• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

XF R-SPORT

Дързък и уверен. Несъмнен спорен дух отвън и отвътре.

CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 129‡ при механична трансмисия
Едва 138‡ при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО при комбиниран цикъл л/100 км

От 4,9 ‡ при механична трансмисия
От 5,1 ‡ при автоматична трансмисия

XF R-Sport е дръзко въплъщение на спортния характер на XF. Атлетичен стайлинг на каросерията допълва отличителния дизайн на XF, а спортното окачване1 осигурява прецизно управление и усещане за свързаност.

РАЗГЛЕДАЙТЕ XF SPORTBRAKE Конфигурирайте свой модел

ВДЪХНОВЕН ОТ ДИНАМИКАТА

Спортният характер на XF е отразен в неговия интериор. Арматурното табло е с уникално покритие Dark Morse Aluminium, а ключови елементи на дизайна са емблема и стайлинг R-Sport за отличителен стил.

СПОРТЕН ИНТЕРИОР

СПОРТЕН ИНТЕРИОР

Екстериорът на R-Sport има истинско визуално присъствие. Той е впечатляващ, благодарение на уникалния екстериорен стайлинг на каросерията, който включва спортна предна броня, а емблема R-Sport на волана подчертава атлетичния характер на интериора.

СПОРТЕН ЕКСТЕРИОР

СПОРТЕН ЕКСТЕРИОР

Екстериорът на R-Sport има истинско визуално присъствие. Той е забележителен, благодарение на уникалния екстериорен стайлинг на каросерията, който включва спортна предна броня, странични прагове R-Sport в цвета на каросерията, заден спойлер, както и емблема R-Sport на страничните електроуправляеми въздухозаборници.

СПОРТНО ОКАЧВАНЕ

СПОРТНО ОКАЧВАНЕ

Спортното окачване на R-Sport включва по-здрави спирални пружини и прогресивни по-спортни амортисьори. Пружините и амортисьорите са тунинговани да осигурят отлично управление и пъргавина, като същевременно запазват легендарното качество на возията на Jaguar. 1

СЪЗДАЙТЕ СВОЯ XF

С богата колекция от екстериорни и интериорни аксесоари XF е готов да отговори на вашия стил и начин на живот.

ВИЖТЕ ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

1 Наличен само при 2,0-литрови бензинови двигатели Ingenium с 200 к.с. и 250 к.с. и задвижване на задните колела (RWD) и дизелови двигатели Ingenium със 180 к.с. и 240 к.с. и RWD 
2 Наличността на тези характеристики, както и това дали са стандартно или опционално оборудване, са в зависимост от пазара. Консултирайте се с вашия местен търговец на Jaguar за подробна информация. 
3 Стандартна характеристика само за автомобили с автоматична трансмисия. 
‡NEDC (Нов европейски цикъл на шофиране) е предишният цикъл на шофиране, използван за измерване на разхода на гориво и вредните емисии на пътнически автомобили в Европа. WLTP (Световна хармонизирана тестова процедура за леки превозни средства) е новият процес, въведен от 2017 г., който измерва горивото, консумацията на енергия, пробега и вредните емисии. Той е проектиран да осигурява стойности, по-близки до реалното поведение при шофиране. Той тества автомобили с опционално оборудване и с по-взискателна тестова процедура и профил на шофиране. Показани са стойностите по NEDC и по новия тест WLTP. Разликата в стойностите се дължи на промяна в начина на тестване на автомобилите и не представлява спад в показателите.