Logo jaguar mobile

XJ LUXURY SWB

XJ Luxury осигурява лесно управление в съчетание с изтънчен интериор, създаден да възбуди сетивата.
МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ (3.0 V6 RWD)

340 к.с.
450 Нм

УСКОРЕНИЕ

5,9 секунди от 0 до 100 км/ч

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

250 км/ч

3,0-литровият дизелов двигател с 300 к. с. на Jaguar предлага увеличена динамика и по-голяма икономия на гориво, ускорявайки от 0 до 100 км/ч за 6,2 секунди, с водещ в класа въртящ момент от 700 Нм.

Разгледайте модела с дълго междуосие Конфигурирайте свой модел

JAGUAR XJ LUXURY

Седалки с тапицерия от зърнеста кожа Bond в цвят Cashew, облицовка на горната част на арматурното табло в цвят Truffle, облицовка на тавана в цвят Ivory Morzine, фурнир в цвят Gloss Rich Oak и мокетни подови стелки в цвят Truffle.

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

Уникалната система All Surface Progress Control (ASPC) на Jaguar представлява автопилот за ниски скорости, действащ при скорост между 3,6 и 30 км/ч. Тя помага на XJ да се справи със ситуации на слабо сцепление при всякакви метеорологични условия и позволява на водача да се съсредоточи върху управлението на автомобила. Системата има и функция за потегляне, позволяваща на XJ да потегли по хлъзгава настилка, както и функция за спускане по наклон, която контролира скоростта на автомобила по стръмни склонове.

ВИЖТЕ УСЕЩАНЕТО ПРИ ШОФИРАНЕ

FULL LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Нови, по-ярки предни LED фарове свеждат до минимум консумацията на енергия и подобряват видимостта. Те са проектирани за оптимален комфорт с изключително плавен светлинен лъч. LED светлината е по-близка до истинската дневна светлина, а това позволява на човешкото око да вижда обекти по-лесно.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ В АВТОМОБИЛА

ПАНОРАМЕН СТЪКЛЕН ПОКРИВ

Панорамен, топлоотражателен, стъклен покрив се простира и над задните седалки, като изпълва купето с естествена светлина и филтрира UV лъчите.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛА XJ LUXURY

Разгледайте техническите характеристики на модела XJ Luxury на Jaguar.

ВИЖТЕ ТЕХНИЧЕСКИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА XJ

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ

Създайте перфектния XJ, който отговаря на вашия стил на шофиране, стил на работа и стил на живот.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИТЕ