• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Play

JAGUAR GEAR - АКСЕСОАРИ

Пригодете XJ към своя начин на живот. Изберете от богатата гама практични и стилни аксесоари.
Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

Направете автомобила наистина ваш, като добавите стил, практичност и функционалност с официалните аксесоари за XJ от нашите местни търговци на Jaguar.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ ВИЖТЕ ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

КОМФОРТ

Добавете персонален щрих към луксозното купе на своя XJ с набор от изящно изработени аксесоари.

АКСЕСОАРИ ЗА КОМФОРТ

Аксесоарите Click and Go са предназначени за удобство на водача и пътниците в автомобила. Гамата включва стойка за iPad на Jaguar, която позволява на пътниците на задните седалки да се наслаждават на забавление „без ръце“ по време на цялото пътуване. За по-официални поводи може да пожелаете да монтирате закачалката за дрехи на Jaguar за поддържане на ризите или саката без гънки при транспортиране.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ

СТИЛ

Добавете повече индивидуален стил към своя XJ с тези аксесоари.

АКСЕСОАРИ ЗА СТИЛ

Аксесоарите включват: Осветени пластини на праговете и секретни болтове Growler, които придават на вашия XJ изискан финален щрих.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ

ПРАКТИЧНОСТ

Практични аксесоари, с които ще извлечете повече от своя XJ.

АКСЕСОАРИ ЗА ПРАКТИЧНОСТ

Аксесоарите включват: Вериги за сняг, както и снежни чорапи за гуми, които поддържат добро сцепление в условия на сняг, кал и лед.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ

Изберете XJ модел и след това прибавяйте опции и аксесоари, докато конфигурирате свой собствен XJ с нашия Конфигуратор. Ако искате да персонализирате своя XJ още повече, можете да разгледате пълния ни онлайн каталог.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ ВИЖТЕ ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ