• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ИНТЕРИОР

Интериорът на XF предлага изключителен лукс и простор.

Tagline

Lorem ipsum dolor si.

Възпроизвеждане
Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите технически характеристики.

СЪВРЕМЕННА МАЙСТОРСКА ИЗРАБОТКА

В купето на XF гама съвременни материали са изящно изработени, за да предложат изключителен комфорт и усещане за благоденствие.

Конфигурирайте свой модел

КАТО НИКОЙ ДРУГ

От алуминиевите пера за смяна на предавките до волана, облицован с мека, зърнеста кожа, всеки елемент на кокпита на XF 300 SPORT е прецизно проектиран и красиво изпълнен.

НА МЯСТОТО НА ВОДАЧА

НА МЯСТОТО НА ВОДАЧА

Отваряте вратата на XF и бутонът Start ви привлича неудържимо вътре. С туптящо сърце, той създава емоционална връзка между водача и автомобила. Двойният ритъм от 72 пулсации в минута е същият като на ягуар в покой. Натискате бутона Start и XF се събужда. С идеална хореография въздухозаборниците се отварят, съвременният въртящ се селектор1 в цвят Satin Black се повдига плавно, двигателят заръмжава - всичко ви вдъхновява да очаквате с нетърпение предстоящото шофиране.

НАЙ-ФИНИТЕ МАТЕРИАЛИ

Кожата и фурнирите са подбрани с изключително внимание, така че всичко в купето на XF да е луксозно на допир. Независимо дали предпочитате покрития от карбонови влакна или дървени фурнири в допълнение към красивата селекция от кожи, вашият XF винаги ще бъде съвършен на външен вид и допир.

СПОРТНИ СЕДАЛКИ XF 300

Тези спортни седалки с 14-степенно управление съдържат отличителен жълт контрастен двоен шев и релефно лого 300 SPORT на подглавниците.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ДЕТАЙЛИ НА ДИЗАЙНА

ДЕТАЙЛИ НА ДИЗАЙНА

XF съчетава педантична изработка със съвременни материали, за да предложи редица опции за интериора. Кадифено меката кожа с двоен шев, включително премиум зърнеста кожа Windsor, може да бъде допълнена с елегантни фурнири и качествен текстил в цветове по избор.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

От изискани модерни фурнири, качествен текстил и кожа до широка гама цветови комбинации, можете да създадете XF, който отговаря на вашия стил. Можете дори да добавите ваш текст на осветените пластини на праговете.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ПРОСТРАНСТВО ЗА РЕЛАКС

ПРОСТРАНСТВО ЗА РЕЛАКС

Купето на XF ви осигурява лукс, избор и изобилно пространство. Щедрите размери на пространството за главата и краката отзад допринасят за изключителния комфорт на пътниците. Амбиентното интериорно осветление подсилва атмосферата на XF, а LED светлините за четене осигуряват ясно, персонално осветление.

МИСЛЕНЕ НА СВЕЖ ВЪЗДУХ

За да подобри качеството на въздуха, XF Sportbrake предлага опционална нова система за йонизация. С тази система въздухът минава през йонизатор, който го филтрира и пречиства, преди да го насочи към купето. Това неутрализира неприятните миризми и минимизира наличието на бактерии и замърсители за по-приятна и здравословна среда в купето.

Възпроизвеждане

СВЕТЛИННА ВЪЛНА

Внасяйки още повече естествена светлина и ефирност в интериора, опционалният фиксиран панорамен покрив с площ 1,6 м2, предлаган с XF Sportbrake, е най-големият стъклен покрив от еднокомпонентно парче стъкло, предлаган в класа. Има и опция за щора, управлявана с жестове, която може да се отваря и затваря с леко махване на ръката, без да се налага изобщо да сваляте поглед от пътя.

Възпроизвеждане

Съвременният награждаван дизайн, усъвършенстваната динамика на задвижване и свръхмодерната информационно-развлекателна система на Jaguar открояват XF от конкурентите. Използвайте нашия конфигуратор, за да създадете перфектния за вас XF.

Конфигурирайте свой модел

1 Само за автомобили с автоматична трансмисия.