Logo jaguar mobile

XJ PORTFOLIO SWB

XJ Portfolio предлага възможността за по-голяма персонализация и още по-отличителен интериорен дизайн.
МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ (3.0 V6 AWD)

340 к.с.
450 Нм

УСКОРЕНИЕ

6.4 секунди 0-100 км/ч

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

250 км/ч

Изберете динамика, осигурена от 3,0-литров дизелов двигател с турбокомпресор с 300 к. с. Или безспорна мощност от 3,0-литров бензинов двигател V6 с компресор суперчарджър и 340 к.с.

Разгледайте модела с дълго междуосие Конфигурирайте свой модел

УНИКАЛЕН ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ НА XJ

Седалки с тапицерия от мека, зърнеста, перфорирана, ватирана кожа в цвят Ebony с контрастен шев в цвят Ivory, облицовка на горната част на арматурното табло в цвят Ebony, облицовка на тавана от велур в цвят Ivory и фурнир в цвят Gloss Figured Ebony.

FULL LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ С АДАПТИВНИ СВЕТЛИНИ С АСИСТЕНТ ЗА АВТОМАТИЧНИ ДЪЛГИ СВЕТЛИНИ*

FULL LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ С АДАПТИВНИ СВЕТЛИНИ С АСИСТЕНТ ЗА АВТОМАТИЧНИ ДЪЛГИ СВЕТЛИНИ*

Свеждащи до минимум консумацията на енергия и подобряващи видимостта, енергийно ефективните full LED предни фарове на XJ са проектирани за оптимален комфорт с изключително плавен светлинен лъч. Адаптивното осветление се настройва спрямо движенията на волана, за да освети по-силно завоите, докато Асистентът за автоматични дълги светлини засича приближаващи автомобили и автоматично избира къси или дълги светлини.

*Допълнителна характеристика

АУДИОСИСТЕМИ MERIDIAN™

Изпитайте избора си на музика с повече яснота и прецизност от всякога, благодарение на превъзходните автомобилни аудио технологии на Meridian. Изберете от 3 различни аудиосистеми Meridian, които осигуряват музика като на концерт във вашия Jaguar. Иновативни технологии като двуканален субуфер, алгоритъм за корекция в купето, дигитален дитъринг и обработка на цифрови сигнали (DSP) гарантират автентичен hifi звук в автомобила за всичките ви пътувания.

Разгледайте Meridian

ЧЕТИРИЗОНОВ КЛИМАТРОНИК

Настройте подходяща температура за вас и за пътниците ви с двузоновия или четиризоновия климатроник, който включва филтър за твърди частици и миризми, контрол на влажността и автоматично предпазване на стъклата от замъгляване.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ В АВТОМОБИЛА

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛА XJ PORTFOLIO

Разгледайте техническите характеристики на XJ Portfolio на Jaguar.

ВИЖТЕ ТЕХНИЧЕСКИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА XJ

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ

Създайте перфектния XJ, който отговаря на вашия стил на шофиране, стил на работа и стил на живот.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИТЕ