• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

XJ LUXURY SWB

XJ Luxury осигурява лесно управление в съчетание с изтънчен интериор, създаден да възбуди сетивата.

МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ (3.0 V6 RWD)

340 к.с.
450 Нм

УСКОРЕНИЕ

5,9 секунди от 0 до 100 км/ч

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

250 км/ч

3,0-литровият дизелов двигател с 300 к. с. на Jaguar предлага увеличена динамика и по-голяма икономия на гориво, ускорявайки от 0 до 100 км/ч за 6,2 секунди, с водещ в класа въртящ момент от 700 Нм.

Разгледайте модела с дълго междуосие Конфигурирайте свой модел

JAGUAR XJ LUXURY

Седалки с тапицерия от зърнеста кожа Bond в цвят Cashew, облицовка на горната част на арматурното табло в цвят Truffle, облицовка на тавана в цвят Ivory Morzine, фурнир в цвят Gloss Rich Oak и мокетни подови покрития в цвят Truffle.

СИСТЕМА ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ЗАДАДЕНА СКОРОСТ ПО ПРЕСЕЧЕН ТЕРЕН

Уникалната система за поддържане на зададена скорост по пресечен терен (ASPC) на Jaguar представлява автопилот за ниски скорости, действащ при скорост между 3,6 и 30 км/ч. Тя помага на XJ да се справи със ситуации на слабо сцепление при всякакви метеорологични условия и позволява на водача да се съсредоточи върху кормилното управление на автомобила. Системата има и функция за потегляне, позволяваща на XJ да потегли по хлъзгава повърхност, както и функция за спускане по наклон, която контролира скоростта на автомобила по стръмни склонове.

ВИЖТЕ УСЕЩАНЕТО ПРИ ШОФИРАНЕ

FULL LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Енергийно ефективните full LED предни фарове на XJ подобряват видимостта и са проектирани за оптимален комфорт с изключително плавен светлинен лъч. LED светлината е по-близка до истинската дневна светлина, а това позволява на човешкото око да вижда обекти по-лесно.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ В АВТОМОБИЛА

ПАНОРАМЕН СТЪКЛЕН ПОКРИВ

Панорамен, топлоотражателен, стъклен покрив се простира и над задните седалки, като изпълва купето с естествена светлина и филтрира UV лъчите.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛА XJ LUXURY

Разгледайте техническите характеристики на модела XJ Luxury на Jaguar.

ВИЖТЕ ТЕХНИЧЕСКИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА XJ

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ

Създайте перфектния XJ, който отговаря на вашия стил на шофиране, стил на работа и стил на живот.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ