Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • Jaguar E‑PACE

  Изцяло новият E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

УСЕЩАНЕ ПРИ ШОФИРАНЕ

Открийте финеса на XJ с изключителни двигатели, светкавична трансмисия и гама усъвършенствани технологии на шофиране.
CO2 EMISSIONS g/km

As low as 99 on Manual
As low as 106 on Automatic

FUEL ECONOMY Combined mpg (l/100km)

From 75.0 (3.8) on Manual
From 68.9 (4.1) on Automatic

XJ предлага комфорта и финеса на луксозен автомобил с бързите реакции и участието на водача като при спортен автомобил.

Конфигурирайте своя модел

КРАСОТА, СИЛА И БЕЗОПАСНОСТ

КРАСОТА, СИЛА И БЕЗОПАСНОСТ

Изцяло алуминиевата конструкция на XJ е здрава, изключително твърда и много лека. Занитено и без нито един заваръчен шев, 100% алуминиевите шаси тип монокок и структура на каросерията превръщат този автомобил в най-лекия в класа.

Отличното съотношение мощност/тегло подобрява всички аспекти на динамиката, а конструкцията тип монокок осигурява по-голяма здравина за по-добро управление, както и отлична безопасност.

КОМФОРТ И КОНТРОЛ

КОМФОРТ И КОНТРОЛ

Системата Adaptive Dynamics засича движенията на автомобила до 500 пъти в секунда, регулирайки действието на амортисьорите в съответствие с пътните условия. Това постоянно регулиране поддържа XJ стабилен и плътно долепен до земята, подобрявайки контрола без да прави компромис с комфорта на возията.

ПЪЛЕН КОНТРОЛ

ПЪЛЕН КОНТРОЛ

Осемстепенната автоматична трансмисия на XJ се управлява от Jaguar Drive Selector, който се издига в ръката ви след натискането на бутона "Старт". Jaguar Drive Control предлага два режима на шофиране - режим Dynamic осигурява по-откликващо ускорение, а режим Winter предоставя постоянен контрол при хлъзгава пътна настилка.

ПОДОБРЕНО УПРАВЛЕНИЕ И ВЪРТЯЩ МОМЕНТ

ПОДОБРЕНО УПРАВЛЕНИЕ И ВЪРТЯЩ МОМЕНТ

Динамиката на задвижване на XJR575 се подпомага от електронен активен диференциал (EAD). Тази технология позволява фин контрол на предоставяната мощност, като увеличава максимално сцеплението и ограничава появата на буксуване на колелата. Съвместната й работа със системите Динамичен контрол на стабилността (DSC) и ABS ви позволява да се възползвате напълно от вълнуващите възможности на XJR575.

ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА

Интелигентната система за задвижване на всички колела реагира светкавично, така че ако задните колела започнат да поднасят, тя моментално преразпределя въртящия момент, за да компенсира. Над 90% от въртящия момент на двигателя може да се разпредели от задните към предните колела, за да осигури оптимално сцепление.

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

Уникалната система All Surface Progress Control (ASPC) на Jaguar представлява автопилот за ниски скорости, действащ при скорост между 3 и 30 км/ч. Тя помага на XJ да се справи със ситуации на слабо сцепление при всякакви метеорологични условия и позволява на водача да се съсредоточи върху управлението на автомобила. Системата има и функция за потегляне, позволяваща на XJ да потегли по хлъзгава настилка, както и функция за спускане по наклон, която контролира скоростта на автомобила по стръмни склонове.

XJ е върховният седан на Jaguar. Той е перфектната комбинация от свръхмодерни технологии, спортна динамика и пищен лукс. Създайте своя перфектен XJ с нашия конфигуратор.

Конфигурирайте своя модел