Logo jaguar mobile

БЕЗОПАСНОСТ

Гама усъвършенствани системи в помощ на водача и системи за безопасност са създадени да ви защитават по време на всяко пътуване.
CO2 EMISSIONS g/km

As low as 99 on Manual
As low as 106 on Automatic

FUEL ECONOMY Combined mpg (l/100km)

From 75.0 (3.8) on Manual
From 68.9 (4.1) on Automatic

XJ е оборудван с набор от системи в помощ на водача, които действат много по-добре заедно, отколкото поотделно, работейки в унисон, за да направят шофирането по-лесно и безопасно.

Конфигурирайте своя модел

СЪЗДАДЕН ДА ВДЪХВА УВЕРЕНОСТ

Независимо каква е задачата, условията или средата, може да се чувствате уверени и сигурни, че XJ ще направи всичко възможно да ви подпомогне и да предпази вас и вашите спътници.

ФАНТАСТИЧНА СВЕТЛИНА

Мощните и ефективни full LED предни фарове на XJ имат изключително плавен режим на осветяване и възпроизвеждат светлинен лъч, която е по-близка до истинската дневна светлина, а това позволява на човешкото око да разпознава обекти по-бързо. Те са налични и с Адаптивни предни светлини, които работят в унисон с волана, за да увеличават осветеността при завои, както и опционален Асистент за автоматични дълги светлини, който превключва на къси светлини при приближаване на насрещен автомобил.

ДЕТСКИ СЕДАЛКИ

ДЕТСКИ СЕДАЛКИ

Предлагат се редица съвместими с XJ детски седалки за обезопасяване на деца. От кошници за пренасяне на новородени и бебета до бустер седалки за пораснали деца - цялото оборудване се монтира, сваля и почиства лесно.

ВИНАГИ В КОНТРОЛ

ВИНАГИ В КОНТРОЛ

Protect включва функцията SOS Emergency Call, която в критична ситуация автоматично ще насочи съответните служби към точното ви местонахождение. Технологията предлага и Optimised Jaguar Assistance, която излъчва вашето местонахождение и диагностични данни за автомобила, за да сведе до минимум закъсненията по време на пътуване. Приложението Remote Premium ви дава възможност да следите своя XJ чрез смартфона си, за да проверявате, например, нивото на горивото или дали сте го заключили или не.

XJ е върховният седан на Jaguar. Той е перфектната комбинация от свръхмодерни технологии, спортна динамика и пищен лукс. Създайте своя перфектен XJ с нашия конфигуратор.

Конфигурирайте своя модел