Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • Jaguar E‑PACE

  Изцяло новият E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Play

JAGUAR GEAR - АКСЕСОАРИ ЗА SPORTBRAKE

Изберете от широката ни гама аксесоари и направете XF Sportbrake истински ваш до последния малък детайл.

Искате да добавите щрих индивидуалност към своя XF Sportbrake? Нещо практично? Или може би щипка стил? Групирали сме най-популярните си аксесоари в четири пакета: Towing, Lifestyle, Styling и Business. Вижте, а после конфигурирайте свой собствен XF Sportbrake или разгледайте нашия онлайн каталог за аксесоари, за да видите пълната гама.

Конфигурирайте свой модел КАТАЛОГ ЗА АКСЕСОАРИ

ПАКЕТ TOWING

В каквото и приключение да се впуснете, пакетът Towing на XF Sportbrake прави тегленето на товари просто и лесно.

ПАКЕТ TOWING

ПАКЕТ TOWING

Независимо дали е ремарке, лодка, каравана или дори ремарке за превоз на кон, тегличът с електрическо прибиране и тегличът с възможност за сваляне предлагат капацитет на теглене до 2 000 кг. Премиум багажник за велосипеди, монтиран на теглича, осигурява удобно решение за транспортиране на велосипеди с бързо освобождаващи се приспособления за закрепване и надежден заключващ механизъм.

ПАКЕТ LIFESTYLE

Независимо от вашите активни спортни занимания или хоби, тези аксесоари ви помагат да се насладите на автомобила в пълна степен, като същевременно предпазват вашия XF отвътре и отвън.

ПАКЕТ STYLING

Сякаш XF Sportbrake не си е достатъчно стилен и без това, но пакетът Styling деликатно усъвършенства отличителния външен вид на автомобила.

ПАКЕТ LIFESTYLE

ПАКЕТ LIFESTYLE

Спортната покривна кутия ви позволява да пренасяте всичко - от спортна екипировка до багаж. А в интериора, гумената постелка за багажното отделение и комплектът гумени стелки за пода на автомобила осигуряват лесна за почистване защита срещу износване на подовата настилка.

ПАКЕТ STYLING

ПАКЕТ STYLING

Събирайте погледи с тези капаци на огледалата с покритие Noble Chrome, алуминиеви пера за смяна на предавките и луксозна мокетна стелка за багажното отделение в цвят Jet Black с надпис Jaguar.

ПАКЕТ BUSINESS

ПАКЕТ BUSINESS

Click and Go е компактна система за съхранение на вещи, която се монтира на гърба на предните подглавници. Тя включва закачалка за дрехи, монтирана на подглавника, която запазва дрехите ви без гънки. За забавлението на пътниците отзад поставка за таблет, която може да се сваля, може да бъде лесно монтирана под различен ъгъл. Click and Hook е универсална закачалка, която създава допълнително пространство за закачване на предмети, като например чанти.

ПАКЕТ BUSINESS

Да работите от автомобила си никога преди не е било толкова лесно благодарение на пакета Business на XF Sportbrake.