ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ
ВИЖТЕ ВИДЕО
ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ НА ВАШИЯ СЕНЗОРЕН ЕКРАН

Създадени да направят шофирането по-безопасно и приятно, Touch и Touch Pro са нашите най-усъвършенствани автомобилни информационно-развлекателни системи. Свържете Вашия смартфон, за да отваряте приложения, да се наслаждавате на музиката благодарение на висококачествената аудиосистема и да навигирате във Вашия свят.

TOUCH PRO

Съдържаща 10-инчов сензорен екран за лесно управление на Вашите карти, медии и настройки с жестове докосване, плъзгане и приближение с пръсти, Touch Pro е най-усъвършенстваната мултимедийна система на Jaguar. Извършвайте по-безопасно различни задачи без да сваляте поглед от пътя благодарение на интелигентното гласово разпознаване.

ФУНКЦИИ НА TOUCH PRO
10-ИНЧОВ СЕНЗОРЕН ЕКРАН
На откликващия мултисензорен екран на Touch Pro можете да управлявате карти, медии и настройки чрез докосване, плъзгане и приближаване с пръсти.
NAVIGATION PRO
Усъвършенствана от Connect Pro, Navigation Pro запаметява Вашите редовни маршрути, за да Ви предоставя актуална информация, данни за трафика и предполагаемо време на пристигане (ETA).
АУДИОСИСТЕМИ MERIDIAN<sup>TM</sup>
Най-добрите в класа технологии за автомобилни Hi-Fi аудиосистеми на Meridian предоставят ясния звук от живото изпълнение на всеки в автомобила чрез гама високоговорители.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
HEAD-UP ДИСПЛЕЙ
Останете съсредоточени върху пътя благодарение на Head-Up дисплея, който прожектира ясна, важна информация за шофирането директно на предното стъкло.
ВИРТУАЛЕН ИНСТРУМЕНТАЛЕН ДИСПЛЕЙ
Изцяло нов графичен интерфейс с усъвършенствана функционалност и четири предварително зададени варианта на дисплея или пълен 3D изглед на карти отговаря на Вашите лични предпочитания.
DUAL VIEW ДИСПЛЕЙ
Dual View дисплеят позволява на водача и пътника да разглеждат напълно различно съдържание на един и същ сензорен екран.
ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
Вашият избор на цифрови телевизионни канали може да се гледа както отпред, така и отзад във Вашия Jaguar.
РАЗВЛЕКАТЕЛНА СИСТЕМА ЗА ПЪТНИЦИТЕ НА ЗАДНИТЕ СЕДАЛКИ
Интегрираната развлекателна система за пътниците на задните седалки предлага два отделни 8- или 10-инчови екрана в предните подглавници, с безжични слушалки и дистанционно управление.
DAB РАДИО
Настройте предварително, запазете любимите си канали и слушайте радио с най-високо качество на звука във Вашия Jaguar благодарение на технологията за цифрово радиоразпръскване (DAB).
TOUCH

Управлявайте забавлението в автомобила с Touch, която Ви свързва безпроблемно и сигурно с Вашия Jaguar, когато сте извън него. Усъвършенствайте шофирането си чрез мултимедийния център, който съдържа всичко - от навигация в автомобила до DAB радио.

ФУНКЦИИ НА TOUCH
8-ИНЧОВ СЕНЗОРЕН ЕКРАН
В центъра на Вашето арматурно табло ще откриете ясен и откликващ графичен сензорен екран, който се управлява директно с жестове докосване и плъзгане.
НАВИГАЦИЯ В АВТОМОБИЛА
Търсете дестинации лесно и запаметявайте любими места за бърз достъп. 2D и 3D карти и гласови напътствия правят изживяването интуитивно.
ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА АУДИОСИСТЕМА
Независимо от мястото Ви в автомобила Вие и всички Ваши спътници се наслаждавате на изключителен звук от всички източници.
HEAD-UP ДИСПЛЕЙ
Останете съсредоточени върху пътя благодарение на Head-Up дисплея, който прожектира ясна, важна информация за шофирането директно на предното стъкло.
DAB RADIO
Digital audio broadcasting ensures the best quality radio sound and a wide range of channels. Pre-set and store your favourite channels.
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
Свържете се с нас
Моля, изпратете вашите коментари, въпроси или съображения
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
ОБЩИ УСЛОВИЯ
Вижте документите Общи условия и Политика за поверителност на Jaguar InControl.

В процеса на въвеждане на InControl някои от описаните характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или от силовия агрегат. Консултирайте се с Вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия във Вашата страна. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от Вашия търговец. Мобилната свързаност не може да бъде гарантирана на всички места.