Logo jaguar mobile

XF PRESTIGE SPORTBRAKE

Достигнете по-високо ниво на лукс със съвременни материали и най-фината изработка.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 118 при механична трансмисия
Едва 119 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 4,5 при механична трансмисия
От 4,5 при автоматична трансмисия

XF Prestige предлага стилен лукс. Предлагат се седалки с тапицерия от кожа Grained и набор от фино изработени покрития. Интериорното осветление за различни настроения допълва елегантното пространство на купето. Биксенонови HID предни фарове с LED светлини с J-образен контур увенчават динамичния екстериор.

РАЗГЛЕДАЙТЕ XF Saloon КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

СЪВРЕМЕНЕН ЛУКС

Насладете се на допълнителен лукс в XF Prestige. Предни седалки с 10х10-степенно електрическо регулиране и задни седалки с делими падащи облегалки* осигуряват комфорт и функционалност, а фосфорно синьо интериорно осветление за различни настроения подчертава съвременната майсторска изработка.

КОЖЕН ИНТЕРИОР

КОЖЕН ИНТЕРИОР

XF Prestige се предлага със седалки с тапицерия от кожа Grained в гама от цветове и волан, облицован с мека зърнеста кожа за фино, луксозно усещане.

КСЕНОНОВИ ПРЕДНИ ФАРОВЕ С ВИСОК ИНТЕНЗИТЕТ

КСЕНОНОВИ ПРЕДНИ ФАРОВЕ С ВИСОК ИНТЕНЗИТЕТ

Биксенонови HID предни фарове са ярки и ясни и осигуряват изключително осветяване на пътя както при къси, така и при дълги светлини за по-лесно и безопасно шофиране през нощта. Техните вградени дневни LED светлини с J-образен контур придават на XF Prestige отличителен външен вид. Вградените умиватели се предлагат като стандартно оборудване.

ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА РАЗЛИЧНИ НАСТРОЕНИЯ

ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА РАЗЛИЧНИ НАСТРОЕНИЯ

Купето оживява благодарение на внимателно позиционираното фосфорно синьо интериорно осветление за различни настроения, което акцентира върху ключови детайли на дизайна и функции на интериора и създава богат визуален ефект.

СЪЗДАЙТЕ СВОЯ XF

С богата колекция от екстериорни и интериорни аксесоари, XF е готов да отговори на вашия стил и начин на живот.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИ