Информация за Jaguar

Информация за Jaguar

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА C-X17 CONCEPT?

C-X17 Concept е първият концептуален спортен кросоувър на Jaguar, съчетаващ изкусителния дизайн и интелигентната динамика, с които се слави Jaguar, като същевременно предоставя ползите от уверената позиция на водача в кросоувър и високи нива на гъвкавост. Той демонстрира изцяло новата интелигентна алуминиева архитектура на Jaguar, като автомобилите, изградени върху нея, са предназначени да предоставят водещо в класа качество, издръжливост и надеждност.

През януари 2015 г. бе потвърдено производството на модела F‑PACE на Jaguar. Използващ за основа C-X17 Concept, този нов високоскоростен кросоувър е най-новото попълнение в нашето динамично и изкусително родословие.

C-X17 - ОТ ЗАМИСЪЛ ДО ПРОИЗВОДСТВО

Изключително усъвършенстваната модулна архитектура с високо съдържание на алуминий на Concept осигурява гъвкавостта да се създаде превъзходна гама от модели, без да се правят компромиси с уникалния характер, дизайна, динамиката на автомобила, работните му характеристики и лукса, с които се слави Jaguar.

ИНТЕЛИГЕНТНА ВЪТРЕШНОСТ

Салонът на C-X17 Concept съчетава иновативни интерактивни технологии със съвременен вариант на традиционните висококачествени материали и британско майсторство, за да постигне истински лукс и изтънченост. Приканващият дизайн и цялостната улеснена използваемост на интериора, заедно с неговата многофункционалност (включително просторния багажник) означава, че той е едновременно подходящ за цялото семейство и вълнуващ за водача.

УСЪВЪРШЕНСТВАНИ ТЕХНОЛОГИИ

ЗАДНО ЗАДВИЖВАНЕ

В условия на нормално сцепление интелигентната система със задвижване на всички колела на C-X17 Concept осигурява тяга на задните колела. Този подход е уникален за сегмента на спортните кросоувъри и спомага за осигуряването на прочутото удоволствие от динамичното шофиране на Jaguar. Системата постоянно следи пътната настилка, за да осуети и реагира своевременно на поднасяне на колелата, за по-голяма увереност на водача и подобрена стабилност на автомобила в условия на слабо сцепление.

ГАЛЕРИЯ

To see more of the exciting C‑X17 Concept take a look at the gallery below.