• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

XF R-SPORT SPORTBRAKE

Дързък и уверен. Несъмнен спорен дух отвън и отвътре.

CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 134‡ при механична трансмисия
Едва 142‡ при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО при комбиниран цикъл л/100 км

От 5,1 ‡ при механична трансмисия
От 5,4 ‡ при автоматична трансмисия

XF R-Sport е дръзко въплъщение на спортния характер на XF. Атлетичният стайлинг на каросерията и емблемата R-Sport допринасят за отличителния екстериорен дизайн на XF. Вътре в купето експертно проектираните спортни седалки поддържат тялото ви при всеки завой1.

РАЗГЛЕДАЙТЕ XF СЕДАН КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ВДЪХНОВЕН ОТ ДИНАМИКАТА

Спортният характер на XF е отразен в неговия интериор. Арматурното табло е с уникално покритие Dark Morse Aluminium, а ключови елементи на дизайна са емблема и стайлинг R-Sport за отличителен стил.

СПОРТЕН ИНТЕРИОР

СПОРТЕН ИНТЕРИОР

Екстериорът на R-Sport има истинско визуално присъствие. Той е впечатляващ, благодарение на уникалния екстериорен стайлинг на каросерията, който включва спортна предна броня, а емблема R-Sport на волана подчертава атлетичния характер на интериора.

СПОРТЕН ЕКСТЕРИОР

СПОРТЕН ЕКСТЕРИОР

Екстериорът на R-Sport има истинско визуално присъствие. Той е забележителен, благодарение на уникалния екстериорен стайлинг на каросерията, който включва спортна предна броня, странични прагове R-Sport в цвета на каросерията, заден спойлер, както и емблема R-Sport на страничните електроуправляеми въздухозаборници.

СЪЗДАЙТЕ СВОЯ XF

С богата колекция от екстериорни и интериорни аксесоари XF е готов да отговори на вашия стил и начин на живот.

Разгледайте аксесоарите

1 Наличността на тези характеристики, както и това дали са стандартно или опционално оборудване, са в зависимост от пазара. Консултирайте се с вашия местен търговец на Jaguar за подробна информация. 
2 Стандартна характеристика само за автомобили с автоматична трансмисия.
Всички данни са заложените от производителя и подлежат на финално потвърждение преди началото на производството. Имайте предвид, че данните за CO2 емисии и разход на гориво могат да варират в зависимост от спецификациите на джантите и най-ниските данни може да са непостижими, ако автомобилът е оборудван със стандартни джанти.