ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА TOUCH

Моля, изберете категория или въпрос по-долу.

ОБЩИ
<strong>В:</strong> КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА MAP UPDATER?

О: Map Updater е софтуерен инструмент за PC и Mac компютри. Той се използва за изтегляне на нови данни за карти и свързано съдържание за Навигационната система.

<strong>В:</strong> КЪДЕ Е SD КАРТАТА?

О: SD картата за карти трябва да е в слота за SD карти на автомобила. Моля, вижте в ръководството за експлоатация на автомобила за точното място на слота.

<strong>В:</strong> ЗАЩО MAP UPDATER НЕ ОТКРИВА SD КАРТА?

О: Map Updater разпознава само валидна SD карта, предназначена за ползване с Навигационната система. Всякакви други SD карти няма да бъдат открити. Ако SD картата е повредена или данните са променени под някаква форма без използването на Map Updater, това би могло да доведе до неразпознаване на SD картата. Вие може също така да искате да проверите дали слотът за SD карта на Вашия PC или Mac компютър работи правилно.

<strong>В:</strong> КАК МОГА ДА ПРОВЕРЯВАМ ЗА НАЛИЧНОСТ НА АКТУАЛИЗАЦИИ НА КАРТИ?

О: Използвайте SD карта за карти с Map Updater, за да проверявате за налични актуализации. Map Updater автоматично разпознава налични актуализации за откритата SD карта и ги предлага за изтегляне и инсталиране.

<strong>В:</strong> АКТУАЛЕН ЛИ Е МОЯТ MAP UPDATER?

О: Всеки път, когато бъде стартиран, Map Updater проверява автоматично за актуализации на приложения.

<strong>В:</strong> ЗАЩО VIN НОМЕРЪТ НА МОЯ АВТОМОБИЛ СЕ ИЗВЕЖДА В MAP UPDATER?

О: Идентификационният номер (VIN) на Вашия автомобил е уникален идентификатор, определен за всеки произведен автомобил. VIN номерът на Вашия автомобил може да бъде разположен върху табелка, видима през основата на предното стъкло, от лявата страна на автомобила. Map Updater използва Вашия VIN номер, за да разреши непрехвърляем лиценз за използване на карти от Вашия автомобил по време на процеса на активация.

<strong>В:</strong> КОИ ОПЕРАЦИОННИ СИСТЕМИ ПОДДЪРЖА MAP UPDATER?

О: Map Updater понастоящем поддържа Microsoft Windows версия 7, 8 и 10 и Mac OS X 10.8 и по-нови.

<strong>В:</strong> МОГА ЛИ ДА СЪХРАНЯВАМ МОИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ НА SD КАРТАТА?

О: SD картата за карти се предоставя за ползване само с Навигационната система. Картата не трябва да се използва за съхранение на каквито и да е други данни. Всякакви промени в съдържанието на SD картата трябва да се извършват само чрез Map Updater. Съхраняването на други данни на SD картата или правенето на неразрешени промени в данните на SD картата би могло да причини проблеми с Вашата Навигационна система и може да направи гаранцията на автомобила невалидна.

<strong>В:</strong> ЗАЩО МОЯТ АВТОМОБИЛ НЕ РАЗПОЗНАВА SD КАРТАТА?

О: Ако Вашата SD карта за карти не е разпозната, моля, уверете се, че тя е в незаключено положение (малък ключ отстрани на SD картата) и че е пъхната правилно в слота за SD карта в автомобила. Ако е пъхната правилно, изгасете двигателя, затворете всички врати на автомобила и заключете автомобила за 2 минути, преди да го рестартирате. Ако и след това SD картата не бъде разпозната, обърнете внимание на всички съобщения за грешки, които извежда Вашият автомобил и се свържете с Вашия търговец за допълнително съдействие.

<strong>В:</strong> ЗАЩО НЯКОИ ОПЦИИ СА В СИВ ЦВЯТ?

О: Map Updater автоматично разпознава съдържанието на свързаната SD карта. Наличието на определени бутони и/или функции може да бъде свързано със съдържанието на SD картата.

<strong>В:</strong> ЗАЩО НЯМА VIN, СВЪРЗАН КЪМ SD КАРТАТА?

О: Това съобщение указва, че Map Updater не е могъл да открие идентификационния номер на автомобила (VIN) в картата. Моля, свържете се с Вашия търговец.

<strong>В:</strong> ПО-СТАРИТЕ КАРТИ ИЗТРИВАТ ЛИ СЕ ПРИ ИНСТАЛИРАНЕТО НА НОВИ?

О: Да, по-новите карти изтриват и заменят по-старата версия на картите.

<strong>В:</strong> МОГА ЛИ ДА ОТМЕНЯ ИЗТЕГЛЯНЕ И ИНСТАЛИРАНЕ, КОЕТО Е В ХОД?

О: Не. Процесът на изтегляне и инсталиране трябва да завърши напълно, за да се поддържа съгласуваност и валидност на съдържанието на картите на SD картата. Моля, не затваряйте Map Updater и не изваждайте SD картата, докато изтеглянето и инсталирането е в ход.

<strong>В:</strong> КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВЯ, АКО ЗАГУБЯ, СЧУПЯ ИЛИ ПОВРЕДЯ SD КАРТАТА?

О: Ще трябва да поръчате нова SD карта. Свържете се с Вашия търговец за съдействие.

<strong>В:</strong> ИМАТЕ ЛИ ЦЕНТЪР ЗА ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ?

О: Моля, свържете се с Вашия търговец за съдействие.

Не можете да откриете това, което търсите?

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА INCONTROL TOUCH
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
Свържете се с нас
Моля, изпратете вашите коментари, въпроси или съображения
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
ОБЩИ УСЛОВИЯ
Вижте документите Общи условия и Политика за поверителност на Jaguar InControl.

С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Консултирайте се с Вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия във Вашата страна. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от Вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.