НОВИЯТ JAGUAR E‑PACE

E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране. Сега наличен и с Plug-in Hybrid.

ВИЖТЕ В 360°

РАЗГЛЕДАЙТЕ МОДЕЛА

КОМБИНИРАНИ CO2 ЕМИСИИ g/km
От 43

РАЗХОД НА ГОРИВО КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ л./100 км
От 2,0

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
Изберете характеристики и спецификации и ги сравнете
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя перфектен Jaguar E-PACE.
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Открийте най-близкия до Вас търговец на Jaguar.
ДИЗАЙН
РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА
РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА

В интериора на E-PACE всичко има конкретна цел, стил и усещане за съвършенство.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ДИЗАЙНА
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ДИЗАЙНА

Комфортът и стилът вървят ръка за ръка при дизайна на E-PACE. Отдайте се на лукса на кожените седалки Windsor с тонални шевове или подчертайте оживената естетика на модела с контрастни шевове в ярки цветове. Богатство от материали и възможности прави E-PACE Вашият перфектен автомобил.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА
РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА

Перфектната комбинация от дизайн, вдъхновен от спортните автомобили, и практичност на SUV. Със смели дизайнерски детайли, от страничните отвори до решетката.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ДИНАМИКА
ДИНАМИКА
ДИНАМИКА

Уникален баланс между пъргавина и комфорт - открийте вълнението от шофирането на този SUV от Jaguar. Широката гама от изцяло нови подобрени двигатели, включително нови хибридни технологии, означава, че ще откриете този, който Ви подхожда най-много.

PLUG-IN<br> HYBRID
НОВИЯТ JAGUAR E‑PACE PLUG‑IN HYBRID

Всичко, което харесвате в Jaguar E-PACE сега с още по-нисък разход на гориво.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ МОДЕЛ
300 SPORT
JAGUAR E‑PACE 300 SPORT

Отличителните детайли на дизайна придават уникален характер на Jaguar E-PACE 300 SPORT, но това, което наистина го отличава, се намира под капака. 4-цилиндров двигател с мощност 300 к.с. със система Active Driveline, оптимизиращ управлението и предоставящ вълнуващо шофиране.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ МОДЕЛ
VIEW SPECIFICATIONS
ИЗЦЯЛО НОВА ГАМА ДВИГАТЕЛИ
E-PACE предлага балансирано и отзивчиво задвижване с по-нисък разход на гориво, благодарение на редица хибридни технологии, включително бензинови и дизелови двигатели с Mild Hybrid и вариант Plug-in Hybrid.
ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА
За динамично шофиране при всякакви условия системата за задвижване на всички колела (AWD) интелигентно контролира разпределението на въртящия момент между предния и задния мост. Чрез оптимизиране на сцеплението, задвижването на всички колела подобрява динамичното управление и предлага по-голяма стабилност при неблагоприятни условия, за да можете да продължите да се наслаждавате на пътуването си.
ADAPTIVE DYNAMICS
Опционалната система Adaptive Dynamics осигурява прецизна динамика чрез наблюдение на позициите на гумите и движението на тялото. Амортисьорите регулират окачването, за да осигурят оптимален баланс между комфорт, усъвършенстване и пъргавина.
РАЗГЛЕДАЙТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА
УЛЕСНЕН ИНТЕРФЕЙС

Стандартните характеристики на Pivi включват:

• 11,4-инчов сензорен екран
• Цифрово радио
• Изцяло обновен интерфейс
• Apple CarPlay® 1
• Android Auto™ 2
• Remote3

Преминете на Pivi Pro 4 и ще бъдете придружени от най-новия изкуствен интелект в автомобила, предоставящ функции като навигационната система със самостоятелно обучение за изцяло свързано пътуване.

ЛЕСЕН ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯ

Изберете от множество различни изгледи, включително 3D навигация на цял екран, информация за шофиране или проверете коя песен се възпроизвежда, всичко това се случва на новия 12,3-инчов дисплей с висока разделителна способност.
Опционалният преден дисплей 2 проектира ключова информация на предното стъкло. Лесно следете скоростта, положението на предавките и навигацията на Вашия автомобил на пълноцветния дисплей.

MERIDIAN™ AUDIO ​

Британската аудиосистема MeridianTM Audio е всичко, което може да искате за едно уникално музикално изживяване. Не просто говорим за увеличаване на нивата на силата на звука. Става въпрос за увеличаване на нивата на дълбочина, яснота и реализъм на музиката, като се използва комбинация от модерна акустична технология и стратегически разположени високоговорители, за да се създаде аудио платформа - това, което наричаме „звукова сцена“ - това е перфектно за интериора на E‑PACE. Изберете от коя е Вашата аудиосистема MeridianTM или MeridianTM Surround.

СВЪРЗАНОСТ
Пакетът Online предлага допълнителни свързани услуги чрез вградена SIM карта, предоставяйки достъп до:

- Неограничен брой медии 6
- Разпознаване на глас - Прогнози за времето
- Онлайн синхронизация на календара
ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ
Изберете опционалния план Wi-Fi Enabled7 и ще можете да използвате:

• Предпочитаните от Вас музикални платформи8
• До 20GB данни на месец
• Антена за подобрена връзка
• Възможност за свързване на няколко устройства
БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ
Опционалната система за безжично зареждане с усилвател на сигнала на телефона позволява да зареждате съвместими смартфони, без да са необходими кабели и зарядно. Докато сте в колата, телефонът Ви ще използва антената на автомобила за подобрен сигнал и по-ясни обаждания.
СИСТЕМА ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА В КУПЕТО С РМ2,5 ФИЛТЪР
Опционалната система за йонизация на въздуха в купето NanoeTM подобрява благосъстоянието на водача и пътниците. Активирайки бутона PURIFY, специално проектираният филтър улавя фини частици от външния въздух, като PM2,5 и алергени като прах и цветен прашец.
ПРАКТИЧНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ
БАГАЖНИК
Спортният външен вид на E-PACE крие голямо пространство за багаж и водещо в класа си багажно отделение. Просторните джобове във вратите на автомобила пазят важните неща под ръка, докато големият багажник побира всичко необходимо за по-дълги пътувания.
ACTIVITY KEY
Водо- и удароустойчив, изцяло обновеният Activity Key9 Ви позволява да отключвате, заключвате и стартирате автомобила си. Така че каквито и дейности на открито да сте планирали, вече няма да имате нужда от конвенционалните ключове за кола.
ПИКСЕЛИЗИРАНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ
Опционалните пикселизирани LED предни фарове разполагат с анимирани мигачи. Системата Adaptive Driving Beam осигурява още по-голяма видимост в тъмното, като автоматично разделя светлината, за да се избегне заслепяване на насрещните шофьори.
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
Jaguar E-PACE разполага с функции в помощ на водача, които да улеснят пътуването в града, паркирането и шофирането по магистрала. Тези технологии засилват Вашето удоволствие от шофирането, като спомагат да се отстрани стреса.
ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ JAGUAR E-PACE
Пълната гама от модели можете да откриете тук с богат избор от превъзходни дизайни и иновативни технологии.


ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
CHOOSE YOUR MODEL
ГАЛЕРИЯ
Вниманието към детайла винаги е било в основата на нашите автомобили. E-PACE е синоним на съвършенство, практичност и уверено шофиране.


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
СПЕЦИФИКАЦИИ
Разгледайте по-фините детайли. Научете повече за работата на двигателя, размерите и разхода на гориво.


РАЗГЛЕДАЙТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ПЕРФЕКТНОТО ПЪТУВАНЕ ЗАПОЧВА ТУК

Луксозният и динамичен SUV предлага практичност и ефективност. Използвайте конфигуратора, за да създадете своя перфектен Jaguar E-PACE.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
АКСЕСОАРИ
АКСЕСОАРИ

Добавете своя личен стил към Вашия E-PACE с нашите практични аксесоари. Широката ни гама показва, че можете да оптимизирате автомобила си точно според Вашите нужди.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИТЕ
JAGUAR COLLЕCTION
JAGUAR COLLЕCTION

Нашата гама от луксозни дрехи, аксесоари и подаръци са вдъхновени от нашите автомобили и техния дизайн.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
Сравнете функции и спецификации една до друга.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя перфектен Jaguar E-PACE.
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Jaguar
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини около Jaguar.

Предоставените данни са изчислени по NEDC2 от официалните WLTP тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС. Само за сравнителни цели. Реалните стойности може да се различават. Данните за CO2 емисиите и разхода на гориво могат да варират в зависимост от джантите и опционалните екстри. NEDC2 са данни, изчислени чрез правителствена формула от WLTP данни, еквивалентни на стойностите, които биха имали по стария NEDC тест. След това може да бъде приложено правилното данъчно третиране.

Вижте данните по WLTP.

WLTP е новият официален тест на ЕС, използван за изчисляване на стандартизираните стойности за разход на гориво и CO2 емисии на пътнически автомобили. Той измерва горивото, консумацията на енергия, пробега и емисиите. Проектиран е така, че да предоставя данни, по-близки до реалното поведение при шофиране. Тества автомобили с опционално оборудване и с по-взискателна тестова процедура и профил на шофиране.


1 Колата ви е пригодена за Apple CarPlay. Услугите, предлагани от Apple CarPlay, зависят от наличните функции във Вашата страна, моля, вижте https://www.apple.com/uk/ios/feature-available/#apple-carplay за повече информация.

2 Колата ви е пригодена за Android Auto. Услугите, предлагани от Android Auto, зависят от наличните функции във Вашата страна, моля, вижте https://www.android.com/auto/ за повече информация.

3 Remote съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец на Jaguar. Jaguar Remote App ще трябва да бъде изтеглено от Apple App Store / Google Play Store.

4 Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец на Jaguar.

5Requires Solar attenuating windscreen in some markets.

6Fair use policy applies. Includes 1 year subscription which can be renewed after the initial term.

7 Изображението показва аксесоари Jaguar Click and Go, продавани отделно. Таблетът не е включен. Прилага се политиката за употреба. След използване на 20 GB данни в рамките на месец, скоростта на данните и функционалността на автомобила може да намалеят за останалата част от месеца. За подробности относно правилата за ползване, свързани с тази функция, моля, вижте Условията на InControl Pivi Pro на адрес www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Времето за възпроизвеждане зависи от доставчика на поточно предаване и дефиницията на видеосъдържанието. HD видео ще увеличи значително използването на данни.

8Playback time is dependent on streaming provider and the definition of the video content. HD video will significantly increase data usage. Includes 1 year subscription which can be renewed after the initial term.

9 Activity Key може да бъде зареден за приблизително два часа, осигурявайки до десет дни живот на батерията.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн. Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.


Функциите, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависещи от пазара - проверете при Вашия търговец на Jaguar за пълните условия. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква допълнително подновяване след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец. Свързването с мобилна мрежа не може да се гарантира на всички места. Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара - проверете при вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия за Вашата държава. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.


Apple CarPlay е търговска марка на Apple Inc. Може да се прилагат условия за крайни потребители на Apple Inc.

Android Auto е търговска марка на Google LLC.

Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield, а устройството three fields е запазена марка на Trifield Productions

Nanoe ™ е търговска марка на Panasonic Corporation.