3+ СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ С ФИКСИРАНА ЦЕНА

От момента, в който се свържете с оторизиран от Jaguar сервизен център, ще контактувате с добре обучени и квалифицирани специалисти.

Какво можете да очаквате
Когато ни оставите своя Jaguar, ще ви бъде предложен служебен автомобил, който да ви закара до дома ви. След това ще започнем ремонта му, използвайки свръхмодерно диагностично оборудване, за да установим евентуалното наличие на проблеми. Нашите автомонтьори се ръководят по Глобалното ръководство за технически справки на Jaguar. Използвайки инструменти, специално предназначени за нашите автомобили, те ще извършат ремонта само с оригинални части и аксесоари на Jaguar.

Също така, всеки сервизен център е свързан с Електронния каталог за авточасти на Jaguar и нашата световна инвентарна система, за да може вашият сервизен консултант бързо да намери оригинални части на Jaguar за вашия автомобил.

Когато свършим работата
Ние вярваме в принципа за пълна прозрачност, така че няма да има неочаквани промени в сметката за ремонта. Ако автомобилът ви все още е в гаранция, извършеният труд ще бъде покрит от нашата Автомобилна гаранция, а цената на всички оригинални подменени части също ще бъде покрита от нашата Гаранция за части и аксесоари. И накрая, клиентите, закупили своя автомобил преди юли 2013 г., ще получат официален печат върху раздела за сервизни посещения в Книжката за сервизно обслужване.

JAGUAR CARE: ПЪЛНО СПОКОЙСТВИЕ
Стандартен план за XE, XF, XJ и F‑PACE: с Jaguar Care, в допълнение към петгодишната гаранция, предлагаме тригодишно сервизно обслужване от първата регистрация на автомобила, без ограничение в пробега и без допълнителни разходи** за пълно спокойствие.


* Офертата не важи за XF моделна година 2015 и XJ моделна година 2015 (предлага се от моделна година 2016 нататък)
** Офертата изключва всички ремонти или замяна на части поради износване на компоненти или повреда извън използването на стандартния план за сервизно обслужване на автомобила.

ОТКРИЙТЕ JAGUAR CARE