• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

XJ R-SPORT SWB

Уникален спортен стайлинг добавя ново измерение към вълнението и удоволствието от шофирането, което предоставя XJ R-Sport.

МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ (3.0 V6 AWD)

340 к.с.
450 Нм

УСКОРЕНИЕ

6.4 секунди 0-100 км/ч

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

250 км/ч

Изберете динамика, осигурена от 3,0-литров дизелов двигател с турбокомпресор с 300 к. с. Или пълна мощност от 3,0-литров бензинов двигател V6 с компресор суперчарджър и 340 к. с., който се предлага със задвижване на всички колела.

Конфигурирайте този модел

УНИКАЛЕН ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ НА XJ

Седалки с тапицерия от мека, зърнеста кожа в цвят Ebony с контрастен шев в цвят Pimento, облицовка на горната част на арматурното табло в цвят Ebony, облицовка на тавана от велур в цвят Ivory, фурнир в цвят Piano Black и мокетни подови покрития в цвят Ebony.

ЕКСТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ НА R-SPORT

Подчертавайки спортното излъчване на XJ, екстериорният стайлинг включва радиаторна решетка в цвят Gloss Black, долна предна решетка в цвят Gloss Black, преден сплитер, заден спойлер, задна престилка в цвят Gloss Black и аеродинамични странични прагове R style.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА

СПОРТНИ СЕДАЛКИ

Тапицерията от мека, зърнеста кожа се предлага в три дръзки разцветки и включва регулируеми странични облегалки, които осигуряват изключителна странична опора за водача и пътника отпред при остри завои.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА

ЛОГО R‐SPORT

Ексклузивното лого R-Sport на волана, праговете и страничните електроуправляеми въздуховоди добавя финален щрих към общата визия на автомобила.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛА XJ R-SPORT

Разгледайте техническите характеристики на XJ R-Sport на Jaguar.

ВИЖТЕ ТЕХНИЧЕСКИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА XJ

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ

Създайте перфектния XJ, който отговаря на вашия стил на шофиране, стил на работа и стил на живот.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ