Logo jaguar mobile

XF S SPORTBRAKE

Най-вълнуващият и най-фокусиран върху динамиката вариант на XF. XF с мощността на V6.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 149 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 5.9 при автоматична трансмисия

XF S съчетава мощността на двигател V6 и спортния лукс в спиращ дъха стил. Насладете се на прецизно управление благодарение на спортното му окачване и отличното качество на возията чрез функцията Адаптивна динамика с Програмируема динамика*. В унисон с динамиката е целеустременият S стайлинг на каросерията, допълнен от червени спирачни апарати, 19-инчови алуминиеви джанти, двоен ауспух, елегантен заден спойлер и уникален интериорен стайлинг.

РАЗГЛЕДАЙТЕ XF Saloon КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ЛУКС, ВДЪХНОВЕН ОТ СПОРТА

XF S предлага лукс със стил на спортен автомобил. Спортните седалки с тапицерия от кожа Taurus и велур, металните покрития на праговете и многофункционалният волан носят ексклузивната емблема S.

АДАПТИВНА ДИНАМИКА

АДАПТИВНА ДИНАМИКА

За максимален комфорт и прецизен контрол, Адаптивната динамика регулира електронно контролираните амортисьори и оптимизира окачването на XF. Тя анализира управлението на волана до 500 пъти в секунда и движенията на каросерията до 100 пъти в секунда, както и действията на водача, за да следи постоянно и предостави най-подходящата настройка на окачването спрямо условията на шофиране и нуждите на водача.

СПОРТЕН СТАЙЛИНГ

СПОРТЕН СТАЙЛИНГ

С дързък стайлинг отвътре и отвън, XF S има визията, която подхожда на неговата динамика. Добавяйки атлетичен щрих към динамичния силует на XF, S стайлингът на каросерията включва спортна предна броня, спойлер и странични прагове в цвят Gloss Black. Отвътре, спортни седалки и уникално покритие Dark Hex създават интериор, в сърцето на който е динамиката.

АБСОЛЮТНА МОЩНОСТ

АБСОЛЮТНА МОЩНОСТ

XF S се предлага с мощен 3,0-литров двигател V6 с компресор суперчарджър, с който е оборудван и F‑TYPE S. Той генерира вълнуваща динамика с оптимална ефективност и финес.

СЪЗДАЙТЕ СВОЯ XF

С богата колекция от екстериорни и интериорни аксесоари, XF е готов да отговори на вашия стил и начин на живот.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИ