• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

XF PURE СЕДАН

Същността на XF. Динамика на Jaguar, фокусирана върху водача, в съчетание с икономичност.

CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 129‡ при механична трансмисия
Едва 138‡ при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО при комбиниран цикъл л/100 км

От 4,9 ‡ при механична трансмисия
От 5,2 ‡ при автоматична трансмисия

Поразителен аеродинамичен екстериор в унисон със съвременен интериор. XF Pure предлага комфорт и ви предоставя информационно-развлекателната система InControl на Jaguar с 10-инчов сензорен екран, за да направи пътуването по-приятно. Можете да акцентирате върху динамиката или икономичността, благодарение на гама двигатели и трансмисии.

РАЗГЛЕДАЙТЕ XF SPORTBRAKE Конфигурирайте свой модел

ИСТИНСКИ ФИНЕС

В XF Pure ще откриете най-новите технологии и съвременна майсторска изработка. Седалки с 8х8-степенно регулиране и майсторски изработен фурнир в цвят Gloss Black предлагат комфорт и стил. Всяко пътуване става още по-приятно, благодарение на модерната информационно-развлекателна система и 125-ватовата аудиосистема на Jaguar с 8 високоговорителя.

ШИРОКА ГАМА ДВИГАТЕЛИ

ШИРОКА ГАМА ДВИГАТЕЛИ

XF предлага гама двигатели от 2,0-литровия 4-цилиндров E-Performance със 163 к. с. с CO2 емисии от едва 134 г/км до 2,0-литровия 4-цилиндров двигател с 300 к. с., който ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,9 секунди. Независимо дали искате икономичност или мощност, има подходящ за вас XF.

ИЗБОР НА ТРАНСМИСИЯ

ИЗБОР НА ТРАНСМИСИЯ

XF се предлага с 6-степенна механична1 или 8-степенна автоматична трансмисия. Механичната осигурява плавна, прецизна смяна на предавките и отлични нива на комфорт. Автоматичната е плавна с бързо превключване за безпроблемно ускорение.

На изображението е показана автоматична трансмисия.

ОБЩА ЦЕНА НА ПРИТЕЖАНИЕ

ОБЩА ЦЕНА НА ПРИТЕЖАНИЕ

XF е създаден да поддържа ниска обща цена на притежание. Той може да предостави завидна икономичност с много нисък разход на гориво от 5,1 л/100 км и CO2 емисии от едва 134 г/км.

СЪЗДАЙТЕ СВОЯ XF

С богата колекция от екстериорни и интериорни аксесоари, XF е готов да отговори на вашия стил и начин на живот.

ВИЖТЕ ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

1 Механичната трансмисия се предлага при 2,0-литровия 4-цилиндров двигател E-Performance със 163 к. с. и 2,0-литровия 4-цилиндров дизелов двигател Ingenium с турбокомпресор и 180 к. с.
2 Наличността на тези характеристики, както и това дали са стандартно или опционално оборудване, са в зависимост от пазара. Консултирайте се с вашия местен търговец на Jaguar за подробна информация.
3 Стандартна характеристика само за автомобили с автоматична трансмисия.
‡NEDC (Нов европейски цикъл на шофиране) е предишният цикъл на шофиране, използван за измерване на разхода на гориво и вредните емисии на пътнически автомобили в Европа. WLTP (Световна хармонизирана тестова процедура за леки превозни средства) е новият процес, въведен от 2017 г., който измерва горивото, консумацията на енергия, пробега и вредните емисии. Той е проектиран да осигурява стойности, по-близки до реалното поведение при шофиране. Той тества автомобили с опционално оборудване и с по-взискателна тестова процедура и профил на шофиране. Показани са стойностите по NEDC и по новия тест WLTP. Разликата в стойностите се дължи на промяна в начина на тестване на автомобилите и не представлява спад в показателите.