• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

XF PURE SPORTBRAKE

Същността на XF. Динамика на Jaguar, фокусирана върху водача, в съчетание с икономичност.

CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 134‡ при механична трансмисия
Едва 142‡ при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО при комбиниран цикъл л/100 км

От 5,1 ‡ при механична трансмисия
От 5,4 ‡ при автоматична трансмисия

Поразителен аеродинамичен екстериор в унисон със съвременен интериор. XF Pure предлага комфорт и ви предоставя новата информационно-развлекателна система InControl на Jaguar с 8-инчов сензорен екран, за да направи пътуването по-приятно. Можете да акцентирате върху динамиката или икономичността, благодарение на гама двигатели и трансмисии.

Разгледайте XF Седан Конфигурирайте свой модел

ИСТИНСКИ ФИНЕС

В XF Pure ще откриете най-новите технологии и съвременна майсторска изработка. Седалки с 8х8-степенно регулиране и майсторски изработен фурнир в цвят Gloss Black предлагат комфорт и стил. Всяко пътуване става още по-приятно, благодарение на модерна информационно-развлекателна система и 125-ватовата аудиосистема на Jaguar с 8 високоговорителя.

ИЗБОР НА ТРАНСМИСИЯ

ИЗБОР НА ТРАНСМИСИЯ

XF се предлага с 6-степенна механична1 или 8-степенна автоматична трансмисия. Механичната осигурява плавна, прецизна смяна на предавките и отлични нива на комфорт. Автоматичната е плавна с бързо превключване за ускорение без усилие.

На изображението е показана автоматична трансмисия.

ШИРОКА ГАМА ДВИГАТЕЛИ

ШИРОКА ГАМА ДВИГАТЕЛИ

XF предлага гама двигатели от 2,0-литровия 4-цилиндров E-Performance със 163 к. с. с CO2 емисии от едва 134 г/км до 2,0-литровия 4-цилиндров двигател с 250 к. с., който ускорява от 0 до 100 км/ч за 6,9 секунди. Независимо дали искате икономичност или мощност, има подходящ за вас XF.

ОБЩА ЦЕНА НА ПРИТЕЖАНИЕ

ОБЩА ЦЕНА НА ПРИТЕЖАНИЕ

Проектирахме XF, за да поддържаме ниска обща цена на притежание. Той може да предостави завидна икономичност с много нисък разход на гориво от 5,1 л/100 км и CO2 емисии от едва 134 г/км.

СЪЗДАЙТЕ СВОЯ XF

С богата колекция от екстериорни и интериорни аксесоари XF е готов да отговори на вашия стил и начин на живот.

Разгледайте аксесоарите

1 Механичната трансмисия се предлага при 2,0-литровия 4-цилиндров двигател E-Performance със 163 к. с. и 2,0-литровия 4-цилиндров дизелов двигател Ingenium с турбокомпресор и 180 к. с. 
2 Наличността на тези характеристики, както и това дали са стандартно или опционално оборудване, са в зависимост от пазара. Консултирайте се с вашия местен търговец на Jaguar за подробна информация. 
3 Стандартна характеристика само за автомобили с автоматична трансмисия.
Всички данни са заложените от производителя и подлежат на финално потвърждение преди началото на производството. Имайте предвид, че данните за CO2 емисии и разход на гориво могат да варират в зависимост от спецификациите на джантите и най-ниските данни може да са непостижими, ако автомобилът е оборудван със стандартни джанти.