• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

XJ PORTFOLIO LWB

XJ Portfolio предлага възможността за по-голяма персонализация и още по-отличителен интериорен дизайн.

МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ (3.0 V6 AWD)

340 к.с.
450 Нм

УСКОРЕНИЕ

6.4 секунди 0-100 км/ч

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

250 км/ч

Изберете динамика, осигурена от 3,0-литров дизелов двигател с турбокомпресор с 300 к. с. Или безспорна мощност от 3,0-литров бензинов двигател V6 с компресор суперчарджър и 340 к.с.

РАЗГЛЕДАЙТЕ МОДЕЛИ СЪС СТАНДАРТНО МЕЖДУОСИЕ КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

УНИКАЛЕН ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ НА XJ

Седалки с тапицерия от мека, зърнеста, перфорирана, капитонирана кожа в цвят Ebony с контрастен шев в цвят Ivory, облицовка на горната част на арматурното табло в цвят Ebony, облицовка на тавана от велур в цвят Ivory и фурнир в цвят Gloss Figured Ebony.

FULL LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ С АДАПТИВНИ СВЕТЛИНИ С АСИСТЕНТ ЗА АВТОМАТИЧНИ ДЪЛГИ СВЕТЛИНИ (AHBA)

FULL LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ С АДАПТИВНИ СВЕТЛИНИ С АСИСТЕНТ ЗА АВТОМАТИЧНИ ДЪЛГИ СВЕТЛИНИ (AHBA)

Свеждащи до минимум консумацията на енергия и подобряващи видимостта, енергийно ефективните full LED предни фарове на XJ са проектирани за оптимален комфорт с изключително плавен светлинен лъч. Адаптивните светлини* се настройват спрямо движенията на волана за по-добро осветяване в завоите, докато Асистентът за автоматични дълги светлини* (AHBA) засича приближаващи автомобили и автоматично избира къси или дълги светлини.

АУДИОСИСТЕМИ MERIDIAN™

Изпитайте избора си на музика с повече яснота и прецизност от всякога, благодарение на превъзходните автомобилни аудио технологии на Meridian. Изберете от 3 различни аудиосистеми Meridian, които осигуряват музика с концертно качество във вашия Jaguar. Иновативни технологии като двуканален субуфер, алгоритъм за корекция в купето, дигитален дитъринг и обработка на цифрови сигнали (DSP) гарантират автентичен hifi звук в автомобила за всичките ви пътувания.

РАЗГЛЕДАЙТЕ MERIDIAN
ЧЕТИРИЗОНОВ КЛИМАТРОНИК

ЧЕТИРИЗОНОВ КЛИМАТРОНИК

Настройте подходяща температура за вас и за пътниците ви с четиризоновия климатроник, който включва филтър за твърди частици и миризми, контрол на влажността и автоматично предпазване на стъклата от замъгляване.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛА XJ PORTFOLIO

Разгледайте техническите характеристики на XJ Portfolio на Jaguar.

ВИЖТЕ ТЕХНИЧЕСКИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА XJ

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ

Създайте перфектния XJ, който отговаря на вашия стил на шофиране, стил на работа и стил на живот.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ