JAGUAR АСИСТИРАНЕ

Jaguar Пътна помощ

С нашата пътна помощ ще бъдете защитени по всяко време и навсякъде в Европа. Можете да се възползвате от нея през първите три години от гаранционния период на Вашия автомобил, без ограничение в пробега.

В случай на повреда или авария, ние сме до Вас 24 часа в денонощието, 365 дни в годината:

От България: 02 980 33 88
Международен номер: 00 359 2 980 33 88
Или натиснете бутона за спешно повикване от лявата страна на контролния панел за повече от 3 секунди.

Когато позвъните, ние ще Вие попитаме за:

- Вашето име
- Вашата локация
- Регистрационен номер или шаси на автомобила (VIN)
- Кратко описание на проблема
- Телефонен номер за контакт

Общи условия

Пътна помощ на Jaguar се предлага в следните държави: Австрия, Босна и Херцеговина, Белгия, България, Хърватия, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Исландия, Ирландия, Италия, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Македония, Молдова, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Турция и Украйна.

В някои случаи може да се прилагат финансови ограничения - за подробности, моля, вижте Вашия наръчник за гаранционни предимства.

ПРЕДИМСТВА

ТЕГЛЕНЕ

ПОМОЩ ПРИ ПОВРЕДА

Ако повреда или технически проблем (когато предупредителната лампа светне) Ви пречи да започнете или продължите пътуването си в една от държавите изброени по-горе, пътната помощ, предоставена от Jaguar ще организира ремонт на място, където е възможно (и законово разрешено). Ако асистирането по телефона не е достатъчно, ще предложим услуга за изтегляне до най-близкия оторизиран сервиз на JLR за диагностика или ремонт, ако ремонт на място не е възможен.

Дори при инциденти, които са по Ваша вина, като празен резервоар или зареждане с гориво, различно от спецификата на Вашия автомобил, загуба на ключове или повреда на батерията, Jaguar Assistance ще Ви осигури подкрепата, от която се нуждаете.

ПОМОЩ ПРИ АВАРИЯ

Ако се намирате в някоя от посочените по-горе държави и не можете да продължите пътуването си поради авария, пътна помощ на Jaguar ще организира транспортиране до най-близкия сервиз на JLR.