ipace
ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ JAGUAR I‑PACE

Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

вижте 360-градусов изглед на екстериора

УСКОРЕНИЕ
0-100 км/ч за 4.8 секунди

ПРОБЕГ
470км по WLTP †

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
НАЕЛЕКТРИЗИРАЩО ШОФИРАНЕ
I‑PACE е преди всичко Jaguar - истински автомобил за водача. Неговите електрически мотори и почти перфектно разпределение на теглото осигуряват 696 Нм незабавен въртящ момент и пъргавина на спортен автомобил.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ДИНАМИКАТА
ВЪЛНУВАЩИ ЛИНИИ
С елегантен силно аеродинамичен дизайн и нисък коефициент на въздушно съпротивление от 0,29 d, I‑PACE е създаден да осигурява икономичност, като плавно пори въздуха за максимален пробег и стабилност. I‑PACE вълнува, погледнат от всеки ъгъл, благодарение на своята плавна средна линия, впечатляваща извивка на предния капак и отличителни задни хълбоци.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА
ВЪТРЕШЕН ПОКОЙ
I‑PACE безпроблемно интегрира технологиите и обширното пространство. Дизайнът на интериора е изчистен и подреден, с тактилни характеристики и извити линии. Естеството на електрическия силов агрегат предлага допълнително пространство, доставяйки повече свобода за максимално увеличаване на комфорта, осигуряван от интериора на I‑PACE.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА
ВИНАГИ ЗАРЕДЕН
Нашата нова информационно-развлекателна система, която работи с едно докосване, Pivi Pro, предоставя всички ключови настройки и функции веднага. Тя е интуитивна като Вашия смартфон.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ В АВТОМОБИЛА
ЕКСТЕРИОР
СИЛОВ АГРЕГАТ
ИНТЕРИОР
СИЛОВ АГРЕГАТ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_**.jpg
КЛИКНЕТЕ, ЗА ДА ВЗАИМОДЕЙСТВАТЕ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_**.jpg
НАТИСНИ ТУК
I‑PACE: ПОДРОБНОСТИТЕ
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ I-PACE
Използвайте нашия моделен калкулатор, за да разберете кой модел Jaguar I-PACE ще отговаря изцяло на Вашия начин на живот.
ДИНАМИКА
Незабавен въртящ момент и задвижване на всички колела дават на I‑PACE ускорението на спортен автомобил. Той достига 100 км/ч за 4.8 секунди.
БАТЕРИЯ
Батерията с капацитет 90 kWh на I‑PACE е изработена от литиево-йонни клетки с висока енергийна плътност. Нейният дизайн и свръхмодерна система за термично управление подпомагат издръжливостта и периодите на устойчива максимална мощност.
МОЩНОСТ
I‑PACE се задвижва от два синхронни електрически мотора с постоянни магнити. Подобни на технологията в състезателния автомобил I‑TYPE във Формула E, тези мотори генерират 400 к.с. и 696 Нм въртящ момент.
РАЗМЕРИ
I‑PACE е компактен на външен вид, но изключително просторен отвътре. Има пет пълноразмерни седалки, иновативни места за съхранение, значителен обем на багажника от над 1,453 литра и 27 литра в предното отделение за съхранение.
ЗАРЕЖДАНЕ
С включени два кабела за зареждане I-PACE може да се зарежда както у дома, така и на някои от обществените пунктове за зареждане.
ПРИТЕЖАВАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ
ЕЛЕКТРИФИКАЦИЯ
ПРОБЕГ И ЗАРЕЖДАНЕ
Независимо дали това е вашият пръв или следващ електрически автомобил, разберете как Jaguar I‑PACE пасва идеално на вашия начин на живот, като използвате нашия калкулатор за пробег и въпросник за зареждането.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРОБЕГА И ЗАРЕЖДАНЕТО
СТИМУЛИ
Собствениците на I‑PACE се възползват от финансовите предимства на притежаването на електрически автомобил. Стимулите, които правят ежедневното шофиране по-удобно и икономично, включват държавни субсидии, по-ниски пътни данъци, намалени такси за движение в центъра на града и лесен достъп до пътните ленти за споделено пътуване.
РАЗГЛЕДАЙТЕ СТИМУЛИТЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ АВТОМОБИЛИ
ИНОВАЦИИ
Посветени на създаването на електрически автомобили, които са наелектризиращи не само за шофиране, но и за гледане, ние се присъединихме към Формула Е през 2016 г. Шампионатът ни позволява непрекъснато да тестваме и разработваме нови технологии, които след това използваме за подобряване на автомобилите си, гарантирайки ви истинско Jaguar изживяване.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕЛЕКТРИФИКАЦИЯТА
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ I‑PACE

Открийте собствената си наелектризираща комбинация от динамика, технологии и стил на Jaguar.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ

1Действителното време за зареждане може да варира в зависимост от условията на околната среда и наличните зарядни инсталации.

† WLTP (Световна хармонизирана тестова процедура за леки превозни средства) е новият процес, въведен от 2017 г., който измерва горивото, консумацията на енергия, пробега и вредните емисии на пътнически автомобили в Европа. Той е проектиран да осигурява стойности, по-близки до реалното поведение при шофиране. Той тества автомобили с опционално оборудване и с по-взискателна тестова процедура и профил на шофиране.

Официални стойности от тестове на производители съгласно законодателството на ЕС. Само за сравнителни цели. Реалните стойности и цялостната динамика в електрически режим може да варират в зависимост от стила на шофиране и променливите фактори на околната среда.

Някои от описаните функции може да са опционални или да зависят от пазара. Консултирайте се с уебсайта на Jaguar за вашата страна или местния търговец на Jaguar за наличността и пълните условия във вашата страна. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за трансфер на данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от вашия търговец. Мобилната свързаност не може да бъде гарантирана на всички места. Информацията и изображенията, публикувани на този уебсайт във връзка с технологиите, включително екрани или поредици, подлежат на актуализации на софтуера, контрол на версиите и други системни/визуални промени, в зависимост от избраните опции. Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Водачите трябва по всяко време да са сигурни, че автомобилът е под техен контрол.