УСЛУГИ REMOTE

УСЛУГИ REMOTE

Съвместими с повечето Android и Apple операционни системи, услугите Remote Ви позволяват да управлявате и получавате данни от Вашия Jaguar от всяка точка на света с връзка с приложението InControl Remote.

Ако изберете услугите Remote, ще можете да намерите информация за състоянието на Вашия Jaguar на смартфона си.

• Следете данните за автомобила от разстояние, от нивото на горивото до състоянието на вратите и прозорците, чрез Информация за състоянието на автомобила
• Следете разходите си чрез История на пътуванията
• Задайте предварително идеалната температура в кабината с дистанционно управление
• Намерете бързо своя Jaguar в пълен паркинг с дистанционен звуков сигнал и светкавица
• Осигурете си безопасност с дистанционно заключване и отключване

В зависимост от това коя опция изберете, тези услуги ви позволяват да заключвате/отключвате вратите, предварително загрявате или охлаждате автомобила с помощта на функцията за климатичен контрол, да намирате своя Jaguar по-бързо с помощта на функцията за звуков сигнал и светлини и др.

Remote Essentials включва стандартни услуги, за които може да научите повече от Вашия дилър. Remote Premium е част от опциите Connect или Connect Pro. Необходимо е да изберете дали да закупите Remote Premium като част от пакет за свързване.

Услугите Remote включват:

ИНФОРМАЦИЯ ЗА АВТОМОБИЛА
Проверете текущото ниво на горивото, както и позициите на вратите, прозорците и ключалките. Вижте последното паркирано местоположение на Вашия Jaguar и стигнете до него благодарение на упътвания.

ИЗВЕСТИЯ ЗА ПОДДРЪЖКА НА АВТОМОБИЛ
Ще получавате нотификации, свързани с поддръжката – например ниски нива на течност за чистачки – и да получите съвет какво да правите по-нататък.

ИСТОРИЯ НА ПЪТУВАНЕТО
Тази функция може автоматично да записва история на пътуванията, включително статистически данни за маршрута и пробега. Информацията може да бъде експортирана по имейл във формат на Excel за отчитане на разходите.

ДИСТАНЦИОНЕН КОНТРОЛ НА КЛИМАТА
Подгответе своя Jaguar предварително, като зададете подходящи температури, за да се чувствате комфортно от момента, в който влезете в него. Захранва се чрез дистанционно стартиране на двигателя.

ДИСТАНЦИОНЕН ЗВУКОВ СИГНАЛ И СВЕТЛИНИ
Тази функция включва аварийните светлини на Вашия Jaguar, къси фарове и звуков сигнал, за да Ви помогне да го откриете на място с много автомобили.

ДИСТАНЦИОННО ЗАКЛЮЧВАНЕ И ОТКЛЮЧВАНЕ
Заключвайте или отключвайте автомобила си дистанционно с едно натискане на бутон. Използвайте приложението InControl Remote Smartphone, за да заключите еднократно вратите, да активирате алармата, да приберете страничните огледала и да затворите прозорците. Натиснете бутона „отключване“, за да отворите огледалата, да включите късите фарове и аварийните светлини.

ДИСТАНЦИОННО ИЗКЛЮЧВАНЕ НА АЛАРМАТА
Ще получите сигнал на Вашия смартфон, ако алармата Ви се включи и ще можете да я изключите при необходимост.

ФУНКЦИЯ ЗА ПЕСТЕНЕ НА БАТЕРИЯТА
За да пестите енергията на батерията, някои незначителни функции на дистанционното управление ще се изключат, ако не шофирате своя Jaguar в продължение на 4 дни.

Ако искате да се възползвате от тези услуги след този период от време, можете да активирате повторно функциите. Приложението Remote Smartphone ще се стартира автоматично при следващото шофиране на Вашия Jaguar.

Описаните специфични функции може да са по избор и да зависят от пазара или модификацията на автомобила. Моля, консултирайте се с местния Jaguar дилър за условията, валидни във Вашата страна. Някои функции изискват подходяща SIM карта с допълнителен абонамент след първоначалния срок. Мобилната свързаност не може да бъде изцяло гарантирана навсякъде.

*Ако двигателят не може да бъде стартиран дистанционно поради ограничения на автомобила или пазара, отоплението и вентилацията са все още възможни, ако са налични функциите Timed Climate и Remote Park Heat за отдалечен контрол. Ако нито една от двете команди не е възможна, функцията Remote Climate няма да бъде видима в приложението InControl Remote.