• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

XF 300 SPORT

Впечатляващ дизайн.

CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 158‡ при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 6,0 ‡ при автоматична трансмисия

Изящни линии и аеродинамичен екстериор крият мощта, която лежи отвътре. XF 300 SPORT предлага съблазнителна елегантност и динамични показатели. Изберете между 2,0-литров бензинов двигател и 3,0-литров дизелов двигател, и двата, доставящи 300 к.с.

РАЗГЛЕДАЙТЕ XF SPORTBRAKE КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Стайлинг характеристики от кант на предната решетка и страничните въздухозаборници в цвят Dark Satin Grey до 19-инчови джанти с металическо покритие с ефект „диамант“ в цвят Dark Satin Grey придават на XF 300 SPORT отличителен характер.

ИНТЕРИОРЕН СТИЛ

Ексклузивни стайлинг детайли като жълт контрастен двоен шев, брандирани мокетни стелки и брандирани метални пластини на праговете.

ОТПРЕД

УНИКАЛНА ЕМБЛЕМА

Ексклузивното лого на XF 300 Sport присъства върху предната решетка, спирачните апарати и задната част на автомобила.

ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА

Изтеглете най-новата брошура на XF за повече информация за гамата.

ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте подробна информация за динамиката, двигателите и други ключови характеристики на цялата гама XF.

1 Опционална характеристика. 
2 Наличността на тези характеристики, както и това дали са стандартно или опционално оборудване, са в зависимост от пазара. Консултирайте се с вашия местен търговец на Jaguar за подробна информация. 
3 Стандартна характеристика само за автомобили с автоматична трансмисия.
‡Всички данни са заложените от производителя и подлежат на финално потвърждение преди началото на производството. Имайте предвид, че данните за CO2 емисии и разход на гориво могат да варират в зависимост от спецификациите на джантите и най-ниските данни може да са непостижими, ако автомобилът е оборудван със стандартни джанти.