Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • Jaguar E‑PACE

  Изцяло новият E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Play

АКСЕСОАРИ ЗА XJ

Пригодете XJ към своя начин на живот. Изберете от богатата гама практични и стилни аксесоари.
Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен дилър на Jaguar за най-новите технически характеристики.

Направете автомобила наистина ваш, като добавите стил, практичност и функционалност с официалните аксесоари за XJ от нашите местни търговци на Jaguar.

Конфигурирайте своя модел ВИЖТЕ ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

КОМФОРТ

Добавете персонален щрих към луксозното купе на своя XJ с набор от изящно изработени аксесоари.

АКСЕСОАРИ ЗА КОМФОРТ

Аксесоарите включват: Стойка за iPad на Jaguar, която се закрепва на гърба на подглавника на предната седалка. В допълнение, закачалката за дрехи на Jaguar се монтира лесно и сигурно на предния подглавник.

Конфигурирайте своя модел

АКСЕСОАРИ ЗА СТИЛ

Аксесоарите включват: Осветени пластини на праговете, секретни болтове Growler и полирано покритие на ауспуха, които придават на вашия XJ изискан финален щрих.

Конфигурирайте своя модел

СТИЛ

Добавете повече индивидуален стил към своя XJ с тези аксесоари.

ПРАКТИЧНОСТ

Практични аксесоари, с които ще извлечете повече от своя XJ.

АКСЕСОАРИ ЗА ПРАКТИЧНОСТ

Аксесоарите включват: Вериги за сняг, както и снежни чорапи за гуми, които поддържат добро сцепление в условия на сняг, кал и лед.

Конфигурирайте своя модел

Изберете XJ модел и след това прибавяйте опции и аксесоари, докато конфигурирате свой собствен перфектен XJ с нашия Конфигуратор. Ако искате да персонализирате своя XJ още повече, можете да разгледате пълния ни онлайн каталог.

Конфигурирайте своя модел ВИЖТЕ ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ