• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

XF SPORTBRAKE

Безспорно Jaguar. Изявеният дизайн на XF откроява модела от останалите.
XF SPORTBRAKE
XF

CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 134 при механична трансмисия
Едва 142 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО при комбиниран цикъл л/100 км

От 5,1 при механична трансмисия
От 5,4 при автоматична трансмисия

XF

Безспорно Jaguar. Изявеният дизайн на XF откроява модела от останалите.
XF SPORTBRAKE
XF

CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 129 при механична трансмисия
Едва 138 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО при комбиниран цикъл л/100 км

От 4,9 при механична трансмисия
От 5,2 при автоматична трансмисия

XF надгражда успеха на най-награждавания автомобил на Jaguar досега. С ненадминатата си комбинация от стил и съдържание той предоставя изключително привлекателно съчетание на дизайн, динамика и финес, за да създаде автомобил, който предлага както вълнение, така и икономичност. Всичко това, усъвършенствано от свръхмодерни технологии, които гарантират вашата безопасност, свързаност и забавление.

Конфигурирайте свой модел

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА НА XF SPORTBRAKE

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА НА СЕДАНА XF

Tagline

Lorem ipsum dolor si.

СЕДАН ИЛИ SPORTBRAKE

Независимо дали изберете отличителния бизнес седан или стилната функционалност на Sportbrake - XF предоставя динамично изживяване при шофиране.

РАЗГЛЕДАЙТЕ СЕДАНА XF РАЗГЛЕДАЙТЕ XF SPORTBRAKE

XF 300 SPORT

Сдържана увереност и отличителен външен вид, които приковават вниманието. Жълт акцент на спирачните апарати, въздухозаборници на калниците в цвят Dark Satin Grey и впечатляващи емблеми 300 Sport. XF 300 SPORT е готов да изръмжи.

РАЗГЛЕДАЙТЕ XF 300 SPORT

ОЛЕКОТЕН, ИНСТИНКТИВЕН, ОТЗИВЧИВ

Благодарение на олекотената алуминиева архитектура на Jaguar, XF е по-икономичен, предлага по-ниски разходи за поддръжка и намалява емисиите до едва 134 г/км1‡. В движение - олекотени предни двойни носачи

РАЗГЛЕДАЙТЕ ДИНАМИКАТА

ИЗПИПАН ДО СЪВЪРШЕНСТВО

XF е разнообразие и лукс по поръчка. Място, където висококачествените материали са елегантно оформени в дизайн, осигуряващ чист, всеобхватен комфорт. Където и да седите, съвременният дизайн, изобилната естествена светлина и изящната майсторска изработка на XF се съчетават, за да създадат атмосфера на релаксираща изтънченост.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА

INCONTROL

Останете свързани и се забавлявайте с InControl, информационно-развлекателната система на XF. Всеки XF съдържа мощните технологии на Touch Pro от следващо поколение като стандартно оборудване. Откликващи, интуитивни, безупречно интегрирани - технологиите на Jaguar предлагат решения, които иновативно подобряват шофирането ви2.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ В АВТОМОБИЛА

ДИЗАЙН ЗА ЖИВОТА

XF не прави компромис с изявения стил, функционалността и безопасността. Усъвършенстваните технологии в помощ на водача означават, че можете да се отпуснете, знаейки, че XF е проектиран да ви предпазва, а практичното багажно пространство и гамата иновативни, удобни функции подпомагат начина ви на живот.

Показан автомобил: XF S Sportbrake с опционални характеристики (в зависимост от пазара).

ПРОУЧЕТЕ ПРАКТИЧНОСТТА И БЕЗОПАСНОСТТА

5-ЗВЕЗДЕН РЕЙТИНГ ОТ EURO NCAP

Jaguar XF получи максималния 5-звезден рейтинг на тестовете за безопасност на Euro NCAP за 2015 г.3 

Предлагайки изключителна защита при сблъсък, автомобилът отбеляза високи резултати във всички категории, включително „Пътник“ и „Пешеходец“, и е сред моделите с най-висок рейтинг в сегмента. 

XF предлага и гама активни системи за безопасност, включително Аварийна спирачка, за да подобри още повече първокласното ниво на безопасност.

ПОСЕТЕТЕ САЙТА НА EURO NCAP
XF ЗА БИЗНЕСА

XF ЗА БИЗНЕСА

Взехме предвид всички страни на общите разходи по поддръжката, когато проектирахме XF. Резултатът е до 34 000 км или две години преди сервизно обслужване, CO2 емисии от едва 134 г/км1‡ и разход на гориво от едва 5,1 л/100 км4 - което поставя XF сред лидерите в класа.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАМАТА

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАМАТА

Всеки XF модел в гамата предлага характерна комбинация от икономичност, динамика и лукс.
РАЗГЛЕДАЙТЕ СЕДАНА XF
РАЗГЛЕДАЙТЕ XF Sportbrake

1Стойностите за динамика и икономичност на двигателя се отнасят само за седана XF.
2 Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара - проверете при вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия за вашата държава. Информацията и изображенията, изведени във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на актуализации на софтуера, контрол на версиите и други системни/визуални промени, в зависимост от избраните опции. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации.
3 Само седан XF.
4 Стойностите за динамика и икономичност на двигателя се отнасят само за седана XF.
NEDC (Нов европейски цикъл на шофиране) е предишният цикъл на шофиране, използван за измерване на разхода на гориво и вредните емисии на пътнически автомобили в Европа. WLTP (Световна хармонизирана тестова процедура за леки превозни средства) е новият процес, въведен от 2017 г., който измерва горивото, консумацията на енергия, пробега и вредните емисии. Той е проектиран да осигурява стойности, по-близки до реалното поведение при шофиране. Той тества автомобили с опционално оборудване и с по-взискателна тестова процедура и профил на шофиране. Показани са стойностите по NEDC и по новия тест WLTP. Разликата в стойностите се дължи на промяна в начина на тестване на автомобилите и не представлява спад в показателите.