Logo jaguar mobile

ЕКСТЕРИОР

Със съчетанието си от аеродинамични линии и изваяна елегантност XJ отговаря на естетическите изисквания на Jaguar за красота, изчистеност и простота.

Авторитарен, елегантен и мощен. Силуетът на XJ във формата на сълза е създаден за оптимална аеродинамична ефективност, като свежда до минимум въздушното съпротивление и подобрява ускорението, разхода на гориво и CO2 емисиите.

Конфигурирайте своя модел

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО ПРИСЪСТВИЕ

XJ в движение е забележителна гледка. Дори в покой той има способността да ускори пулса ви с мощния си характер, отразен в ниската, широка стойка и издължената, стегната средна линия. Със съчетанието си от аеродинамични линии и изваяна елегантност XJ напълно олицетворява обещанието на Jaguar за драматичен, динамичен и изчистен дизайн.

ИНТЕЛИГЕНТНОСТ В ДВИЖЕНИЕ

Дизайн и инженерни решения оживяват в XJ. Предницата на автомобила е дръзка и уверена, с внушителна изправена предна решетка с мрежести детайли. Предната решетка е обрамчена от енергийно ефективни full LED предни фарове, отличаващи се с уникалния дизайн на дневните светлини на Jaguar с двоен J-образен контур.

МОМЕНТАЛНО РАЗПОЗНАВАЕМ ОТ ВСЕКИ ЪГЪЛ

МОМЕНТАЛНО РАЗПОЗНАВАЕМ ОТ ВСЕКИ ЪГЪЛ

Отзад впечатляващи фарове с отличителни LED светлини с J-образен контур и елипсовидни ауспуси акцентират мощта и пъргавината на XJ.

ПЛАВАЩА ЛИНИЯ НА ПОКРИВА

ПЛАВАЩА ЛИНИЯ НА ПОКРИВА

Задното стъкло на XJ елегантно обхваща автомобила, за да създаде плаваща линия на покрива, която подчертава издължения, нисък и широк профил.

XJ R-SPORT

XJ R-SPORT

XJ R-Sport се характеризира с динамични стилови щрихи, които включват предна решетка в цвят Gloss Black и задна престилка, както и преден сплитер, странични прагове R style и заден спойлер.

*Допълнителните опции, наличността и оборудването с тях зависят от пазара.

XJ е върховният седан на Jaguar. Той е перфектната комбинация от свръхмодерни технологии, спортна динамика и пищен лукс. Създайте своя перфектен XJ с нашия конфигуратор.

Конфигурирайте своя модел