Информация за Jaguar
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА C-X17 CONCEPT?

C-X17 Concept е първият концептуален спортен кросоувър на Jaguar, съчетаващ изкусителния дизайн и интелигентната динамика, с които се слави Jaguar, като същевременно предоставя ползите от уверената позиция на водача в кросоувър и високи нива на гъвкавост. Той демонстрира изцяло новата интелигентна алуминиева архитектура на Jaguar, като автомобилите, изградени върху нея, са предназначени да предоставят водещо в класа качество, издръжливост и надеждност.

През януари 2015 г. бе потвърдено производството на модела F‑PACE на Jaguar. Използващ за основа C-X17 Concept, този нов високоскоростен кросоувър е най-новото попълнение в нашето динамично и изкусително родословие.

C-X17 - ОТ ЗАМИСЪЛ ДО ПРОИЗВОДСТВО

Изключително усъвършенстваната модулна архитектура с високо съдържание на алуминий на Concept осигурява гъвкавостта да се създаде превъзходна гама от модели, без да се правят компромиси с уникалния характер, дизайна, динамиката на автомобила, работните му характеристики и лукса, с които се слави Jaguar.

ТРИ ВЪЗХИТИТЕЛНИ РАЗЦВЕТКИ

C-X17 Concept бе представен на света в три поразяващи разцветки: Caesium Blue, Liquid Aluminium и Liquid Gold.

Първият сериен Jaguar, създаден върху изцяло новата архитектура, ще бъде пуснат в продажба през 2015 г. Този нов средноразмерен премиум спортен седан ще бъде задвижван от двигатели с широк спектър от капацитети и мощности, до един предоставящи вдъхновяваща динамика и предлагащи последните иновации в технологиите за икономия на гориво, без да се жертва добрата управляемост на автомобила.

ИНТЕЛИГЕНТНА ВЪТРЕШНОСТ

Салонът на C-X17 Concept съчетава иновативни интерактивни технологии със съвременен вариант на традиционните висококачествени материали и британско майсторство, за да постигне истински лукс и изтънченост. Приканващият дизайн и цялостната улеснена използваемост на интериора, заедно с неговата многофункционалност (включително просторния багажник) означава, че той е едновременно подходящ за цялото семейство и вълнуващ за водача.

УСЪВЪРШЕНСТВАНИ ТЕХНОЛОГИИ
ЗАДНО ЗАДВИЖВАНЕ
ЗАДНО ЗАДВИЖВАНЕ

В условия на нормално сцепление интелигентната система със задвижване на всички колела на C-X17 Concept осигурява тяга на задните колела. Този подход е уникален за сегмента на спортните кросоувъри и спомага за осигуряването на прочутото удоволствие от динамичното шофиране на Jaguar. Системата постоянно следи пътната настилка, за да осуети и реагира своевременно на поднасяне на колелата, за по-голяма увереност на водача и подобрена стабилност на автомобила в условия на слабо сцепление.

TORQUE VECTORING
TORQUE VECTORING

Осигуряваща на водача още по-голям контрол и подобрено завиване, системата Torque Vectoring by Braking (TVbB) помага на автомобила да поддържа желания курс и намалява вероятността от презавиване.

ПРЕДУПРЕДИТЕЛНА СИСТЕМА ПРИ ИЗЛИЗАНЕ ОТ АВТОМОБИЛА
ПРЕДУПРЕДИТЕЛНА СИСТЕМА ПРИ ИЗЛИЗАНЕ ОТ АВТОМОБИЛА

За да осигури безопасността на всички пътници, докато отварят вратите на автомобила, C-X17 Concept е снабден с Предупредителна система при излизане от автомобила. Тази усъвършенствана помощна система за активна безопасност предупреждава за приближаващи обекти, които може да са скрити в "мъртвата точка" на видимост на пътниците.

ИКОНОМИЯ НА ГОРИВО
ИКОНОМИЯ НА ГОРИВО

Вдъхновяваща динамика, управляемост и отлична икономия на гориво. C-X17 Concept предлага набор от силови агрегати с различни капацитети, включително ново семейство високопроизводителни и ефективни четирицилиндрови бензинови и дизелови двигатели. C-X17 Concept притежава водеща в класа икономичност и ниски CO2 емисии, благодарение на високоефективните си двигатели и изцяло новата интелигентна алуминиева архитектура.

ГАЛЕРИЯ

To see more of the exciting C‑X17 Concept take a look at the gallery below.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас