• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Play

XJR575 SWB

Най-мощният XJ досега. Увереното му присъствие само загатва за мощта, която се крие в него.

МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ (5.0 V8)

575 к.с.
700 Нм

УСКОРЕНИЕ

4,4 секунди 0-100 км/ч

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

300 км/ч

Спираща дъха мощност и светкавични реакции. Jaguar XJR575 е въплъщение на технологиите, динамиката и съблазнителния дизайн - всичко, което Jaguar представлява през 21 век.

РАЗГЛЕДАЙТЕ МОДЕЛА С ДЪЛГО МЕЖДУОСИЕ Конфигурирайте този модел

УНИКАЛЕН ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ НА XJ

Прагове на вратите с релефен надпис XJR575 и избродирана емблема 575 на седалките, фурнир от карбонови влакна, уникални подплатени седалки и алуминиеви пера за смяна на предавките.

ЕЛЕГАНТЕН ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Най-фокусираният, пъргав и откликващ член на семейството на XJ. Уникалният екстериорен стайлинг включва емблема XJR575 и двойни жалузи на предния капак, високоефективни спирачни апарати и 20-инчови ковани алуминиеви джанти Style 5044 с 5 двойни спици с покритие в цвят Gloss Black. Усъвършенствайте своя XJR575 с боя от нашата нова гама SVO Premium Palette. Изберете блестяща 4-слойна боя в цвят Velocity Blue или Satin Corris Grey за върхов външен вид.

Разгледайте Екстериор

ПЪРГАВ И ОТКЛИКВАЩ

Динамиката на задвижване на XJR575 се подпомага от електронен активен диференциал с Векторно разпределение на въртящия момент при спиране. Тази технология позволява фин контрол на предоставяната мощност, като увеличава максимално сцеплението и ограничава появата на буксуване на колелата.

Вижте усещането при шофиране

МОЩНОСТТА ВЪТРЕ

С възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за едва 4,4 секунди 5,0-литровият двигател V8 с компресор суперчарджър генерира страховитите 423 kW и 700 Нм въртящ момент, задвижвайки XJR575 до максимална скорост от 300 км/ч.

Вижте усещането при шофиране

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛА XJR575

Разгледайте техническите характеристики на XJR575 на Jaguar.

Вижте техническите характеристики на XJ

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ

Създайте перфектния XJ, който отговаря на вашия стил на шофиране, стил на работа и стил на живот.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ