Logo jaguar mobile

XF SPORTBRAKE R-SPORT

Дързък и уверен. Несъмнен спорен дух отвън и отвътре.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 118 при механична трансмисия
Едва 119 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 4,5 при механична трансмисия
От 4,5 при автоматична трансмисия

XF R-Sport е дръзко въплъщение на спортния характер на XF. Атлетичен стайлинг на каросерията допълва отличителния дизайн на XF, а спортното окачване* осигурява прецизно управление и усещане за свързаност.

*Наличен само при 2,0-литрови бензинови двигатели Ingenium с 200 к.с. и 250 к.с. и RWD и дизелови двигатели Ingenium със 180 к.с. и 240 к.с. и RWD)

РАЗГЛЕДАЙТЕ XF Saloon КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ВДЪХНОВЕНА ДИНАМИКА

Спортният характер на XF е отразен в неговия интериор. Арматурното табло е с уникално покритие Dark Morse Aluminium, а ключови елементи на дизайна са с емблема и стайлинг R-Sport за отличителен стил.

СПОРТЕН ИНТЕРИОР

СПОРТЕН ИНТЕРИОР

Спортен дух, съчетан с финеса и лукса на XF. Заемащи формата на тялото седалки с тапицерия от техническа мрежа или кожа Taurus ви осигуряват опора при дълги пътувания и ви придържат при остри завои. Пластини на праговете R-Sport и емблема R-Sport на волана подчертават атлетичния характер на интериора.

СПОРТЕН ЕКСТЕРИОР

СПОРТЕН ЕКСТЕРИОР

С уникална спортна предна броня, странични прагове R-Sport в цвета на каросерията и покривни рейки в цвят Gloss Black екстериорът на R-Sport има истинско визуално присъствие. Емблемата R-Sport на страничните електроуправляеми въздухозаборници допълва отличителния външен вид.

СЪЗДАЙТЕ СВОЯ XF

С богата колекция от екстериорни и интериорни аксесоари, XF е готов да отговори на вашия стил и начин на живот.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИ