ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА SECURE TRACKER

Моля, изберете категория или въпрос по-долу.

ОБЩИ
<strong>В:</strong> КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА SECURE TRACKER И КАК РАБОТИ?

О: Secure Tracker е система за проследяване на откраднати автомобили на Jaguar Land Rover по стандарта Thatcham категория 6. Secure Tracker използва проследяваща технология, за да Ви алармира за незаконна манипулация или движение на Вашия автомобил. Вашият автомобил ще уведоми Центъра за проследяване на откраднати автомобили на Jaguar, който ще се свърже с Вас, за да потвърди дали Вашият автомобил е откраднат.

<strong>В:</strong> ЩЕ СПОМОГНЕ ЛИ SECURE TRACKER ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА МОЯТА ЗАСТРАХОВАТЕЛНА ПРЕМИЯ?

О: Secure Tracker е система, съответстваща на стандарта Thatcham категория 6. Ако имате активирана система Secure Tracker, може да имате право на отстъпка от стойността на Вашата застрахователна премия.

<strong>В:</strong> КАКВО СТАВА, АКО ИМАМ SECURE TRACKER И МОЯТ АВТОМОБИЛ БЪДЕ ОТКРАДНАТ?

О: Ако Вашият автомобил бъде задвижен незаконно, Центърът за проследяване на откраднати автомобили Jaguar InControl ще Ви алармира незабавно и ще се свърже с полицията, за да посочи точното му местоположение.

Ако считате, че Вашият автомобил е откраднат, обадете се на Центъра за проследяване на откраднати автомобили Jaguar InControl директно от вашето InControl Remote Smartphone App или наберете телефонния номер, който може да бъде открит в раздела за собственици на InControl на www.jaguar.com.

<strong>В:</strong> АКО ИМАМ SECURE TRACKER, КАКВО ЩЕ СТАНЕ, АКО МОЯТ АВТОМОБИЛ БЪДЕ ТЕГЛЕН?

О: Ако знаете, че Вашият автомобил ще бъде транспортиран (например теглен или транспортиран по влак или ферибот) и ако имате активен абонамент за Secure Tracker, се уверете, че сте активирали функцията Транспортен режим. След активиране Транспортният режим ще бъде активен само за 10 часа и ще се изключи автоматично след изтичане на този период. Ако автомобилът се транспортира за повече от 10 часа, се уверете, че сте активирали отново Транспортен режим. Ако не сте активирали Транспортен режим и Вашият автомобил бъде транспортиран, ще получите съобщение за кражба от Центъра за проследяване на откраднати автомобили на Jaguar.

<strong>В:</strong> КОГАТО СЪМ В ЧУЖБИНА В ЕВРОПА, МОГА ЛИ ДА СЪОБЩЯ ЗА КРАЖБА НА АВТОМОБИЛА МИ?

О: Ако Вашият автомобил бъде откраднат, докато пътувате в една от изброените по-долу страни, трябва да се свържете с Центъра за проследяване на откраднати автомобил на Jaguar. Процесът е същият както ако сте във Вашата държава.

Системата Secure Tracker е налична в страната, в която се абонирате за услугите InControl, както и в следните страни: Андора, Австрия, Белгия, Босна, България, Хърватия, Кипър, Чешка република, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Ирландия, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Монако, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Сан Марино, Сърбия, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Лихтенщайн, Турция, Обединеното кралство и Ватикана.

<strong>В:</strong> КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТРАНСПОРТНИЯТ РЕЖИМ?

О: Транспортният режим е свързан със Secure Tracker и Ви позволява да поставите Вашия автомобил на ремарке, да го транспортирате с влак или да го теглите без да се задейства съобщение за кражба на автомобила. Транспортният режим може да бъде активиран от приложението за смартфон или от уебсайта My Jaguar InControl.

След като бъде включен този режим, автомобилът няма да изпраща автоматични съобщения за кражба в продължение на 10 часа, ако автомобилът бива транспортиран с изключен двигател. Всички други автоматични съобщения за кражба, например за разкачен акумулатор или счупено стъкло, ще останат активни.

Ако имате Secure Tracker, Транспортният режим ще бъде видим само в приложението за смартфон или уебсайта My Jaguar InControl.

<strong>В:</strong> КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СЕРВИЗНИЯТ РЕЖИМ?

О: Сервизният режим е свързан със Secure Tracker и трябва да го включите, когато карате автомобила си на сервиз, за да предотвратите активиране на съобщение за кражба. Сервизният режим може да бъде активиран от приложението за смартфон или от уебсайта My Jaguar InControl. След включване на този режим автомобилът няма да изпраща автоматични съобщения за кражба в продължение на 10 часа, ако засече „кражба“, причинена от придвижването на автомобила с изключен двигател, сваляне на акумулатора или антената, задействане на алармата и др. Ако имате Secure Tracker, Сервизният режим ще бъде видим само в приложението за смартфон или уебсайта My Jaguar InControl.

Не можете да откриете това, което търсите?

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА SECURE TRACKER
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
Свържете се с нас
Моля, изпратете вашите коментари, въпроси или съображения
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
ОБЩИ УСЛОВИЯ
Вижте документите Общи условия и Политика за поверителност на Jaguar InControl.

С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Консултирайте се с Вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия във Вашата страна. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от Вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.