Logo jaguar mobile

XJ AUTOBIOGRAPHY LWB

XJ Autobiography е върховият модел на гамата XJ, предлагащ лукс и уникален стайлинг независимо дали сте на мястото на водача или пътниците.
МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ (5.0 V8)

510 к.с.
625 Нм

УСКОРЕНИЕ

4,9 секунди 0-100 км/ч

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

250 км/ч

Изберете динамизма и ефективността, предлагани от 3,0-литровия дизелов двигател с турбокомпресор и 300 к. с. Или изтънчената мощност на 3,0-литровия бензинов двигател V6 с компресор суперчарджър и мощност 340 к.с., наличен със задвижване на всички колела. 5,0-литровият бензинов двигател V8 с компресор суперчарджър с 510 к. с. предлага превъзходна динамика.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

УНИКАЛЕН ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ НА XJ

Седалки с тапицерия от полуанилинова, перфорирана кожа в цвят Ivory с контрастен шев в цвят Mineral, облицовка на горната част на арматурното табло в цвят Mineral, облицовка на тавана от кожа в цвят Mineral и фурнир в цвят Rich Oak Inlay.

360-ГРАДУСОВ КОНТРОЛ НА ДИСТАНЦИЯТА ПРИ ПАРКИРАНЕ

Системата за 360-градусов контрол на дистанцията при паркиране използва ултразвукови предни, задни и странични сензори, за да ви предупреди за близостта на обекти и други автомобили, когато влизате или излизате от паркомясто. Функцията Асистент за паркиране автоматично управлява XJ при влизане в паркомясто, докато водачът управлява педалите. Системата от пространствени камери използва пет камери, за да предостави множество изгледи около автомобила.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ В АВТОМОБИЛА

АУДИОСИСТЕМИ MERIDIAN™

Изпитайте избора си на музика с повече яснота и прецизност от всякога, благодарение на превъзходните автомобилни аудио технологии на Meridian. Изберете от 3 различни аудиосистеми Meridian, които осигуряват музика като на концерт във вашия Jaguar. Иновативни технологии като двуканален субуфер, алгоритъм за корекция в купето, дигитален дитъринг и обработка на цифрови сигнали (DSP) гарантират автентичен hifi звук в автомобила за всичките ви пътувания.

Разгледайте Meridian

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛА XJ AUTOBIOGRAPHY

Разгледайте техническите характеристики на XJ Autobiography на Jaguar.

ВИЖТЕ ТЕХНИЧЕСКИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА XJ

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ

Създайте перфектния XJ, който отговаря на вашия стил на шофиране, стил на работа и стил на живот.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИТЕ