• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

XJ

Върховният седан на Jaguar - перфектната комбинация от свръхмодерни технологии, спортна динамика и пищен лукс.

CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 185*

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 7,0*

XJ дава нова дефиниция за луксозен автомобил. Той представлява впечатляваща комбинация от красота, лукс и мощност. Осигурява пъргавина и свежо динамично изживяване при шофиране. За пътника купето предоставя пространство за изпъване и релакс. Свърхмодерната система Touch Pro на Jaguar е стандартно оборудване наред с други подобрения в интериора и екстериора. XJ съдържа full LED предни фарове и задни светлини. Нито един автомобил не изглежда и не създава усещане като XJ.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ

СТИЛ И ЕЛЕГАНТНОСТ

XJ предлага качество и майсторска изработка във всяка повърхност, всяка извивка, всяка линия. Изберете от гама стилни интериори, включително седалки с тапицерия от мека, зърнеста, перфорирана, капитонирана кожа в цвят Ivory, облицовка на горната част на арматурното табло в цвят Ebony, облицовка на тавана от велур в цвят Ebony и фурнир в цвят Gloss Figured Ebony.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА

STYLE AND ELEGANCE

Lorem ipsum dolor si.

СТАНДАРТНО ИЛИ ДЪЛГО МЕЖДУОСИЕ

Със стандартно (SWB) или дълго междуосие (LWB), всеки XJ е перфектната среда за работа или удоволствие. Моделите с LWB имат и над един метър пространство за краката и уникална возия като при лимузина с модифицирани настройки на въздушното окачване за още по-голям комфорт.

XJ СЪС СТАНДАРТНО МЕЖДУОСИЕ XJ С ДЪЛГО МЕЖДУОСИЕ
ОФИЦИАЛНО ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН

XJ получи най-високата оценка в проучването на Strategic Vision Inc. Total Quality ImpactTM за Качество в сегмента на луксозните автомобили за 2016г. Обширното изследване измерва цялостното представяне на модела, при което собственици са попитани да оценят всички фази от покупката през притежанието до шофирането на автомобила. То покрива всичко от надеждност през удоволствие от управлението до склонност към повторна покупка. Горди сме, че XJ беше оценен като "изключителен" от най-доброто жури за една кола - собствениците.

ВЪЛНУВАЩ ДИЗАЙН

Увереният стайлинг на XJ включва внушителна изправена предна решетка с мрежести детайли, мощни full LED предни фарове и грабващи окото LED задни светлини с отличителна графика с тънки линии. Мощният характер на XJ е отразен в ниската, широка стойка и издължената, стегната средна линия.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА

* Автомобилите, показани във видео съдържанието, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен дилър на Jaguar за най-новите технически характеристики.

СПЕЦИАЛНО ИЗДАНИЕ XJ50

Вдъхновен от миналото, конструиран от настоящето. Специалното издание на модела отбелязва 50 годишнината на Jaguar XJ с ексклузивни дизайнерски характеристики и изключително внимание към детайла.

РАЗГЛЕДАЙТЕ XJ50

ВЪТРЕШНО СПОКОЙСТВИЕ

Изключително луксозен, интериорът на XJ притежава качество на изработката, което го отличава от останалите. Вие не просто пътувате в XJ, вас ви транспортират до друго място.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА

МОЩНИ, ОТКЛИКВАЩИ, ИНТЕЛИГЕНТНИ

Всички двигатели на XJ предлагат изключително съчетание на динамика, финес и икономичност. Гамата предлага избор между дизелов двигател V6 с турбокомпресор или три бензинови двигателя. Бензиновите двигатели включват 3,0-литровия двигател V6 с компресор суперчарджър и мощния 5,0-литров двигател V8 на XJR575 с компресор суперчарджър и 575 к.с. Всички двигатели са оборудвани със система Stop/Start за още по-голяма икономия на гориво и по-ниски СО2 емисии на XJ.

ВИЖТЕ УСЕЩАНЕТО ПРИ ШОФИРАНЕ

КРАСОТА. СИЛА. ПЪРГАВИНА

Изцяло алуминиевата конструкция на XJ е не само здрава и твърда, но и изключително лека. Занитено и без нито един заваръчен шев, 100% алуминиевото шаси и структура на каросерията тип „монокок“ превръщат този автомобил в един от най-леките в класа. Отличното съотношение мощност/тегло подобрява всички аспекти на динамиката, а конструкцията тип „монокок“ осигурява по-голяма здравина за по-добро управление, както и отлична безопасност.

ВИЖТЕ УСЕЩАНЕТО ПРИ ШОФИРАНЕ

ДОБРЕ СВЪРЗАНИЯТ АВТОМОБИЛ

С приложението Remote Premium, което вече е стандартно оборудване за модела XJ, можете да следите автомобила от смартфона си. С функцията със звукова и светлинна индикация Remote Beep and Flash можете да проверявате нивото на гориво, да заключвате автомобила си дистанционно, да задавате перфектната температура в купето и да откривате лесно своя XJ. А когато влезете в автомобила, Touch Pro, свръхмодерната информационно-развлекателна система от следващо поколение на XJ, поставя всички важни бутони за управление и цял един свят на забавление на върха на пръстите ви.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ В АВТОМОБИЛА
XJ ЗА БИЗНЕСА

XJ ЗА БИЗНЕСА

Jaguar XJ внася свръхмодерни технологии и изискан лукс във вашия автопарк, гарантирайки, че водачите ще се наслаждават на времето си зад волана. XJ е също добро бизнес решение, предлагайки отлична икономичност, благодарение на олекотената си алуминиева архитектура и мощни, икономични дизелови двигатели.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАМАТА

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАМАТА

Разгледайте серията XJ и открийте перфектната за вас комбинация от динамика, управление и комфорт.

XJ СЪС СТАНДАРТНО МЕЖДУОСИЕ
XJ С ДЪЛГО МЕЖДУОСИЕ