• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

XJ PREMIUM LUXURY SWB

Насладете се на по-високи нива на престиж, комфорт и възможността да избирате от разширена гама луксозни опции.

МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ (3.0 V6 AWD)

340 к.с.
450 Нм

УСКОРЕНИЕ

6,4 секунди 0-100 км/ч

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

250 км/ч

3,0-литровият дизелов двигател с 300 к. с. на Jaguar предлага увеличена динамика и по-голяма икономия на гориво, ускорявайки от 0 до 100 км/ч за 6,2 секунди, с водещ в класа въртящ момент от 700 Нм.

РАЗГЛЕДАЙТЕ МОДЕЛИ С ДЪЛГО МЕЖДУОСИЕ Конфигурирайте този модел

УНИКАЛЕН ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ НА XJ

Седалки с тапицерия от мека, зърнеста кожа в цвят Ivory с контрастен шев и кант в цвят Oyster, облицовка на горната част на арматурното табло в цвят Oyster, облицовка на тавана от велур в цвят Ivory, фурнир в цвят Gloss Rich Oak и мокетни подови покрития в цвят Oyster.

ПРЕДНИ И ЗАДНИ СЕДАЛКИ С ПОДГРЯВАНЕ И ОХЛАЖДАНЕ

За максимален комфорт предните седалки на Jaguar бързо достигат оптимални и прецизно разпределени температури, независимо дали целта е да ви стоплят през зимата или да ви разхладят през лятото. Дори задните седалки имат свои отоплителни и охлаждащи системи.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ В АВТОМОБИЛА

СИСТЕМА ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ЗАДАДЕНА СКОРОСТ ПО ПРЕСЕЧЕН ТЕРЕН

Уникалната система за поддържане на зададена скорост по пресечен терен (ASPC) на Jaguar представлява автопилот за ниски скорости, действащ при скорост между 3,6 и 30 км/ч. Тя помага на XJ да се справи със ситуации на слабо сцепление при всякакви метеорологични условия и позволява на водача да се съсредоточи върху кормилното управление на автомобила. Системата има и функция за потегляне, позволяваща на XJ да потегли по хлъзгава повърхност, както и функция за спускане по наклон, която контролира скоростта на автомобила по стръмни склонове.

ВИЖТЕ УСЕЩАНЕТО ПРИ ШОФИРАНЕ

БЕЗКЛЮЧОВА СИСТЕМА ЗА ДОСТЪП НА JAGUAR С МЕКО ЗАТВАРЯНЕ НА ВРАТИТЕ

С интелигентния ключ на Jaguar във вашия джоб или чанта XJ се отключва автоматично, когато дръпнете дръжката на вратата. Двигателят се включва с едно докосване на бутон. Функцията Меко затваряне на вратите осигурява меко и сигурно затваряне на вратите с минимално усилие.

РАЗГЛЕДАЙТЕ СИСТЕМИТЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТ

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛА XJ PREMIUM LUXURY

Разгледайте техническите характеристики на модела XJ Premium Luxury на Jaguar.

ВИЖТЕ ТЕХНИЧЕСКИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА XJ

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ

Създайте перфектния XJ, който отговаря на вашия стил на шофиране, стил на работа и стил на живот.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ