Logo jaguar mobile
Play

АКСЕСОАРИ ЗА XJ

Пригодете XJ към своя начин на живот. Изберете от богатата гама практични и стилни аксесоари.
Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен дилър на Jaguar за най-новите технически характеристики.

Направете автомобила наистина ваш, като добавите стил, практичност и функционалност с официалните аксесоари за XJ от нашите местни търговци на Jaguar.

Конфигурирайте своя модел ВИЖТЕ ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

КОМФОРТ

Добавете персонален щрих към луксозното купе на своя XJ с набор от изящно изработени аксесоари.

АКСЕСОАРИ ЗА КОМФОРТ

Аксесоарите включват: Стойка за iPad на Jaguar, която се закрепва на гърба на подглавника на предната седалка. В допълнение, закачалката за дрехи на Jaguar се монтира лесно и сигурно на предния подглавник.

Конфигурирайте своя модел

АКСЕСОАРИ ЗА СТИЛ

Аксесоарите включват: Осветени пластини на праговете, секретни болтове Growler и полирано покритие на ауспуха, които придават на вашия XJ изискан финален щрих.

Конфигурирайте своя модел

СТИЛ

Добавете повече индивидуален стил към своя XJ с тези аксесоари.

ПРАКТИЧНОСТ

Практични аксесоари, с които ще извлечете повече от своя XJ.

АКСЕСОАРИ ЗА ПРАКТИЧНОСТ

Аксесоарите включват: Вериги за сняг, както и снежни чорапи за гуми, които поддържат добро сцепление в условия на сняг, кал и лед.

Конфигурирайте своя модел

Изберете XJ модел и след това прибавяйте опции и аксесоари, докато конфигурирате свой собствен перфектен XJ с нашия Конфигуратор. Ако искате да персонализирате своя XJ още повече, можете да разгледате пълния ни онлайн каталог.

Конфигурирайте своя модел ВИЖТЕ ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ