Logo jaguar mobile
Play

ИНТЕРИОР

Интериорът на XF предлага изключителен лукс и простор.

В купето на XF гама съвременни материали са изящно изработени, за да предложат изключителен комфорт и усещането за благоденствие.

Конфигурирайте свой модел

НА МЯСТОТО НА ВОДАЧА

НА МЯСТОТО НА ВОДАЧА

Отворете вратата на XF и бутонът Start ще ви привлече вътре. С туптящо сърце, той създава емоционална връзка между водача и автомобила. Ритъмът от 72 пулсации в минута е същият като на ягуар в покой. Натискате бутона Start и XF се събужда. С идеална хореография въздуховодите се отварят, съвременният въртящ се селектор* за избор на режим в цвят Satin Black се повдига плавно, двигателят заръмжава - всичко ви вдъхновява да очаквате с нетърпение предстоящото шофиране.

*Само за моделите с автоматична трансмисия.

НАЙ-ФИНИТЕ МАТЕРИАЛИ

Кожата и фурнирите са подбрани с изключително внимание, така че всичко в купето на XF да е луксозно на допир. Независимо дали предпочитате покрития от карбонови влакна или дървени фурнири в допълнение към красивата селекция от кожи, вашият XF винаги ще бъде съвършен на външен вид и допир.

ДЕТАЙЛИ НА ДИЗАЙНА

ДЕТАЙЛИ НА ДИЗАЙНА

XF съчетава педантична изработка със съвременни материали, за да предложи редица опции за интериора. Кадифено меката кожа с двоен шев, включително премиум зърнеста кожа Windsor може да бъде допълнена с елегантни фурнири и качествен текстил в цветове по избор.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

От изискани модерни фурнири, качествен текстил и кожа до широка гама цветови комбинации, можете да създадете XF, който отговаря на вашия стил. Можете дори да добавите ваш текст на осветените пластини на праговете*.

*Опционална характеристика

Конфигурирайте свой модел
ПРОСТРАНСТВО ЗА РЕЛАКС

ПРОСТРАНСТВО ЗА РЕЛАКС

Купето на XF ви осигурява лукс, избор и изобилно пространство. Щедрите размери на пространството за главата и краката отзад допринасят за изключителния комфорт на пътниците. Интериорното осветление за различни настроения подсилва атмосферата на XF, а LED светлините за четене осигуряват ясно, персонално осветление.

МИСЛЕНЕ НА СВЕЖ ВЪЗДУХ

За да подобри качеството на въздуха, XF Sportbrake предлага опционална нова система за йонизация. С тази система въздухът минава през йонизатор, който го филтрира и пречиства преди да го насочи към купето. Това неутрализира неприятните миризми и минимизира наличието на бактерии и замърсители за по-приятна и здравословна среда в купето.

СВЕТЛИННА ВЪЛНА

Внасяйки още повече естествена светлина и ефирност в интериора, опционалният фиксиран панорамен покрив с площ 1,6 кв. м, предлаган с XF Sportbrake, е най-големият стъклен покрив от еднокомпонентно парче стъкло, предлаган в класа. Има опция и за щора, контролирана с жестове, която може да се отваря и затваря с леко махване на ръката без да се налага изобщо да сваляте поглед от пътя.