Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • Jaguar E‑PACE

  Изцяло новият E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

XF PRESTIGE SPORTBRAKE

Достигнете по-високо ниво на лукс със съвременни материали и най-фината изработка.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 118 при механична трансмисия
Едва 119 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 4,5 при механична трансмисия
От 4,5 при автоматична трансмисия

XF Prestige предлага стилен лукс. Предлагат се седалки с тапицерия от кожа Grained и набор от фино изработени покрития. Интериорното осветление за различни настроения допълва елегантното пространство на купето. Биксенонови HID предни фарове с LED светлини с J-образен контур увенчават динамичния екстериор.

РАЗГЛЕДАЙТЕ XF Saloon КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

СЪВРЕМЕНЕН ЛУКС

Насладете се на допълнителен лукс в XF Prestige. Предни седалки с 10х10-степенно електрическо регулиране и задни седалки с делими падащи облегалки* осигуряват комфорт и функционалност, а фосфорно синьо интериорно осветление за различни настроения подчертава съвременната майсторска изработка.

КОЖЕН ИНТЕРИОР

КОЖЕН ИНТЕРИОР

XF Prestige се предлага със седалки с тапицерия от кожа Grained в гама от цветове и волан, облицован с мека зърнеста кожа за фино, луксозно усещане.

КСЕНОНОВИ ПРЕДНИ ФАРОВЕ С ВИСОК ИНТЕНЗИТЕТ

КСЕНОНОВИ ПРЕДНИ ФАРОВЕ С ВИСОК ИНТЕНЗИТЕТ

Биксенонови HID предни фарове са ярки и ясни и осигуряват изключително осветяване на пътя както при къси, така и при дълги светлини за по-лесно и безопасно шофиране през нощта. Техните вградени дневни LED светлини с J-образен контур придават на XF Prestige отличителен външен вид. Вградените умиватели се предлагат като стандартно оборудване.

ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА РАЗЛИЧНИ НАСТРОЕНИЯ

ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА РАЗЛИЧНИ НАСТРОЕНИЯ

Купето оживява благодарение на внимателно позиционираното фосфорно синьо интериорно осветление за различни настроения, което акцентира върху ключови детайли на дизайна и функции на интериора и създава богат визуален ефект.

СЪЗДАЙТЕ СВОЯ XF

С богата колекция от екстериорни и интериорни аксесоари, XF е готов да отговори на вашия стил и начин на живот.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИ