• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Play

ИНТЕРИОР

От 10-инчовия сензорен екран до ръчно изработения фурнир, XJ предоставя изключителен стандарт за технология, лукс и комфорт†. Открийте качеството на изработката в целия интериор, което отличава XJ от останалите.
CO2 EMISSIONS g/km

As low as 99 on Manual
As low as 106 on Automatic

FUEL ECONOMY Combined mpg (l/100km)

From 75.0 (3.8) on Manual
From 68.9 (4.1) on Automatic

†Автомобилите, показани във видео съдържанието, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

Интериорът на XJ е също толкова луксозен, колкото и технологично усъвършенстван. Качеството на майсторската изработка в купето на XJ го отличава от останалите. XJ е оборудван и с най-новите автомобилни технологии за свързаност, за да ви осигури постоянна информация и забавление. С широка гама цветове, материали и покрития, интериорът отразява изчистените, елегантни линии на екстериора.

Конфигурирайте своя модел
ПРОСТОР И ВЪЗДУХ

ПРОСТОР И ВЪЗДУХ

Вътре в XJ усещането за простор е подсилено от панорамния покрив и плавните линии на ръчно изработения фурнир, който опасва купето. Усещането за лукс е подчертано от вълнуващите спортни елементи, а осветлението във фосфорно синьо създава елегантен финален щрих. Вие не просто пътувате в XJ, вас ви пренасят на друго място.

ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ

ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ

Моделите XJ с дълго междуосие издигат лукса на пространството до друго ниво без да правят компромис с красотата на стилния екстериор на XJ. С над метър пространство за краката за пътниците на задните седалки, това е идеалната среда, в която да работите, да се наслаждавате на много възможности за забавление или просто да се изпънете назад и да релаксирате.

БЕЗУПРЕЧНА МАЙСТОРСКА ИЗРАБОТКА

Подглавниците на XJ50 са с релефно изображение на логото на Jaguar. Дълбок печат на арматурното табло и предния централен подлакътник съдържа логото XJ50, а фурнирът в цвят Gloss Shadow Walnut осигурява богат, контрастен акцент в купето.

ВНИМАНИЕ КЪМ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ

ВНИМАНИЕ КЪМ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ

Просторната задна част на купето на XJ е създадена да ви глези. Тя може да бъде допълнително подобрена с индивидуални, прибиращи се 10,2-инчови екрани с висока резолюция и изключителна рязкост, и централен подлакътник, в който са разположени бутоните за управление на мултимедийната система, на предните и задните седалки, както и място за съхранение на вещи. За комфорт, удобство и уединение се предлагат също сгъваеми бизнес масички, LED осветление за четене, автоматично изтеглящи се подложки за краката и електроуправляеми щори за страничните задни стъкла.

КОЖА С КАПИТОНИРАН ДИЗАЙН

КОЖА С КАПИТОНИРАН ДИЗАЙН

Кожената тапицерия на моделите XJ Portfolio, Autobiography и XJ50 има изискан капитониран дизайн, който е последна дума в лукса.

ТЕХНОЛОГИЯТА ПОД ВАС

Многофункционалните седалки на XJ ви дават пълен контрол над личния ви комфорт. И предните, и задните седалки са с електрическо регулиране и само с едно докосване на бутон избирате идеалната позиция на седалката. Дори след много часове зад волана ще излезете от своя XJ свежи и бодри.

В ОГЛЕДАЛНИЯ СВЯТ

Гледката отвътре е изключителна: панорамният топлоотражателен стъклен покрив се простира и над задните седалки. Той филтрира UV лъчите и изпълва купето с естествена светлина, създавайки усещане за красива ефирност, завиден простор и благодарение на ефективното затъмняване - уединеност.

ПЕРСОНАЛИЗИРАН ЛУКС

ПЕРСОНАЛИЗИРАН ЛУКС

Купето на XJ е едновременно луксозно и модерно, създадено да възбуди сетивата. Можете да персонализирате интериора с набор от материали и тапицерии, които отговарят на най-високите ви стандарти. Обширни пространства от кадифено мека кожа и красиви фурнири придават на XJ отличителна, луксозна атмосфера.

XJ е върховият седан на Jaguar. Той е перфектната комбинация от свръхмодерни технологии, спортна динамика и пищен лукс. Създайте своя перфектен XJ с нашия конфигуратор.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ

* *Функциите и тяхната наличност може да се различават в зависимост от спецификациите на автомобила и пазара. Консултирайте се с вашия местен дилър на Jaguar за повече подробности.