• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ЕКСТЕРИОР

XJ осигурява истински лукс. Предлага се широка гама цветове и джанти, включително ексклузивните за модела XJ50 алуминиеви джанти Style 5045 с 5 двойни спици с ефект „диамант“ и покритие в цвят Gloss Black.

Авторитарен, елегантен и мощен. Силуетът на XJ във формата на сълза е създаден за оптимална аеродинамична ефективност, като свежда до минимум въздушното съпротивление и подобрява ускорението, разхода на гориво и CO2 емисиите.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО ПРИСЪСТВИЕ

XJ в движение е забележителна гледка. Дори в покой той има способността да ускори пулса ви с мощния си характер, отразен в ниската, широка стойка и издължената, стегната средна линия. Със съчетанието си от аеродинамични линии и изваяна елегантност XJ напълно олицетворява обещанието на Jaguar за драматичен, динамичен и изчистен дизайн.

ИНТЕЛИГЕНТНОСТ В ДВИЖЕНИЕ

Дизайн и инженерни решения оживяват в XJ. Предницата на автомобила е дръзка и уверена, с внушителна изправена предна решетка с мрежести детайли. Предната решетка е обрамчена от енергийно ефективни full LED предни фарове, отличаващи се с уникалния дизайн на дневните светлини на Jaguar с двоен J-образен контур.

МОМЕНТАЛНО РАЗПОЗНАВАЕМ ОТ ВСЕКИ ЪГЪЛ

МОМЕНТАЛНО РАЗПОЗНАВАЕМ ОТ ВСЕКИ ЪГЪЛ

Отзад впечатляващи фарове с отличителни LED светлини с J-образен контур и елипсовидни ауспуси акцентират мощта и пъргавината на XJ.

ОБРАБОТКА НА БРОНЯТА

XJ50 съдържа предна и задна брони в стила на XJ Autobiography, за да подчертае изявения стил на автомобила. Предната броня е допълнена от хромирани кантове на въздуховодите и черна мрежа на предната решетка.

РАЗГЛЕДАЙТЕ XJ50
ПЛАВАЩА ЛИНИЯ НА ПОКРИВА

ПЛАВАЩА ЛИНИЯ НА ПОКРИВА

Задното стъкло на XJ елегантно обхваща автомобила, за да създаде плаваща линия на покрива, която подчертава издължения, нисък и широк профил.

XJ R-SPORT

XJ R-SPORT

XJ R-Sport се характеризира с динамични стилови щрихи, които включват предна решетка в цвят Gloss Black и задна престилка, както и преден сплитер, странични прагове R style и заден спойлер.

*Допълнителните опции, наличността и оборудването с тях зависят от пазара.

XJ е върховият седан на Jaguar. Той е перфектната комбинация от свръхмодерни технологии, спортна динамика и пищен лукс. Създайте своя перфектен XJ с нашия конфигуратор.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ