• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ПРАКТИЧНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ

XF предлага многофункционално пространство, практични функции и 5-звездни нива на безопасност по Euro NCAP.
Показан автомобил: XF S Sportbrake с опционални характеристики.

ПРАКТИЧНИТЕ ДЕТАЙЛИ

Многофункционалният интериор на XF улеснява максимално начина ви на живот. Неговата практичност и усъвършенствани технологии в помощ на водача правят всяко пътуване по-лесно и по-релаксиращо.

Конфигурирайте свой модел

ACTIVITY KEY

Activity Key, опция, предлагана само със XF Sportbrake, още повече улеснява пълноценния живот. Здравата и изцяло водоустойчива гривна ви позволява да се наслаждавате на редица дейности - от скокове с парашут до плуване - като същевременно ви осигурява достъп до автомобила по всяко време. Стандартният ключодържател може да остане в автомобила, тъй като се дезактивира от съображения за сигурност.

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите технически характеристики.

Възпроизвеждане

КАПАК НА БАГАЖНИКА/ЗАДНА ВРАТА С УПРАВЛЕНИЕ С ЖЕСТОВЕ

С капак на багажника/задна врата с управление с жестове можете да отваряте багажника, дори когато ръцете ви са заети. Просто пъхнете крак под някой от задните хълбоци на автомобила и багажникът се отваря или затваря. 2

Възпроизвеждане

БАГАЖНО ОТДЕЛЕНИЕ

Многофункционалният интериор на XF Sportbrake е проектиран да посреща нуждите на вашия начин на живот. Неговият багажник предоставя 565* литра пространство с вдигната облегалка на задната седалка. Ако сгънете облегалката, ще получите пространство с дължина 2 метра и ширина над 1 метър в най-тясната му част с капацитет от 1 675 литра плюс дискретно пространство за съхранение под пода.

Повече

ПРИБИРАЩ СЕ ТЕГЛИЧ

Опционалният теглич с електрическо прибиране се съхранява дискретно зад бронята, осигурявайки изчистен и атрактивен външен вид. Одобрен за теглене на ремарке до 2 000 кг.

ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ И В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

За да направи всяко пътуване по-безопасно, XF предоставя редица системи в помощ на водача. Използвайки последните ни иновативни технологии InControl, този набор от функции ви помага да избегнете потенциални сблъсъци и да се справяте с различни сценарии на шофиране.

МОДЕРНИ ПОМОЩНИ СИСТЕМИ ЗА ПАРКИРАНЕ

Тези системи правят паркирането в ограничени пространства по-лесно от всякога. Сензори измерват пространството и, ако е подходящо, позволяват на XF внимателно да направи маневрите както за успоредно, така и за перпендикулярно паркиране - водачът трябва да управлява само спирачките и подаването на газ. При успоредни паркоместа, функция за подпомагане на излизането може отново да помогне на XF да напусне мястото. С помощта на сензорите за следене на мъртвата точка на видимост, системата за засичане на приближаващ отзад трафик засича приближаващи автомобили, които може да не се виждат от водача, и подава звуков предупредителен сигнал заедно със съобщение на сензорния екран. 3

Възпроизвеждане

АСИСТЕНТ ЗА СЛЕДЕНЕ НА МЪРТВАТА ТОЧКА НА ВИДИМОСТ И ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ПРИБЛИЖАВАЩ ОТЗАД ТРАФИК

Ако автомобилът ви засече друго превозно средство във или бързо приближаващо мъртвата ви точка на видимост, системата Следене на мъртвата точка на видимост ви предупреждава чрез малък светлинен индикатор в съответното странично огледало. Като допълнение към това, Асистентът за следене на мъртвата точка на видимост прилага въртящ момент, за да ви отдалечи от превозното средство в мъртвата ви точка, ако започнете да сменяте пътната лента. Използвайки същата радарна система, функцията Предупреждение за приближаващ отзад трафик ви предупреждава чрез сензорния екран за движещи се превозни средства при движение на заден ход - например, когато излизате от паркомясто с ограничена видимост.

Повече

Съвременният награждаван дизайн, усъвършенстваната динамика на задвижване и свръхмодерната информационно-развлекателна система на Jaguar открояват XF от конкурентите. Използвайте нашия конфигуратор, за да създадете перфектния за вас XF.

Конфигурирайте свой модел

1 Само седан XF.
2 Опционална характеристика (изисква Безключова система за достъп и Помощ при паркиране на заден ход).
3 Опционалните характеристики, наличността и оборудването с тях зависят от пазара. 4 Изисква Navigation Pro.