Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • Jaguar E‑PACE

  Изцяло новият E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

НОВ XF SPORTBRAKE

Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на XF откроява модела от останалите.
НОВ XF SPORTBRAKE
XF
КОМБИНИРАН CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 118 при механична трансмисия
Едва 119 при автоматична трансмисия

КОМБИНИРАН РАЗХОД НА ГОРИВО л/100 км

От 4,5 при механична трансмисия
От 4,5 при автоматична трансмисия

XF

Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на XF откроява модела от останалите.
НОВ XF SPORTBRAKE
XF
КОМБИНИРАН CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 104 при механична трансмисия
Едва 109 при автоматична трансмисия

КОМБИНИРАН РАЗХОД НА ГОРИВО л/100 км

От 4,0 при механична трансмисия
От 4,1 при автоматична трансмисия

XF надгражда успеха на най-награждавания автомобил на Jaguar досега. С ненадминатата си комбинация от стил и съдържание той предоставя изключително привлекателно съчетание на дизайн, динамика и финес, за да създаде автомобил, който предлага както вълнение, така и икономичност. Всичко това, усъвършенствано от свръхмодерни технологии, които ви пазят, поддържат връзката ви със света и ви развличат.

Запазете тест драйв

ОЛЕКОТЕН, ИНСТИНКТИВЕН, ОТКЛИКВАЩ

Благодарение на олекотената алуминиева архитектура на Jaguar, XF е по-икономичен, предлага по-ниски разходи за поддръжка и намалява емисиите на СО2 до едва 104 г/км. В движение олекотените системи на окачване с двойни носачи отпред и integral link отзад осигуряват върхови нива на комфортна возия и управление.

ДИНАМИКА ПРИ ШОФИРАНЕ

ИЗПИПАН ДО СЪВЪРШЕНСТВО

XF е разнообразие и лукс по поръчка. Място, където висококачествените материали са елегантно оформени в дизайн, осигуряващ чист, всеобхватен комфорт. Където и да седите, съвременният дизайн, изобилната естествена светлина и изящната майсторска изработка на XF се съчетават, за да създадат атмосфера на релаксираща изтънченост.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА

INCONTROL

Останете във връзка със света и се забавлявайте с InControl Touch и InControl Touch Pro*, информационно-развлекателните системи на XF. Те притежават бързи реакции и съвременен графичен интерфейс с функции като „докосване“ и „плъзване“. Откликващи, интуитивни, безупречно интегрирани - технологиите на Jaguar предлагат решения, които иновативно подобряват шофирането ви.

*Опционална характеристика

ОТКРИЙТЕ ПОВЕЧЕ ТЕХНОЛОГИИ

ДИЗАЙН ЗА ЖИВОТА

XF не прави компромис с уверения стил, функционалността и безопасността. Усъвършенстваните технологии в помощ на водача означават, че можете да се отпуснете, знаейки, че XF е проектиран да ви предпазва, а практичното багажно пространство и гамата иновативни, удобни функции подпомагат начина ви на живот. 

Показан автомобил: XF S Sportbrake с опционални характеристики (в зависимост от пазара).

Проучете практичността и безопасността
Play

СЕДАН ИЛИ SPORTBRAKE

Независимо дали изберете отличителния бизнес седан или стилната функционалност на Sportbrake - XF предоставя динамично изживяване при шофиране.

5-ЗВЕЗДЕН РЕЙТИНГ ОТ EURO NCAP

Jaguar XF получи максималния 5-звезден рейтинг на тестовете за безопасност на Euro NCAP за 2015 г.

Предлагайки изключителна защита при сблъсък, автомобилът отбеляза високи резултати във всички категории, включително „Пътник“ и „Пешеходец“, и е сред моделите с най-висок рейтинг в сегмента.

XF предлага и гама активни системи за безопасност, включително Автономна аварийна спирачка, за да подобри още повече първокласното ниво на безопасност.

*Само седан XF.

Научете повече
XF ЗА БИЗНЕСА

XF ЗА БИЗНЕСА

Взехме предвид всички страни на общите разходи по поддръжката, когато проектирахме XF. Резултатът е до 34 000 км или две години преди сервизно обслужване, CO2 емисии от едва 104 г/км и разход на гориво от едва 4,0 л/100 км - което поставя XF сред лидерите в класа.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАМАТА

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАМАТА

Всеки XF модел в гамата предлага характерна комбинация от икономичност, динамика и лукс.

РАЗГЛЕДАЙТЕ СЕДАНА XF
РАЗГЛЕДАЙТЕ XF SPORTBRAKE