест. След това може да бъде приложено правилното данъчно третиране.


Вижте данните по WLTP.
WLTP е новият официален тест на ЕС, използван за изчисляване на стандартизираните стойности за разход на гориво и CO2 емисии на пътнически автомобили. Той измерва горивото, консумацията на енергия, пробега и емисиите. Проектиран е така, че да предоставя данни, по-близки до реалното поведение при шофиране. Тества автомобили с опционално оборудване и с по-взискателна тестова процедура и профил на шофиране.


1 Колата ви е пригодена за Apple CarPlay. Услугите, предлагани от Apple CarPlay, зависят от наличните функции във Вашата страна, моля, вижте https://www.apple.com/uk/ios/feature-available/#apple-carplay за повече информация.

2Колата ви е пригодена за Android Auto. Услугите, предлагани от Android Auto, зависят от наличните функции във Вашата страна, моля, вижте https://www.android.com/auto/ за повече информация.

3 Remote съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец на Jaguar. Jaguar Remote App ще трябва да бъде изтеглено от Apple App Store / Google Play Store.

4 Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец на Jaguar.

5 Изисква соларно стъкло за някои пазари. Навигационните упътвания на предното стъкло се появяват само когато Pivi Pro е инсталиран в автомобила.

6Може да се прилага политика за употреба. Включва едногодишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец на Jaguar.

7 Прилага се политиката за употреба. След използване на 20 GB данни в рамките на месец, скоростта на данните и функционалността на автомобила може да намалеят за останалата част от месеца. За подробности относно правилата за ползване, свързани с тази функция, моля, вижте Условията на InControl Pivi Pro на адрес www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Времето за възпроизвеждане зависи от доставчика на поточно предаване и дефиницията на видеосъдържанието. HD видео ще увеличи значително използването на данни.

8 Activity Key може да бъде зареден за приблизително два часа, осигурявайки до десет дни живот на батерията.

9Клиентите, които носят варифокални или бифокални лещи, могат да имат проблеми с настройването на цифровия режим на огледалото. Стандартният режим на огледалото обаче може да се използва по всяко време.


Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.


Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.


Функциите, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависещи от пазара - проверете при Вашия търговец на Jaguar за пълните условия. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква допълнително подновяване след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец. Свързването с мобилна мрежа не може да се гарантира на всички места. Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара - проверете при вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия за Вашата държава. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.


Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield, а устройството three fields е запазена марка на Trifield Productions

Apple CarPlay е търговска марка на Apple Inc. Може да се прилагат условия за крайни потребители на Apple Inc.

Android Auto е търговска марка на Google LLC.

Nanoe TM е търговска марка на Panasonic Corporation.