• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

XF PRESTIGE SPORTBRAKE

Достигнете по-високо ниво на лукс със съвременни материали и най-фината изработка.

CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 134‡ при механична трансмисия
Едва 142‡ при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО при комбиниран цикъл л/100 км

От 5,1 ‡ при механична трансмисия
От 5,4 ‡ при автоматична трансмисия

XF Prestige предлага стилен лукс. Предлагат се седалки с тапицерия от зърнеста кожа и набор от фино изработени покрития. Интериорното осветление за различни настроения допълва елегантното пространство на купето. Биксенонови HID предни фарове с LED светлини с J-образен контур увенчават динамичния екстериор.

РАЗГЛЕДАЙТЕ XF СЕДАН Конфигурирайте свой модел

СЪВРЕМЕНЕН ЛУКС

Насладете се на допълнителен лукс в XF Prestige. Предни седалки с 10х10-степенно електрическо регулиране осигуряват комфорт и функционалност, а фосфорно синьо амбиентно интериорно осветление подчертава съвременната майсторска изработка.

КОЖЕН ИНТЕРИОР

КОЖЕН ИНТЕРИОР

XF Prestige се предлага със седалки с тапицерия от зърнеста кожа в гама от цветове и волан, облицован с мека, зърнеста кожа за фино, луксозно усещане.

КСЕНОНОВИ ПРЕДНИ ФАРОВЕ С ВИСОК ИНТЕНЗИТЕТ

КСЕНОНОВИ ПРЕДНИ ФАРОВЕ С ВИСОК ИНТЕНЗИТЕТ

Биксеноновите HID предни фарове са ярки и ясни и осигуряват изключително осветяване на пътя както при къси, така и при дълги светлини за по-лесно и безопасно шофиране през нощта. Техните вградени дневни LED светлини с J-образен контур придават на XF Prestige отличителен външен вид. Вградените умиватели се предлагат като стандартно оборудване.

АМБИЕНТНО ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

АМБИЕНТНО ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

Купето оживява, благодарение на внимателно позиционираното фосфорно синьо интериорно осветление за различни настроения, което акцентира върху ключови детайли на дизайна и функции и създава богат визуален ефект.

СЪЗДАЙТЕ СВОЯ XF

С богата колекция от екстериорни и интериорни аксесоари XF е готов да отговори на вашия стил и начин на живот.

Разгледайте аксесоарите

1 Наличността на тези характеристики, както и това дали са стандартно или опционално оборудване, са в зависимост от пазара. Консултирайте се с вашия местен търговец на Jaguar за подробна информация. 
2 Стандартна характеристика само за автомобили с автоматична трансмисия.
Всички данни са заложените от производителя и подлежат на финално потвърждение преди началото на производството. Имайте предвид, че данните за CO2 емисии и разход на гориво могат да варират в зависимост от спецификациите на джантите и най-ниските данни може да са непостижими, ако автомобилът е оборудван със стандартни джанти.