• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

Усъвършенстваните системи в помощ на водача на XJ ви осигуряват безопасност, свързаност и забавление.
CO2 EMISSIONS g/km

As low as 99 on Manual
As low as 106 on Automatic

FUEL ECONOMY Combined mpg (l/100km)

From 75.0 (3.8) on Manual
From 68.9 (4.1) on Automatic

XJ съдържа свръхмодерната информационно-развлекателна система Touch Pro на Jaguar като стандартно оборудване. Откликващи, интуитивни, безупречно интегрирани - Jaguar предлага решения, които иновативно подобряват шофирането ви.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

Play

СВЪРЗАН АВТОМОБИЛ

Всички модели XJ са оборудвани с Touch Pro, свръхмодерната информационно-развлекателна система на Jaguar. Системата се интегрира безпроблемно със смартфона ви, за да предложи гама услуги, които подсилват усещането зад волана, като ви осигуряват постоянна свързаност, докато сте в движение.

СЕНЗОРНО УПРАВЛЕНИЕ

СЕНЗОРНО УПРАВЛЕНИЕ

Командният център на XJ е сензорният екран. Този високоинтуитивен многосензорен интерфейс може да се персонализира и използва познатите жестове за работа със смартфони и таблети - просто докоснете, увеличете с пръсти и плъзнете за бърза, точна работа.

ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА

Интерактивният дисплей за водача с висока резолюция на XJ вдъхва живот на информацията - 12,3-инчов TFT екран с висока резолюция замества конвенционалния инструментален клъстер. Този мощен, многопластов виртуален дисплей съчетава лесен за употреба графичен интерфейс и по-усъвършенствана функционалност, за да направи шофирането още по-голямо удоволствие. Можете да избирате между четири предварително зададени варианта на дисплея или навигация на пълен екран с триизмерни карти.

РАЗВЛЕКАТЕЛНА СИСТЕМА ЗА ПЪТНИЦИТЕ НА ЗАДНИТЕ СЕДАЛКИ

РАЗВЛЕКАТЕЛНА СИСТЕМА ЗА ПЪТНИЦИТЕ НА ЗАДНИТЕ СЕДАЛКИ

Опционалната развлекателна система за пътниците на задните седалки включва индивидуално отварящи се 10-инчови екрани с висока резолюция и изключителна рязкост. Съотношението на екрана 16:9 означава, че те са напълно подходящи за гледане на филми на цял екран. И тъй като системата е оборудвана с безжични слушалки и дистанционно, както и с USB и HDMI портове, поддържащи множество таблети и смартфони, XJ осигурява безпроблемно постоянна свързаност за всички.

АУДИОСИСТЕМИ MERIDIAN™

Jaguar и Meridian - прочути британски марки за дизайн, иновации и постижения - създадоха идеално партньорство, за да ви осигурят изживяване при шофиране, подобно на изживяването по време на концерт. Алгоритъмът на Meridian предоставя изключителен звук през цялото време за вас и всички ваши пътници.

РАЗГЛЕДАЙТЕ MERIDIAN
ПО-ГОЛЯМА СИГУРНОСТ

ПО-ГОЛЯМА СИГУРНОСТ

XJ е създаден за максимална сигурност в покой и в движение. Алармена система с имобилайзер се предлага като стандартно оборудване. Можете да използвате ключодържателя си за дистанционно заключване и двойно заключване на XJ, или да направите това чрез дискретен бутон на дръжката на вратата. При потегляне вратите могат да се програмират да се заключват автоматично на предварително зададена скорост.

XJ е върховият седан на Jaguar. Той е перфектната комбинация от свръхмодерни технологии, спортна динамика и пищен лукс. Създайте своя перфектен XJ с нашия конфигуратор.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ

Когато разпространяваме InControl, някои от описаните характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или от силовия агрегат. Консултирайте се с уебсайта на Jaguar за вашата страна или местния търговец на Jaguar за наличността и пълните условия във вашата страна. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за трансфер на данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от вашия търговец. Мобилната свързаност не може да бъде гарантирана на всички места. Информацията и изображенията, публикувани на този уебсайт във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на актуализации на софтуера, контрол на версиите и други системни/визуални промени, в зависимост от избраните опции. Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Водачите трябва по всяко време да са сигурни, че автомобилът е под техен контрол.