epace
E‑PACE

E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

вижте 360-градусов изглед на екстериора

CO2 ЕМИСИИ г/км
До 143‡ при механична трансмисия
До 158‡ при автоматична трансмисия

КОМБИНИРАН РАЗХОД НА ГОРИВО л/100 км
От 5.4‡ при механична трансмисия
От 6.0‡ при автоматична трансмисия

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
Url
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
Url
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
Url
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
Url

С фокусиран върху водача кокпит, разположен в основата на семейно-ориентиран интериор, E‑PACE взима удовлетворяващото изживяване при шофиране на Jaguar и добавя ежедневна практичност с водещо в класа пространство за съхранение на вещи в купето. Никога досега не е имало компактен SUV модел като този.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ E-PACE ЕКСТЕРИОРА
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/**.jpg
КЛИКНЕТЕ, ЗА ДА ВЗАИМОДЕЙСТВАТЕ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/01_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/**_m.jpg
НАТИСНИ ТУК
РАЗГЛЕДАЙТЕ E-PACE ИНТЕРИОРА
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/epace_my19
КЛИКНЕТЕ, ЗА ДА ВЗАИМОДЕЙСТВАТЕ
НАТИСНИ ТУК
Нулиране
близо

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Някои от описаните функции може да зависят от пазара или от двигателя. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

РОДЕН ДА ВЪЗБУЖДА СЕТИВАТА

Въодушевяващото, инстинктивно шофиране е в ДНК-то на всеки автомобил Jaguar. Представяме ви E‑PACE, компактния SUV с характерния за Jaguar ревящ звук от двигателя.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
yt:Txr8dq6lj6I
ДИЗАЙН
ГРАБВАЩ ПОГЛЕДА ВЪНШЕН ВИД
С изваяния си преден капак и атлетични задни хълбоци E‑PACE е динамичен, пъргав SUV с извивките на купе. За зашеметяващо присъствие на пътя E‑PACE е оборудван с елегантни предни LED фарове и отличителни задни LED светлини. За по-голяма безопасност, със стил, изберете матрични LED предни фарове с отличителни дневни светлини и анимирани мигачи.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА
КОКПИТ, ФОКУСИРАН ВЪРХУ ВОДАЧА
Фокусираният върху водача интериор на E‑PACE включва висококачествени материали и съвременен дизайн. Кокпитът обгръща водача, осигурявайки му лесен достъп до всички бутони и циферблати, така че да може да се концентрира върху тръпката от шофирането.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
УСЕЩАНЕ ПРИ ШОФИРАНЕ
Открийте вълнението да шофирате E‑PACE. Предлагайки уникален баланс между пъргавина и комфорт на возията, изцяло независимата система на окачване има усъвършенстван дизайн на задното окачване тип multi-link. Модерни технологии на задвижване, включително Активно задвижване1 и Адаптивна динамика2, осигуряват на E‑PACE пъргава, контролирана возия.

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Някои от описаните функции може да зависят от пазара или от двигателя. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:UsHbffvBlz4
ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА
Създадени да направят шофирането по-безопасно и приятно, свръхмодерните технологии на E‑PACE включват информационно-развлекателната ни система Touch Pro с 10-инчов сензорен екран, подобен на таблет.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ В АВТОМОБИЛА
МЯСТО ЗА ВСИЧКО
E‑PACE има водещо в класа интериорно пространство за съхранение. Дълбоката централна конзола с поставки за чаши, които могат да се свалят, осигурява много гъвкаво пространство. Голямата жабка е чудесна за всички важни вещи, които искате да държите под ръка, а дълбоките отделения на двете предни врати са изваяни да поместят най-различни предмети.
ПРОУЧЕТЕ ПРАКТИЧНОСТТА И БЕЗОПАСНОСТТА
5-ЗВЕЗДЕН РЕЙТИНГ ОТ EURO NCAP

Jaguar E-PACE постигна рейтинг от пет звезди от Euro NCAP, което утвърждава автомобила като един от най-безопасните на пазара. Предлагайки изключителна защита за възрастни, деца и пешеходци, той получи високи оценки във всички категории.

Богатият му набор от стандартни системи за безопасност, включително Аварийна спирачка със засичане на пешеходци и Асистент за придържане в лентата, се съчетават, за да осигурят усъвършенствана защита.

ПОСЕТЕТЕ САЙТА НА EURO NCAP
НОВ ДИЗЕЛОВ, БЕНЗИНОВ ИЛИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ДВИГАТЕЛ?

Нашите настоящи бензинови и новите ни дизелови двигатели са най-екологичните и най-ефективните, които сме произвели досега. Нашият нов електрически силов агрегат е бъдещето в начина на задвижване. Кой е точният за вас?

КОЙ Е ТОЧНИЯТ ЗА ВАС?
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ E‑PACE

Въодушевяващо шофиране, съвременна майсторска изработка и ежедневна практичност като стандартно оборудване. И така, кой член на семейството E‑PACE ще изберете?

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ

1Налично само с двигатели D240 и P300.
2Не е налично с D150, механична трансмисия и 17-инчови алуминиеви джанти.
3Пакетът Connect Pro съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, препоръчан от вашия търговец на Jaguar/Land Rover. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. Онлайн функционалността и Wi-Fi свързаността зависят от инсталирането на микро SIM карта с подходящ договор за ползване на данни.

Разгледайте стойностите съгласно WLTP.
WLTP е новият официален тест на ЕС, използван за изчисляване на стандартизираните стойности за разход на гориво и CO2 емисии на пътнически автомобили. Той измерва горивото, консумацията на енергия, пробега и емисиите. Проектиран е да предоставя стойности, по-близки до реалното поведение при шофиране. Той тества автомобили с опционално оборудване и с по-взискателна тестова процедура и профил на шофиране.

Показаните данни са в резултат от официални тестове на производителя съгласно европейското законодателство. Само за сравнителни цели. Реалните стойности може да се различават. Данните за CO2 и разхода на гориво могат да варират в зависимост от джантите и оборудваните опционални екстри.