Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • Jaguar E‑PACE

  Изцяло новият E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

БЕЗОПАСНОСТ

Гама усъвършенствани системи в помощ на водача и системи за безопасност са създадени да ви защитават по време на всяко пътуване.
CO2 EMISSIONS g/km

As low as 99 on Manual
As low as 106 on Automatic

FUEL ECONOMY Combined mpg (l/100km)

From 75.0 (3.8) on Manual
From 68.9 (4.1) on Automatic

XJ е оборудван с набор от системи в помощ на водача, които действат много по-добре заедно, отколкото поотделно, работейки в унисон, за да направят шофирането по-лесно и безопасно.

Конфигурирайте своя модел

СЪЗДАДЕН ДА ВДЪХВА УВЕРЕНОСТ

Независимо каква е задачата, условията или средата, може да се чувствате уверени и сигурни, че XJ ще направи всичко възможно да ви подпомогне и да предпази вас и вашите спътници.

ФАНТАСТИЧНА СВЕТЛИНА

Мощните и ефективни full LED предни фарове на XJ имат изключително плавен режим на осветяване и възпроизвеждат светлинен лъч, която е по-близка до истинската дневна светлина, а това позволява на човешкото око да разпознава обекти по-бързо. Те са налични и с Адаптивни предни светлини, които работят в унисон с волана, за да увеличават осветеността при завои, както и опционален Асистент за автоматични дълги светлини, който превключва на къси светлини при приближаване на насрещен автомобил.

ДЕТСКИ СЕДАЛКИ

ДЕТСКИ СЕДАЛКИ

Предлагат се редица съвместими с XJ детски седалки за обезопасяване на деца. От кошници за пренасяне на новородени и бебета до бустер седалки за пораснали деца - цялото оборудване се монтира, сваля и почиства лесно.

ВИНАГИ В КОНТРОЛ

ВИНАГИ В КОНТРОЛ

Protect включва функцията SOS Emergency Call, която в критична ситуация автоматично ще насочи съответните служби към точното ви местонахождение. Технологията предлага и Optimised Jaguar Assistance, която излъчва вашето местонахождение и диагностични данни за автомобила, за да сведе до минимум закъсненията по време на пътуване. Приложението Remote Premium ви дава възможност да следите своя XJ чрез смартфона си, за да проверявате, например, нивото на горивото или дали сте го заключили или не.

XJ е върховният седан на Jaguar. Той е перфектната комбинация от свръхмодерни технологии, спортна динамика и пищен лукс. Създайте своя перфектен XJ с нашия конфигуратор.

Конфигурирайте своя модел