Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • Jaguar E‑PACE

  Изцяло новият E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

Усъвършенстваните системи в помощ на водача на XJ ви осигуряват безопасност, свързаност и забавление.
CO2 EMISSIONS g/km

As low as 99 on Manual
As low as 106 on Automatic

FUEL ECONOMY Combined mpg (l/100km)

From 75.0 (3.8) on Manual
From 68.9 (4.1) on Automatic

Touch Pro, най-бързата и усъвършенствана информационно-развлекателна система на Jaguar, се предлага като стандартно оборудване за всеки модел XJ. Изберете Connect Pro, за да добавите пълен пакет услуги*, който допълнително разширява възможностите на Touch Pro.

Конфигурирайте своя модел

Play

СВЪРЗАН АВТОМОБИЛ

Всички модели XJ са оборудвани с InControl Touch Pro, свръхмодерната информационно-развлекателна система на Jaguar. Задвижвана от четириядрена система върху чип на Intel, тя издига идеята за "свързан автомобил" на друго ниво. Системата се интегрира безпроблемно със смартфона ви, за да предложи гама услуги, които подсилват усещането зад волана, като ви осигуряват постоянна свързаност, докато сте в движение.

СЕНЗОРЕН ЕКРАН

СЕНЗОРЕН ЕКРАН

Командният център на XJ е сензорният екран. Този нов, високо интуитивен многосензорен интерфейс може да се персонализира и използва познатите жестове за работа със смартфони и таблети - просто докоснете, приберете с пръсти и плъзнете за бърза, точна работа.

ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА

Интерактивният дисплей за водача с висока резолюция на XJ вдъхва живот на информацията - 12,3-инчов TFT екран с висока резолюция замества конвенционалния инструментален клъстер. Този мощен, многопластов виртуален дисплей съчетава лесен за употреба графичен интерфейс и по-усъвършенствана функционалност, за да направи шофирането още по-голямо удоволствие. Можете да избирате между четири предварително зададени варианта на дисплея или навигация на цял екран с триизмерни карти в зависимост от личните си предпочитания.

ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА ПЪТНИЦИТЕ НА ЗАДНИТЕ СЕДАЛКИ

ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА ПЪТНИЦИТЕ НА ЗАДНИТЕ СЕДАЛКИ

Опционалната развлекателна система за пътниците на задните седалки включва индивидуално отварящи се се 10,2-инчови екрани с висока резолюция и изключителна рязкост. Съотношението на екрана 16:9 означава, че те са напълно подходящи за гледане на филми на цял екран. И тъй като системата е оборудвана с безжични слушалки и дистанционно, USB и HDMI портове, поддържащи множество таблети и смартфони, XJ осигурява безпроблемно постоянна свързаност за всички.

АУДИОСИСТЕМИ MERIDIAN™

Jaguar и Meridian - прочути британски марки за дизайн, иновации и постижения - създадоха идеално партньорство, за да ви осигурят изживяване при шофиране, подобно на изживяването по време на концерт. Алгоритъмът на Meridian предоставя изключителен звук през цялото време за вас и всички ваши пътници.

Разгледайте Meridian
ПО-ГОЛЯМА СИГУРНОСТ

ПО-ГОЛЯМА СИГУРНОСТ

XJ е създаден за максимална сигурност в покой и в движение. Алармена система с имобилайзер се предлага като стандартно оборудване. Можете да използвате ключодържателя си за дистанционно заключване и двойно заключване на XJ, или да направите това чрез дискретен бутон на дръжката на вратата. При потегляне вратите могат да се програмират да се заключват автоматично на предварително зададена скорост.

XJ е върховният седан на Jaguar. Той е перфектната комбинация от свръхмодерни технологии, спортна динамика и пищен лукс. Създайте своя перфектен XJ с нашия конфигуратор.

Конфигурирайте своя модел
*Когато разпространяваме InControl, някои от описаните характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или от силовия агрегат. Консултирайте се с уебсайта на Jaguar за вашата страна или местния дилър на Jaguar за наличността и пълните условия във вашата страна. Някои характеристики изискват Micro SIM карта със съответния договор за трансфер на данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от вашия дилър на Jaguar. Мобилната свързаност не може да бъде гарантирана на всички места.