Logo jaguar mobile
Play

XJR575 LWB

Най-мощният XJ досега. Увереното му присъствие само загатва за мощта, която се крие в него.
МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ (5.0 V8)

575 к.с.
700 Нм

УСКОРЕНИЕ

4,4 секунди 0-100 км/ч

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

300 км/ч

Спираща дъха мощност и светкавични реакции. Jaguar XJR575 е въплъщение на технологиите, динамиката и съблазнителния дизайн - всичко, което Jaguar представлява през 21 век.

РАЗГЛЕДАЙТЕ МОДЕЛИ СЪС СТАНДАРТНО МЕЖДУОСИЕ КОНФИГУРИРАЙТЕ ТОЗИ МОДЕЛ

УНИКАЛЕН ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ НА XJ

Прагове на вратите с релефен надпис XJR575 и избродирана емблема 575 на седалките, фурнир от карбонови влакна, уникални подплатени седалки и алуминиеви пера за смяна на предавките.

ЕЛЕГАНТЕН ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Най-фокусираният, пъргав и откликващ член на семейството на XJ. Уникалният екстериорен стайлинг включва емблема XJR575 и двойни жалузи на предния капак, високоефективни спирачни апарати и 20-инчови ковани алуминиеви джанти Style 5044 с 5 двойни спици с покритие в цвят Gloss Black. Усъвършенствайте своя XJR575 с боя от нашата нова гама SVO Premium Palette. Изберете лъскава 4-слойна боя в цвят Velocity Blue или Satin Corris Grey за върхов външен вид.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОР

ПЪРГАВ И ОТКЛИКВАЩ

Динамиката на задвижване на XJR575 се подпомага от електронен активен диференциал. Тази технология позволява фин контрол на предоставяната мощност, като увеличава максимално сцеплението и ограничава появата на буксуване на колелата.

ВИЖТЕ УСЕЩАНЕТО ПРИ ШОФИРАНЕ

МОЩНОСТТА ВЪТРЕ

С възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за едва 4,4 секунди 5,0-литровият двигател V8 с компресор суперчарджър генерира страховитите 423 kW и 700 Нм въртящ момент, задвижвайки XJR575 до максимална скорост от 300 км/ч.

ВИЖТЕ УСЕЩАНЕТО ПРИ ШОФИРАНЕ

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛА XJR575

Разгледайте техническите характеристики на XJR575 на Jaguar.

ВИЖТЕ ТЕХНИЧЕСКИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА XJ

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ

Създайте перфектния XJ, който отговаря на вашия стил на шофиране, стил на работа и стил на живот.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИТЕ