• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

XJ50 SWB

Със своите модерни технологии на задвижване и върхов комфорт XJ50 e наистина единствен по рода си.

МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ (3.0 V6)

300 к.с.
700 Нм

УСКОРЕНИЕ

6,2 секунди от 0 до 100 км/ч

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

250 км/ч

С усъвършенстван двигател и гама модерни технологии на задвижване XJ50 предлага финеса на луксозен автомобил с бързите реакции и участието на водача на спортен автомобил.

РАЗГЛЕДАЙТЕ МОДЕЛА С ДЪЛГО МЕЖДУОСИЕ КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ПРИЯТЕН НА ДОПИР

XJ50 съдържа седалки с тапицерия от красива, мека, зърнеста, капитонирана кожа с контрастен шев. Изключителното съчетание на цветовете присъства в цялото купе.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛУКСОЗЕН

В интериора на XJ ще откриете качество на изработката, което го отличава от останалите.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА

СИНОНИМ НА СТИЛ

XJ50 изглежда наистина впечатляващ, благодарение на уникални 20-инчови алуминиеви джанти Style 5045 с 5 двойни спици с покритие в цвят Gloss Black с ефект „диамант“ и хромирана емблема на страничните въздуховоди и капака на багажника. За да се открои още повече, този флагмански Jaguar ексклузивно съчетава отличителните брони на XJ Autobiography с черна мрежа на предната решетка.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА

ДИНАМИКА И ФИНЕС

Независимо дали ускорявате, завивате или преодолявате неравни терени, Адаптивната динамика на XJ50 засича движенията на автомобила до 500 пъти в секунда. Работейки в унисон с въздушното окачване, системата регулира действието на амортисьорите в съответствие с пътните условия. Това интелигентно регулиране поддържа XJ50 стабилен и плътно долепен до земята, подобрявайки контрола без да прави компромис с комфорта на возията.

ВИЖТЕ УСЕЩАНЕТО ПРИ ШОФИРАНЕ

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛА XJ50

Разгледайте техническите характеристики на XJ50 на Jaguar.

ВИЖТЕ ТЕХНИЧЕСКИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА XJ

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ

Създайте перфектния XJ, който отговаря на вашия стил на шофиране, стил на работа и стил на живот.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ