ДИНАМИКА

Откликващи двигатели с компресор суперчарджър. Олекотена алуминиева конструкция. Усъвършенствано окачване. F‑TYPE е истински автомобил с високи показатели.

Здравата, олекотена алуминиева каросерия на F‑TYPE представлява идеалната платформа за спортен автомобил. Тя позволява на фино настроената система на окачване с двойни носачи да осигурява прецизен контрол и е идеалното допълнение към гамата двигатели с високи показатели на F‑TYPE.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
PERFORMANCE
ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА
Системата за задвижване на всички колела на F‑TYPE с Интелигентна динамика на задвижване предлага динамика с перфектна стабилност и осигурява уверено управление по всякакви пътни настилки. Допълнително оборудване при F‑TYPE и F‑TYPE R-Dynamic и стандартно оборудване при F‑TYPE R и F‑TYPE SVR, тя прави този Jaguar най-динамичния спортен автомобил.
Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.
EXPLORE ALL WHEEL DRIVE
yt:cF_LC6KY1Yk
ВИЖТЕ ВИДЕО
ВОЗИЯ И УПРАВЛЕНИЕ
Изключителен контрол, пъргавина и реакции определят F‑TYPE. Неговото превъзходно управление е възможно, благодарение на здраво шаси, нашето изцяло алуминиево окачване с двойни носачи и усъвършенствана система за електрическо сервоусилване на волана (EPAS)
Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:7qQoDNdXu1s
ИЗБОР ОТ СПИРАЧНИ СИСТЕМИ
355-милиметрови предни и 325-милиметрови задни дискове
Оптимизирани да съчетават издръжливост и ниско тегло, същевременно осигурявайки надеждна динамика.
380-милиметрови предни и 325-милиметрови задни дискове
Тази система осигурява постоянни нива на изключителна спирачна мощност.
380-милиметрови предни и 376-милиметрови задни дискове
Изключително бързо, откликващо и прогресивно действие на спирачките.
398-милиметрови предни и 380-милиметрови задни карбоно-керамични спирачки
Нашата най-мощна спирачна система. С най-високите нива на устойчива динамика дори в най-взискателните условия.
ТЕХНОЛОГИИ НА УПРАВЛЕНИЕ

Динамиката на F‑TYPE изглежда безпроблемна, благодарение на нашите усъвършенствани технологии на управление. За да осигури по-стегнато завиване и да намали недозавиването, технологията за векторно разпределение на въртящия момент прилага контролирано спирачно усилие поотделно върху вътрешното предно и задно колело при завой. Активният диференциал с електронно управление* може да стигне още по-далеч, като работи със системата за интелигентна динамика на задвижване, за да управлява по-прецизно подаването на въртящ момент към всяко от задните колела. А за да осигури оптимален комфорт и контрол, системата Адаптивна динамика* анализира пътя и вашия стил на шофиране и адаптира реакциите на F‑TYPE спрямо тях.

ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:cF_LC6KY1Yk

Създадено да предложи чисто удоволствие от шофирането, техническото съвършенство на F‑TYPE предоставя на автомобила широки възможности, за да отговори на потребностите на всеки водач и всяка пътна настилка. Купе или кабриолет, задвижване на задните или на всички колела, механична или автоматична трансмисия, гамата F‑TYPE предлага по нещо за всеки стил на шофиране. Създайте и конфигурирайте идеалния за вас F‑TYPE с помощта на нашия Конфигуратор или заявете интерес.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

*Наличността на функцията зависи от модела и двигателя. За повече подробности вижте Конфигуратора или Ръководството за спецификации и цени.

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
Url
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
Url
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
Url
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
Url