Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • Jaguar E‑PACE

  Изцяло новият E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ПРАКТИЧНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ

XF предлага многофункционално пространство, практични функции и 5-звездни нива на безопасност по Euro NCAP*.
CO2 EMISSIONS g/km

As low as 99 on Manual
As low as 106 on Automatic

FUEL ECONOMY Combined mpg (l/100km)

From 75.0 (3.8) on Manual
From 68.9 (4.1) on Automatic

ПРАКТИЧНИТЕ ДЕТАЙЛИ

Многофункционалният интериор на XF улеснява максимално начина ви на живот. Неговата практичност и усъвършенствани технологии в помощ на водача правят всяко пътуване по-лесно и по-релаксиращо.

Конфигурирайте свой модел

Показан автомобил: XF S Sportbrake с опционални характеристики (в зависимост от пазара). 
*Само седан XF.

Play

ПРИБИРАЩ СЕ ТЕГЛИЧ

Опционалният теглич с електрическо прибиране се съхранява дискретно зад бронята, осигурявайки изчистен и атрактивен външен вид. Одобрен за теглене на ремарке до 2 000 кг.

ACTIVITY KEY

Activity Key, опция, предлагана само със XF Sportbrake, още повече улеснява пълноценния живот. Здравата и изцяло водоустойчива гривна ви позволява да се наслаждавате на редица дейности - от скокове с парашут до плуване - като същевременно ви осигурява достъп до автомобила по всяко време. Стандартният ключодържател може да остане в автомобила, тъй като се дезактивира от съображения за сигурност.

КАПАК НА БАГАЖНИКА/ЗАДНА ВРАТА, КОНТРОЛИРАНА С ЖЕСТОВЕ*

КАПАК НА БАГАЖНИКА/ЗАДНА ВРАТА, КОНТРОЛИРАНА С ЖЕСТОВЕ*

С капак на багажника/задна врата, контролирана с жестове, можете да отваряте багажника, дори когато ръцете ви са заети. Просто пъхнете крак под някой от задните хълбоци на автомобила и багажникът се отваря или затваря. 

*Допълнителна функция (изисква Безключова система за достъп и Помощ при паркиране на заден ход).

БАГАЖНО ОТДЕЛЕНИЕ

Многофункционалният интериор на XF Sportbrake е проектиран да посреща нуждите на вашия начин на живот. Неговият багажник предоставя 565 литра пространство с вдигната облегалка на задната седалка. Ако сгънете облегалката ще получите пространство с дължина 2 метра и ширина над 1 метър в най-тясната му част с капацитет от 1 675 литра плюс дискретно пространство за съхранение под пода.

АВАНГАРДНИ АСИСТЕНТИ ЗА ПАРКИРАНЕ*

Тези системи правят паркирането в ограничени пространства по-лесно от всякога. Сензори измерват пространството и, ако е подходящо, позволяват на XF внимателно да направи маневрите както за успоредно, така и за перпендикулярно паркиране - водачът трябва да управлява само спирачките и подаването на газ. При успоредни паркоместа, функция за подпомагане на излизането може отново да помогне на XF да напусне мястото. С помощта на сензорите за следене на мъртвата точка на видимост, системата за засичане на насрещния трафик засича приближаващи автомобили, които може да не се виждат от водача, и подава звуков предупредителен сигнал заедно със съобщение на сензорния екран.

*Опционални характеристики

АСИСТЕНТ ЗА СЛЕДЕНЕ НА МЪРТВАТА ТОЧКА НА ВИДИМОСТ И ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ПРИБЛИЖАВАЩ ОТЗАД ТРАФИК

Ако автомобилът ви засече друго превозно средство в или бързо приближаващо мъртвата ви точка на видимост, системата Следене на мъртвата точка на видимост** ви предупреждава чрез малък светлинен индикатор в съответното странично огледало. Като допълнение към това, Асистентът за следене на мъртвата точка на видимост** прилага въртящ момент, за да ви отдалечи от превозното средство в мъртвата ви точка, ако започнете да сменяте пътната лента. Използвайки същата радарна система, функцията Предупреждение за приближаващ отзад трафик** ви предупреждава чрез сензорния екран за движещи се превозни средства при движение на заден ход - например, когато излизате от паркомясто с ограничена видимост.

**Опционални характеристики.