Logo jaguar mobile

XF R-SPORT

Дързък и уверен. Несъмнен спорен дух отвън и отвътре.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 104 при механична трансмисия
Едва 109 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 4,0 при механична трансмисия
От 4,1 при автоматична трансмисия

XF R-SPORT

XF R-Sport е дръзко въплъщение на спортния характер на XF. Атлетичен стайлинг на каросерията допълва отличителния дизайн на XF, а спортното окачване* осигурява прецизно управление и усещане за свързаност.

Конфигурирайте свой модел Запазете тест драйв

ВДЪХНОВЕНА ДИНАМИКА

Спортният характер на XF е отразен в неговия интериор. Арматурното табло е с уникално покритие Dark Morse Aluminium, а ключови елементи на дизайна са с емблема и стайлинг R-Sport за отличителен стил.

СПОРТЕН ИНТЕРИОР

СПОРТЕН ИНТЕРИОР

Спортен дух, съчетан с финеса и лукса на XF. Заемащи формата на тялото седалки с тапицерия от техническа мрежа или кожа Taurus ви осигуряват опора при дълги пътувания и ви придържат при остри завои. Пластини на праговете R-Sport и емблема R-Sport на волана подчертават атлетичния характер на интериора.

СПОРТЕН ЕКСТЕРИОР

СПОРТЕН ЕКСТЕРИОР

Екстериорът на R-Sport има истинско визуално присъствие. Той е забележителен благодарение на уникалния екстериорен стайлинг на каросерията, който включва спортна предна броня, странични прагове R-Sport в цвета на каросерията, заден спойлер, както и емблема R-Sport на страничните електроуправляеми въздухозаборници.

СПОРТНО ОКАЧВАНЕ*

СПОРТНО ОКАЧВАНЕ*

Спортното окачване R-Sport включва по-здрави спирални пружини и прогресивни по-спортни амортисьори. Пружините и амортисьорите са тунинговани да осигурят отлично управление и пъргавина като същевременно запазват легендарното качество на возията на Jaguar.

СЪЗДАЙТЕ СВОЯ XF

С богата колекция от екстериорни и интериорни аксесоари, XF е готов да отговори на вашия стил и начин на живот.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИ